Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar okuya okuya bir noktaya geldim ama ocak ayında 6.99 olan ipastore nasıl 15.99 olmuş onu çözemedim :) . Bazı ürünler de stokta bitmiş diyor :).
    Ek olarak Apple TV için usb c kablosu önerisi alabilir miyim ? Uygun fiyatlı , bilmediğim için soruyorum evdeki Samsung cihazların kablosuna benziyor , farklı bir esprisi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Selamlar arkadaşlar okuya okuya bir noktaya geldim ama ocak ayında 6.99 olan ipastore nasıl 15.99 olmuş onu çözemedim :) . Bazı ürünler de stokta bitmiş diyor :).
    Ek olarak Apple TV için usb c kablosu önerisi alabilir miyim ? Uygun fiyatlı , bilmediğim için soruyorum evdeki Samsung cihazların kablosuna benziyor , farklı bir esprisi var mı

Ben C kablosunu burdan ,silver renklisini aldım. Üründen ve satıcıdan memnun kaldım.

urun.n11.com
    Cep Telefonu Kablo - Data, Şarj Kablosu - n11.com
    http://urun.n11.com/kab...rgulu-1-metre-P114183797

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: panama

Selamlar arkadaşlar okuya okuya bir noktaya geldim ama ocak ayında 6.99 olan ipastore nasıl 15.99 olmuş onu çözemedim :) . Bazı ürünler de stokta bitmiş diyor :).

Ben C kablosunu burdan ,silver renklisini aldım. Üründen ve satıcıdan memnun kaldım.

http://urun.n11.com/kab...rgulu-1-metre-P114183797

Teşekkürler bu kablo apple a özel mi yoksa evdeki kameranın kablosu da buna benziyor olmazsa bunu alırım

• panama P kullanıcısına yanıt
    apple'a özel bir durum yok standart type c kablosu zaten yapacağınız şey sadece veri aktarımı.

ipastore da şart değil şımartmayın şunları şımarttıkça fiyatı arttırıyorlar :) cydia impactor neyimize yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 23 Nisan 2017; 12:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

apple'a özel bir durum yok standart type c kablosu zaten yapacağınız şey sadece veri aktarımı.

ipastore da şart değil şımartmayın şunları şımarttıkça fiyatı arttırıyorlar :) cydia impactor neyimize yetmiyor

Hocam selamlar konuyu okuyarak ipastore u buldum , belirttiğiniz program sanırım jb için , ben jb yapmayı düşünmüyorum :(
    Ama dediğiniz gibi 2 Ayda yüzde yüzden fazla fiyat artar mı Hemde usd bazında üstelik yıllık seneye 30 usd olur
    Bunun yerine ip tv programı alıp ,gse tv mantıklı geldi , bir paket satın almak daha mantıklı

DinoZambas2youtube
    NEW Install Kodi, Popcorn Time & Provenance FREE Apple TV 4 NO JAILBREAK TvOS 13 / 12 / 11
    https://www.youtube.com/watch?v=oix8bfqY_3A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

https://www.youtube.com/watch?v=oix8bfqY_3A

Teşekkürler hocam , bünün için apple developer hesabı gerekiyor mu ?

Eskidendi o gereklilik artık bütün hesaplar developer olarak geçiyor (free developer) sideload yöntemi ile kurduğun uygulamaları 7 gün kullanabiliyorsun süre dolduğunda tekrar aynı yöntemle kurup aynen kullanmaya devam edebilirsin insanların ipastore ve türevlerine yönelmelerinin nedeni bu 7 gün sınırlaması ama tekrar kurma işlemini gözlerinde çok büyüttüklerini düşünüyorum 2 dakikalık iş. Ayrıca para veriyorsam sorunsuz bir hizmet isterim, ipastore da -okuduklarıma göre- sıkıntılar yaşanıyor bir sıkıntı yaşandığında da adamların keyfini beklemek zorundasın . satın alıcam da mail 2 gün sonra gelecek de kuracam da; impactor ile istediğim ipayı bulur 5 dakikada çakarım + ipastore da kullansan her güncelleme de yine o yapmamak için para verdiğin işlemi yapmak zorundasın :) ayrıca yine onların keyfini beklemek zorundasın :) bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor 7$ken de pek mantıklı gelmiyordu.
  • Öncelikle sideload için cihazın JB'li olması gerekmiyor. Yalnız Apple hesabınız developer hesabı olmalı. Bunun ücretsiz versiyonunu kolayca yapabilirsiniz, ilk ileti de gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Free developer hesabının handikapı bu 7 gün meselesi. Şahsen ben 7 günde bir kodi, popcorntime vb. ni yeniden yeniden, senede 52 kez kurmak istemem. O yüzden de 7 dolar verip ipastore üzerinden 1 yıllık hizmet aldım (Senede 25 tl). Adamların karşısında rakip kalmayınca 15 Dolar yapmışlar. Ben yine de verirdim. Bu iş keyif meselesi. Canım bir şey izlemek istediğinde kodi, popcorn açılmasın, kalk, her hafta yeniden kur sıkar beni. Formula 1'de start en önemli an. İzlemek için açıyorsunuz, açılmıyor. Kalk, tekrar kur. Gitti yarışın en güzel anı. (iptv bu işi çözüyor gerçi) Ben aldığımdan beri iPastore'da hiç sıkıntı yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar oldu. Ama sitedekilerin bir ahlakı var, son tahlilde mağdur olan bilmiyorum: Sorunları en geç 1-2 gün içinde çözdüler diye biliyorum. Güncelleme zaten çok sık gelmiyor, gelirse de uygun bir zamanda yüklersiniz. Sözün özü bu Apple tv olayı zaten bir keyif meselesi. Verilen para da yıllık bir ücret, bence değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 23 Nisan 2017; 22:22:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Öncelikle sideload için cihazın JB'li olması gerekmiyor. Yalnız Apple hesabınız developer hesabı olmalı. Bunun ücretsiz versiyonunu kolayca yapabilirsiniz, ilk ileti de gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Free developer hesabının handikapı bu 7 gün meselesi. Şahsen ben 7 günde bir kodi, popcorntime vb. ni yeniden yeniden, senede 52 kez kurmak istemem. O yüzden de 7 dolar verip ipastore üzerinden 1 yıllık hizmet aldım (Senede 25 tl). Adamların karşısında rakip kalmayınca 15 Dolar yapmışlar. Ben yine de verirdim. Bu iş keyif meselesi. Canım bir şey izlemek istediğinde kodi, popcorn açılmasın, kalk, her hafta yeniden kur sıkar beni. Formula 1'de start en önemli an. İzlemek için açıyorsunuz, açılmıyor. Kalk, tekrar kur. Gitti yarışın en güzel anı. (iptv bu işi çözüyor gerçi) Ben aldığımdan beri iPastore'da hiç sıkıntı yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar oldu. Ama sitedekilerin bir ahlakı var, son tahlilde mağdur olan bilmiyorum: Sorunları en geç 1-2 gün içinde çözdüler diye biliyorum. Güncelleme zaten çok sık gelmiyor, gelirse de uygun bir zamanda yüklersiniz. Sözün özü bu Apple tv olayı zaten bir keyif meselesi. Verilen para da yıllık bir ücret, bence değer.

Hocam detaylı yorumunuz için teşekkürler , haftada en fazla 5-6 saat vaktim oluyor , bu kapsamda ipastore le Kodi ile
    İp tv arasında kaldım. İp tv için gse programı mı yoksa VLC player mı yükleyeyim ?

İyi akşamlar

Önceliğiniz maç, tv platformları ise iptv; yok, neredeyse istediğiniz her dizi-filmi istediğiniz an, istediğin altyazı ile izlemekse kodi, popcorntime. Ben GSE pro dan memnunum.
  • quote:

Önceliğiniz maç, tv platformları ise iptv; yok, neredeyse istediğiniz her dizi-filmi istediğiniz an, istediğin altyazı ile izlemekse kodi, popcorntime. Ben GSE pro dan memnunum.

Mevcutta bir HTPC var o bakımdan şuna için ip tv ön plana çıkıyor , ipastore ucuzlarsa ona geçerim
    Çok teşekkürler yorumlarınız için

• Merhaba ben atv4 u geçen hafta aldım, ilk aldığımda android den web deki filmleri atv4 e gönderebildim ama sonra kendi kendini güncellemiş ve şimdi gönderemiyorum, acaba gönderebilmenin bir yolu varmıdır? Teşekkürler.

• Tekrar merhaba gse pro da , ekranda kilidi aç gibi bir ibare oluyor , ücretsiz sürüm indirdiğim için mi bu şekilde gözüküyor.
    Ücretli versiyonun ne gibi artıları var çözemedim de :)

• 4 Nisanda aldım 25 nisanda geldi
    4 Nisanda aldım 25 nisanda geldi

4 Nisanda aldım 25 nisanda geldi

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer HerşeyApple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer HerşeyApple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer HerşeyApple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Evet az önce şu linkten kumanda kılıfını sipariş geçtim

http://s.aliexpress.com/FjmumEnU

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

Ben de aynı yerden aynını sipariş ettim. 50 gün geçti, hala gelmedi, iptal açacağım galiba.

Önemli olan nokta şu, ben mesela bu siparişte 1.4 $ extra takipli kargoya ödedim.

Free kargo seçerseniz takipsiz yollarlar / kaybolma ihtimali yüksek olur / takip edemezsiniz.

Daha sonrada telefona kurduğum Track 17 uygulaması ile adım adım takip ederim. 1.5 $ fazla öderim ama hem hızlı gelir hem kafam rahat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 25 Nisan 2017; 14:1:20 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Kumandayı takip, hassaslikta bir fark varmı, oyun oynarken vs kılıf sıkıntı çıkarıyormu, bilgi verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Kumandayı takip, hassaslikta bir fark varmı, oyun oynarken vs kılıf sıkıntı çıkarıyormu, bilgi verebilirmisiniz?

Rahat bir sıkıntı yok açıkçası.

• Popcorn time yeni sürüm 3.1.2 gelmiş ipastoreye. Yükleme vaktim olmadı. Maile istedim 5 dk da geldi.

• Vay canına bir ay kadar önce 12 dolara aldım, her ay 3 dolar zam yapıyorlar sanırım.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    3.1.2 ile gördüğüm kadarıyla altyazı senkronizasyonundaki ayarlama genişliği artırılarak, düzeltilmiş. Gayette iyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.