Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de Superonline'dan aldım ve çok memnunum. Her halukarda almanızı öneririm.
  • Tavsiye için teşekkürler.

Siz hangi hangi hız ve kota seçeneğini seçtiniz?

Kampanya Apple tv ile avantajlı gözüküyor fakat 2019 başında AKN ye son verilmesi planlanıyor fakat bu kampanyanın 3 yıllık taahütü sebebiyle bize AKN yi işletmeye devam ederler mi diye tereddüt içinndeyim. Sizin konuyla ilgili bilginiz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    AKK'yı işleteceklerini sanmıyorum çünkü BTK bunun kaldırılmasını istiyor. Ona karşı gelemezler. Vakti zamanında AKK'yı isteyen de bu kurumdu zaten.
    Ben 1 yıl önce AKK'sız 25 mbit hız almıştım. Pahalıydı ama tüm aile internette olduğu için kota olsun istemedim. O zaman Apple tv için ek ücret istiyorlardı ama ben ücret vermeden taahhüt süremi uzatarak almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Nisan 2017; 15:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Kodi üstünden apple tv'ye dizi ve filmleri indirmek mümkün müdür? İndirme işlemini otomatik yaptırma gibi bir özellik var mıdır örneğin gece 2 de cihaz otomatik açılsın ve indirmeye başlasın gibi?

Amanın olabilirmi böyle bir şey.

Bu da olmasın be yaa.

İyiki Apple Tv almışım. Çoooook memnunum. Bana Apple tv yi aldıran bu konu ve burda bilgi paylaşan güzel insanlar oldu.

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Kampanya fiyatlarına tekrar baktım, bir gariplik var sanki sizin kullandığınız 25mbit hızındaki kotasız tarife 99TL iken 100mbit 75gb kotalı tarife 79TL. 1 mayıs sonrası kota aşımında hız 24 olacak. Güncellemeyi mi unuttular acaba :)

• Benim internet sağlayıcım TTNET. Evde uydu yayını ve Apple tv kullanılıyor. Apple tv içine birde İp tv attım. İp tv deki kanalların 42 si UHD kanalları. Bunları izlemek tabii daha çok kota sömürür sanirim.

Hızım 16 Mbps ye kadar. 75 GB Akk sonucunda hızım 3 Mbps ye düşüyor. Ama 1 Mayısdan itibaren zorunlu olarak 3 yerine 5 Mbps ye düşecek. Buda Apple tv ve İp tv için yeterli diye düşünüyorum. Nedersiniz?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    5 mbit Netflix'in HD yayın için alt limiti. Büyük ihtimal IPTv için de yeterli olur.

• Sahibinden com bugün
    Hepsi 32 gb ve sıfır demişler ama fiyatlar değişik.

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 20 Nisan 2017; 17:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Benim internet sağlayıcım TTNET. Evde uydu yayını ve Apple tv kullanılıyor. Apple tv içine birde İp tv attım. İp tv deki kanalların 42 si UHD kanalları. Bunları izlemek tabii daha çok kota sömürür sanirim.

Hızım 16 Mbps ye kadar. 75 GB Akk sonucunda hızım 3 Mbps ye düşüyor. Ama 1 Mayısdan itibaren zorunlu olarak 3 yerine 5 Mbps ye düşecek. Buda Apple tv ve İp tv için yeterli diye düşünüyorum. Nedersiniz?

Peki bu tablo kesin uygulanacak mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Benim internet sağlayıcım TTNET. Evde uydu yayını ve Apple tv kullanılıyor. Apple tv içine birde İp tv attım. İp tv deki kanalların 42 si UHD kanalları. Bunları izlemek tabii daha çok kota sömürür sanirim.

UHD kanal olmasinin APPLE TV icin bir anlami yok.. cunku apple tv 4K output vermiyor.
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yılı aşkın süredir bu paketteyim ama AKK yeniden düzenlenirse herhangi bir avantajı kalmayacak. O durumda kotası düşük olsa da hızı fazla olan paket en mantıklı hale gelecek çünkü.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bu liste BTK'nın karar yazısında da var yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Bu liste BTK'nın karar yazısında da var yanılmıyorsam.

Ben paylaşımda olduğum için 50 mpbs 250 gb akk kullanıyordum. Yasa gelirse 16 mpbs çok iyi olur gerçekten.

• Merhaba bende superonline kampanyasından yararlanıp apple tv aldım ,Gürültüsüz evdeki apple cihazlarla uyumunu görünce, bundan 3 yıl önce pc donanımı için ( birde evli olunca tv ünitesine göre kasa vs alıp ) harcadığım paraya resmen üzüldüm.

Kodi konusunu okudum ama sanırım ilk etapta bir program gerekiyor, bunun dışında önereceğiniz bir program olabilir mi ?

saygılarımla
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Kodi vb için iPastore sitesi üzerinden indirilecek bir ipa gerekiyor. Bu ipa, kodi vb. diğer uygulamaları barındırıyor. İlk iletiyi okursanız sanırım merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.
  • quote:

Kodi vb için iPastore sitesi üzerinden indirilecek bir ipa gerekiyor. Bu ipa, kodi vb. diğer uygulamaları barındırıyor. İlk iletiyi okursanız sanırım merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

Teşekkürler akşam tekrar baştan okuyayım , kobi içinde bazı eklentiler lazım sanırım. Ben önce onları bir öğreneyim :)
  • Arkadaşlar ipastore gene zam yapmış. 15,99$ olmuş TV üyeliği.
    Geç kaldım. Bugün yarın derken gene zarardayız.

• Adamların karşısında rakip kalmadı. Bindirdikçe bindiriyorlar.

• Arkadaşlar; iptv üyeliği hakkında özelden çok soru geliyor. Ben önceden tanıdığım bir uyducudan aldım. Maç konusunda çok memnunum ama hak verirsiniz ki bu sıkıntılı bir konu, isim paylaşmam doğru olmaz. İnternette dolaşan pek çok alternatif de var. Bu şekilde alıp, memnun kalan arkadaşlar memnun kaldıkları sitenin ismini paylaşırlarsa diğer arkadaşlar da faydalanabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Teşekkürler akşam tekrar baştan okuyayım , kobi içinde bazı eklentiler lazım sanırım. Ben önce onları bir öğreneyim :)

Paylaştığım şu iki video herşeyi anlatmakta,

9 yaşındaki kızım izlese yapar yani

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.