Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omergex

Arkadaşlar kodi için kullandığınız eklentileri yazar mısınız, rehber olsun. Benim:
    Exodus
    Youtube
    Zen
    Specto Fork
    İndigo: Direk eklenti kurmak için, depo eklemekle uğraştırmıyor.
    Community Portal: Direk eklenti kurmak için, depo eklemekle uğraştırmıyor.
    Opensubtitle, Podnapisi : altyazı için

Bunlar Apple tv de kurduğunuz ve kullandığınız eklentilermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, RaspberryPi'ye kurduğum LibreElec'e (Kodi dağıtımı) yüklediğim eklentiler.
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Kumanda için çocuklar kullanmıyorsa kılıf gerekli değil bence , göründüğünden daha sağlam, tecrübeyle sabit :) kılıf ergonomiyi de olumsuz etkiler gibi geliyor bana. Ancak tuşların başına birşeyler gelebilir o da darbe ile ilgili değil mekanik aksam olduğu için belli bir ömrü var bastıkça biryerde arıza çıkartacaktır.

Açıkçası itunesdan film kiralamak ve satın almak bana fazlasıyla mantıksız geliyor o fiyatlara o bitrate adam düdüklemektir :) kalite kötü demeye çalışmıyorum iyi bir sıkıştırma tekniği kullanıyor apple ama sonuç olarak f/p düşündüğümüzde bitrate düşük netflix'in 7500kbps stream ettiği bir dünyada tekil satış yapıp kaliteyi düşük tutup bu kadar fiyat talep etmek ıı film izlemenin en irrasyonel yolu bence şu anda itunes o kadar para bayılacaksam gider bluray alırım kutulu daha pahalıya gelir ama en azından kayıpsız izlerim.

Eninde sonunda düşecektir :)

Ben full cep pakedini kullanıyorum bahsettiğiniz kanallar bende açık.
  • konuyu kodi konusuna çevirmemek daha yerinde olur bence :) kodi için rehber konu vardır sanıyorum forumda. Bir de o kadar çok varki şimdi ben ne yazacağımı şaşırdım yani :) bir cümle ile özetlersem ; Kodi 17 Krypton üzerinde Spinz Tv Fury yapısını kullanıyorum ama baya özelleştiriyorum kendime göre ekstra eklediğim baya eklenti var menü yapısında yaptığım değişiklikler var menü seslerini bile değiştirdim hatta :) Sende sadece bu eklentiler varsa azmış sadece film-dizi için kullanıyorsun herhalde.
  • Yaw apple tv 3. Nesile kurabiliyormuyuz ipa store ?

• Bu arada Kodi opensubtitles org saçmalıklarına karşı eskiden divxplanet olan yapı planetDp oldu, o siteyi kodi ye ekletmeye uğraşıyoruz. Admin olumlu dönüş yaptı.
    http://forum.planetdp.org/index.php?/topic/1362-kodi-i%C3%A7in-altyaz%C4%B1-eklentisi/

Sizde üye olun foruma ve konuya msj bırakın, davamıza destek olun

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 18 Nisan 2017; 12:28:14 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Kumanda kılıfınız geldi mi acaba? Bende şurdan aldım hala bekliyorum.

Sanırım takipli postayı seçmemişim ama ne durumda olduğunu tracking number dan bakabiliyorum. 23 Mart ta göndermişler. 27 Mart ta güvenlik kontrolü yapılıp uçağa binmiş, hala yolda gözüküyor.
  • Merhaba

Uzunca bir link adresini, Apple Tv'deki GSE İp Tv uygulamasına girmem gerekiyor. Bu uzun linki apple tv kumandası ile tek tek yazmak yerine kolay bir yolu varmıdır?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Ben iphone kullanıyorum Apple tv remote uygulaması ile kopyala yapıştır yapıyorum hatta arama yapacağım zamanda telefonun klavyesini kullanıyorum daha rahat oluyor.
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Eşimin iPhone'ı ile demeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Kumanda kılıfınız geldi mi acaba? Bende şurdan aldım hala bekliyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/New-Design-For-Apple-TV-4th-Remote-Controller-Case-Dust-proof-Non-Slip-Protective-Remote-Silicone/32706176872.html?spm=2114.13010608.0.0.qILUGR

Sanırım takipli postayı seçmemişim ama ne durumda olduğunu tracking number dan bakabiliyorum. 23 Mart ta göndermişler. 27 Mart ta güvenlik kontrolü yapılıp uçağa binmiş, hala yolda gözüküyor.

Gelmedi ama Çin takipli posta ile izliyorum eli kulağında ist a girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Ben iphone kullanıyorum Apple tv remote uygulaması ile kopyala yapıştır yapıyorum hatta arama yapacağım zamanda telefonun klavyesini kullanıyorum daha rahat oluyor.

Aynen birde şöyle bir sıkıntı var, çoğu zaman Apple tv yi görmüyor Apple remote bende apple tv nin enerjisini kesip açıyorum yeniden o zaman hemen bağlanıyor.

tvOS sistemi yalnızca 4. Nesil Apple TV de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Teşekkür ederim. Eşimin iPhone'ı ile demeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 19 Nisan 2017; 7:35:19 >
    bende öyle bir sıkıntı hiç olmadı.
  • Evet tv renote bende de sorunlu. Apple tv yi görmüyor genelde.

Benim kumanda kılıfı geldi. Yanlız kumandanın kenarlarına basılı tutmak biraz zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Evet tv renote bende de sorunlu. Apple tv yi görmüyor genelde.

Benim kumanda kılıfı geldi. Yanlız kumandanın kenarlarına basılı tutmak biraz zor.

İşte görmeyince Apple tv yi baştan başlat diye birşey var ayarlarda onu yapınca bağlanıyor.

• Kodi üstünden apple tv'ye dizi ve filmleri indirmek mümkün müdür? İndirme işlemini otomatik yaptırma gibi bir özellik var mıdır örneğin gece 2 de cihaz otomatik açılsın ve indirmeye başlasın gibi?

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Güzel soru. PC için Kodiden film-dizi indirmeyle ilgili aşağıdaki video gayet açıklayıcı. Apple TV için kontrol etmek kolay. Boş bir vaktimde bakar, size dönerim.

• Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    İyi olur hocam. Superonline kampanyası kapsamında alma durumum söz konusu fakat cihaz ne kadar işkevsel bilemedim. Cevap için şimdiden teşekkür.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.