Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu emek ister ama siteye yüklenince tabi ki Kodi görür.
    Opensubtitles şu aralar sapıttı; ya hiçbir şey bulmuyor ya da alakasız şeyler buluyor. Sitede değişiklikler yapılıyor sanırım. Önceden de belirttiğim gibi podnapisi eskiden beri takip ettiğim bir site. Opensubtitles ile yarışamaz ama yine de ingilizce altyazının yanında az da olsa Türkçe altyazı bulunabiliyor. Şimdilik idare eder en azından.
    Türkçe site olarak Divxplanet yerine kurulan Planetdp var ama henüz gelişiyor, daha tam oturmadı. Her şey yerliyerine otursun yönetime talep yazısı yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 10 Nisan 2017; 11:50:7 >
  • Opensubtitles düzelmiş diyorlar.
  • Bugün sorunsuz izledim. Altyazı ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Bugün sorunsuz izledim. Altyazı ile.

Aynen, ama alternatif mutlaka yaratmamız lazım.

Planet Dp forumda imza kampanyası başlatalım.

Hatta projeyi destekleyici bağış sistemi yapsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Tv'nin UDID numarasını öğrenmek için , cihazı Type C kablosu ile bilgisayarıma bağladım ama , bilgisayarım içinde apple tv çıkmıyor. Itunes yükledim onun içinde de Apple Tv'ye ulaşılamıyor. Ne yapabilirim?
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    cihazi fise takiyosunuz dimi? itunes ta direk cikmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim şimdi OlguErhan'ın videosunu tekrar seyrettim.Orada yakaladım.Küçücük bir apple tv logosunu ona basınca çıktı. Seviyorum hepiciğinizi
  • Selamlar arkadaşlar birkaç sorum olacak tecrubeli arkadaşlar yardım edebilirmi

1- Kodi ile filmi açmadan HD yada SD olduğunu anlayabilirmiyiz.
    2- Filmlerde 5+1 ses desteği varmı ( varsa nerden anlayabiliriz ) şimdiye kadar hiç denk gelmedi.
    3- Konser ağırlıklı eklentiler hangileri acaba ?

Teşekkürler, sevgiler
  • jacksonpred J kullanıcısına yanıt
    1-Bazı eklentiler filmin adıyla beraber kalitesini belirtir bazıları sana seçenek de sunar istediğin kaliteyi seçersin , eklentiye göre değişir yani
    2-olanı var olmayanı var , dediğim gibi eklentiye bağlı, eklentinin kullandığı kaynağa bağlı , blurayse kaynak bluray dts se dts kodiden kaynaklanan bir sınır yok. filmi açarsın touchpade basılı tutarsın (kullandığın skin'e göre değişir bu) görürsün veya audio-video-info-subtitle falan gibi seçenekler çıkar onlara girip detaylara bakabilirsin.
    3- All-in-one add-on larda genelde konserlerin olduğu bir bölüm mutlaka olur ukturk, phoenix... tonla var keyfine göre olanı bulman gerek
  • 1 soruda ben sorayım. Apple tv ye indireceğim Kodi de kullanmak için soruyorum. Arama ile vizyon filmin ismini yazıp bulabileceğim en iyi eklenti veya eklentiler nelerdir?
    Birde dublaj olmayan filmlerin Türkçe Altyazısını otomatik getiren.

Önerilere göre eklentileri bulup kurmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 13 Nisan 2017; 18:12:25 >
    Zen , Exodus , Specto [otomatik altyazı ayarını eklenti ayarlarından yapmanız gerek]
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• AppleTV ye, ipastore'den Kodi indirdigimde, Ekran görüntülerini aşağıda verdigim 2 adet kodi iniyor. Sanırım biri Kodi 17 versiyonu ,diğeride kodi 16 versiyonu. Yanlışım olabilir.

Sormak istediğim şu ki,

Exodus, Quasar, Spekto, Seyir Türk gibi eklentileri, apple tv deki hangi kodiye kurmalıyız? (Aşağıdaki 1.resimdekimi, yoksa 2.resimde gözükenemi? )

İpastore de neden acep 2 adet kodiyi indirmek gerekiyor?

Kodi 17 mi?

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey

Kodi 16 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 13 Nisan 2017; 20:5:36 >
    Farketmez ama sen yenisini kullan diğerini silebilirsin ikisini birden kurmana gerek yok üstteki 17 evet. quasar apple tv de çalışmaz.
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Merhaba

2 Sorum var.

Apple TV 4 kumandası için kılıf nereden alabilirim ? En hızlı..

Film ve uygulama fiyat düşümlerini takip edebileceğim bir link & site var mı acaba?

Teşekkürler

Filmler kısmında ön izleme yoluyla stream kalitesini gözlemledim.
    Çok çok iyi. Görüntü kalitesi muhteşem. Keşke rakamlar bir tık daha düşük olsa orjinal yapıdan daha fazla yararlansak... Cem yılmaz stand up show ile hızlı ve öfkeli 7 yi satınaldım. Bir de g...ip player pro olanı.Mevcut m3u uzantılı iptv dosyamı attım netten sorunsuz ve mükemmel çalışıyor bu uygulama ile.
    Ama dikkat ettim Kredi kartımdan düşmemiş bedelleri?

Ve son bir husus.Superonline paketinde hediye olarak gelen turkcell TV+ uygulamasını apple tv 4 te izlerken sadece ulusal kanallar mi açık?
    Discovery gibi belgeseller, eurosport, disney junior gibi kanallar da açık mi? Bende kapalı bunlar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 14 Nisan 2017; 8:31:43 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Apple TV kumandası için kılıfı Türkiye'de bir yerde buldum , o da çok pahalıydı. Forumda ben dahil bir kaç kişi Aliexpress'den sipariş verdi ama hız? Mesela benim ki hala gelmedi. Hızlı gelsin istiyorsanız Amazon daha iyi sanırım.
    Hediye Turkcell+ da şimdilik sadece ulusal kanallar var maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba

2 Sorum var.

Apple TV 4 kumandası için kılıf nereden alabilirim ? En hızlı..

Film ve uygulama fiyat düşümlerini takip edebileceğim bir link & site var mı acaba?

Teşekkürler

Filmler kısmında ön izleme yoluyla stream kalitesini gözlemledim.
    Çok çok iyi. Görüntü kalitesi muhteşem. Keşke rakamlar bir tık daha düşük olsa orjinal yapıdan daha fazla yararlansak... Cem yılmaz stand up show ile hızlı ve öfkeli 7 yi satınaldım. Bir de g...ip player pro olanı.Mevcut m3u uzantılı iptv dosyamı attım netten sorunsuz ve mükemmel çalışıyor bu uygulama ile.
    Ama dikkat ettim Kredi kartımdan düşmemiş bedelleri?

Ve son bir husus.Superonline paketinde hediye olarak gelen turkcell TV+ uygulamasını apple tv 4 te izlerken sadece ulusal kanallar mi açık?
    Discovery gibi belgeseller, eurosport, disney junior gibi kanallar da açık mi? Bende kapalı bunlar :(

Takipli kargo alın yani extra 1.37 $ ödeyin hızlı gelir. Takip edersiniz.

Look what I found on AliExpress

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/eqQbmI73

• Kumanda fiyatını 360 Lira okudum bir yerde. Çok iyi korumak lazım...

Turkcell+ uygulaması çok iyi. Stream kalites çoki güzel ve 24 saat geriye alabilme, 24 saat öncesinde tüm kanallar için geçmişinde yayınlanan tüm yayınlara 1 tıkl ile ulaşabilme çok iyi.

Yükseltme için paket de satın alınamıyor anladığım kadarıyla? Eğlence paketini alamadım? An itibariyle alıma kapalı sanıyorum.

• Arkadaşlar kodi için kullandığınız eklentileri yazar mısınız, rehber olsun. Benim:
    Exodus
    Youtube
    Zen
    Specto Fork
    İndigo: Direk eklenti kurmak için, depo eklemekle uğraştırmıyor.
    Community Portal: Direk eklenti kurmak için, depo eklemekle uğraştırmıyor.
    Opensubtitle, Podnapisi : altyazı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onyxon -- 14 Nisan 2017; 16:57:58 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.