Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple TV, iPhone kadar talep gören bir cihaz değil. Sonuçta JB yapanlar da bu işten para kazanmak istiyor, o da iPhone'da. Hatta Jonathan Levin bir twitinde binlerce indirme oldu ama yalnızca bir bağış yapıldı demişti Bu SHSH kaydı ile ilgili bir şeyi, Apple TV'de hiç okumadım. Zaten shsh kaydı iphone'da bile her sürüme yapılamıyor. Eskinin Tiny Umbrella'sı kadar pratik bir yol yok henüz maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Olgu hocam videonuzu izledim, elinize sağlık.Bu arada orada bir kinect gördüm sanki desenize siz de bizdensiniz ben de kızımla oynuyorum, Apple tvdeki oyunları göstermedim ama bari biri sadece benim oyuncağım olsun şaka bir yana oyunları xboxtan oynuyoruz appletvde sadece yayın izliyoruz oyun yok oyun yasak bunda

Ya kinect efsane bir sistem kesinlikle eğlenceyi yaşatıyor :) Özellikle bowling partileri arkadaşlar falan toplanınca + ses sistemi tadından yenmiyor

Benim kız 3 sene önce :https://youtu.be/nH98385QXms
    3 Sene sonra :https://youtu.be/XnRYYpIcxiI

Oyun listesi ama son 3 senedir hiç güncellemedim :https://youtu.be/Udy3bNYosxI

Cihaz Jtag'lı crackli lazımsa oyun kopyalarım

Kodi'de bazı altyazılar türkçe karakter sorunu çıkartıyor ama bazıları. Örnek küçük ı ve ç çıkmıyor sonraki altyazıyı seçiyorum onda sıkıntı yok ama kayma yapabiliyor. Hangi kodlamayı seçelim ayarlardan tavsiye alayım

xbox arayüzü cok iyimiş. hangisi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 31 Mart 2017; 15:34:59 >
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Konu çok bilgilendirici olmuş.Burada detaylı olarak anlatan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Olgu hocam videonuzu izledim, elinize sağlık.Bu arada orada bir kinect gördüm sanki desenize siz de bizdensiniz ben de kızımla oynuyorum, Apple tvdeki oyunları göstermedim ama bari biri sadece benim oyuncağım olsun şaka bir yana oyunları xboxtan oynuyoruz appletvde sadece yayın izliyoruz oyun yok oyun yasak bunda

Ya kinect efsane bir sistem kesinlikle eğlenceyi yaşatıyor :) Özellikle bowling partileri arkadaşlar falan toplanınca + ses sistemi tadından yenmiyor

Benim kız 3 sene önce :https://youtu.be/nH98385QXms
    3 Sene sonra :https://youtu.be/XnRYYpIcxiI

Oyun listesi ama son 3 senedir hiç güncellemedim :https://youtu.be/Udy3bNYosxI

Cihaz Jtag'lı crackli lazımsa oyun kopyalarım

Kodi'de bazı altyazılar türkçe karakter sorunu çıkartıyor ama bazıları. Örnek küçük ı ve ç çıkmıyor sonraki altyazıyı seçiyorum onda sıkıntı yok ama kayma yapabiliyor. Hangi kodlamayı seçelim ayarlardan tavsiye alayım

xbox arayüzü cok iyimiş. hangisi bu ?

Walla zenith ti galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Apple TV, iPhone kadar talep gören bir cihaz değil. Sonuçta JB yapanlar da bu işten para kazanmak istiyor, o da iPhone'da. Hatta Jonathan Levin bir twitinde binlerce indirme oldu ama yalnızca bir bağış yapıldı demişti Bu SHSH kaydı ile ilgili bir şeyi, Apple TV'de hiç okumadım. Zaten shsh kaydı iphone'da bile her sürüme yapılamıyor. Eskinin Tiny Umbrella'sı kadar pratik bir yol yok henüz maalesef.

Uzun uğraşlar deneyip almayı başardım.Programlar hep bir hata verdi ancak alttaki site sayesinde hem apple tv hemde iphone için shsh kaydını almayı başardım.İmzalar kapanmadan alın derim. Jailbreak çıkarsa şu anki sürüme.Üst sürüme geçmeden alın.Öyle bir söylenti var sonuçta.
    ECID numarasını itunesdan alıp giriyosunuz. Cihazınızı seçiyorsunuz.Size bir link veriyor.Çıkan linkde imzası açık olan tüm sürümlerin kaydını veriyor.

https://tsssaver.1conan.com/
  • Bu güzel incelemeyi görünce, Apple tv 4 alasım geldi.

Ben aslında 300 TL civarında, Android TV box alacaktım. Tüm kodi eklentileri kurulu olarak.

Android cep telefonu var. Ipad ve iPhone da var.

İnternette baktım 32 gb Apple tv 4. 500 550 civarı. Sizce Android TV box yerine, Apple tv 4 mu almalıyım? Neden?

Teşekkürler.

• apple store dısında, guzel fıyatlara alınabılecek yer tavsıye eder mısınız guvenılır ?
    tesekkur ederım.
  • Superonline'ın fiber aboneleri için bir kampanyası var. Bazı paketlerde Apple TV 4 hediye. İlgilenenler buraya bakabilir.
    Bu arada şunu da hatırlatayım: Mayıs ayından itibaren AKK hız düşümü çok fazla olmayacak. Linkte gördüğünüz AKK'lı paketlerin hızları kota dolunca, 1 Mayıs sonrası pek az düşecek. Bu konuyla ilgili de şurayı inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 31 Mart 2017; 18:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Bu güzel incelemeyi görünce, Apple tv 4 alasım geldi.

Ben aslında 300 TL civarında, Android TV box alacaktım. Tüm kodi eklentileri kurulu olarak.

Android cep telefonu var. Ipad ve iPhone da var.

İnternette baktım 32 gb Apple tv 4. 500 550 civarı. Sizce Android TV box yerine, Apple tv 4 mu almalıyım? Neden?

Teşekkürler.

Açıkçası bende Android Boxın süper modeli Xiaomi Mi 3 tv box vardı.

Apple keyfi ve akıcılığı hiç bir Android cihazda olamaz.

Android ile herşey yapılır ama Apple keyif verir öyle diyebilirim.

Sizi Audi A4 te hedefe götürür Renault Magene da. Mantık kısaca böyle.

Apple ın kumandası Android de çalışsa Android diyebilirdim

• PUHU TV "Fi" yayına girdi,

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Şunlarda sormak istiyorum. Malum apple'da çoğu şey paralı. Ben ücretsiz kaynak bulma tarafındayım.

1- Aynı iPhone 'da olduğu gibi ,apple storedan ücretsiz oyunları indirip oynayabiliyormusun? Çocuklar tv den net bir şekilde oyun oynayabiliyorlarmı?

2- Filmlerı hep para ile satın alman veya kiralamanmı gerekiyor? Kodi yüklendiğinde, aynı android tv box'ta olduğu gibi, ucretsiz film ve dizilere ulaşabiliyormusun?

3- Cihazda konu başında bahsedilen uygulamalarin hiçbiri kurulu olarak gelmiyormu? Teknoloji özürlü biri ,anlatılanları dikkatle okuyarak sizce cihaza kurabilirmi?

4- Konuda bahsedilen tüm uygulamaları kurup çalıştığıni garanti ederek satan ,bir ilana rasgeldinizmi?

Veeee 64 GB açılmamış 590 TL ye 4.nesil kaçırmadan alınırmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 1 Nisan 2017; 10:58:23 >
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    1-jailbreak ile evet ancak çok stabil değil ve her oyun yok tvos iostan farkli

2-ucretsiz içeriğe ulasabilirsin

3-kurulu gelmiyor bir zahmet kuracaksın ya da kuracak birini bulacaksın

4-hayir

5-32 de olsa çok bir farkı yok cihaza bir şey kaydetmeyeceksiniz dolayısıyla sıfırını alırım 600liralara kafam rahat olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Bilgi için teşekkürler. Şunlarda sormak istiyorum. Malum apple'da çoğu şey paralı. Ben ücretsiz kaynak bulma tarafındayım.

1- Aynı iPhone 'da olduğu gibi ,apple storedan ücretsiz oyunları indirip oynayabiliyormusun? Çocuklar tv den net bir şekilde oyun oynayabiliyorlarmı?

2- Filmlerı hep para ile satın alman veya kiralamanmı gerekiyor? Kodi yüklendiğinde, aynı android tv box'ta olduğu gibi, ucretsiz film ve dizilere ulaşabiliyormusun?

3- Cihazda konu başında bahsedilen uygulamalarin hiçbiri kurulu olarak gelmiyormu? Teknoloji özürlü biri ,anlatılanları dikkatle okuyarak sizce cihaza kurabilirmi?

4- Konuda bahsedilen tüm uygulamaları kurup çalıştığıni garanti ederek satan ,bir ilana rasgeldinizmi?

Veeee 64 GB açılmamış 590 TL ye 4.nesil kaçırmadan alınırmi?

Sıfırdan yani Jelatin açılımından kuruluma herşeyi anlattım,

,

• Bugun 32'lik modelden aldim.
    Kurulumu yaptim ancak Siri'yi aktif hale getiremedim.
    Dili Ingilizce yapmama ragmen aktif olmadi.
    Kullanabilmek guzel olurdu tabii.
    Bi de Z906 ses sisteminin ses acma-kisma islemini Apple TV kumandasiyla nasil yapabilirim?
    Televizyon kumandasini ve Apple tv'yi eslestirdim ancak ses sistemini beceremedim bi turlu.
  • Merhaba

Android TV box yerine Apple Tv almakta tereddüt yaşadığım 2 şey :

1- Ios dan oyun indirememesi, Tvos 'un çok geniş ve güzel ucretsiz oyun ve uygulama barındırmaması. (Benden ziyade çocukları sevindirmek istemiştim ama sanırım ücretsiz güzel oyun az)

2- Tarayıcı olmaması. Ücretsiz film ve dizi için youtube, dailymotion gibi kaynaklara bağlı kalmanız.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bu arada konu için ve incelemeler için emek veren, bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlarada, emeklerine sağlık diyorum.

• Konuyu azıcık okusanız nasıl olur arkadaşlar?Çok değil mini sürümde 5 sayfacık,bu kadarını okuyacak kadar zahmete girmeyecekseniz Apple TV almayın zaten gidin çin mali dandik tvbox alın sonra güncelleme gelmedi,orası burası bozuldu diye forumlarda dolanın daha kolay sizin icin. emek verip konu hazırlıyor biri yazı,biri video paylaşıyor apaçık başlıkta yazıyor kodi, popcorntime diye hala aynı soruları soruyorsunuz

Şimdi tvos'un iostan farkli olması ve geliştirici desteğinin ios kadar olmaması için yapılabilecek bir şey yok Apple ve geliştiricinin insiyatifine kalmış.

Tarayıcı var ama çok işlevsel değil en azından harici klavye mouse kullanılmadığı sürece .

Film dizi için bir zahmet konuyu okuyun olgu hocamın videosunu izleyin

Siri için de Tr bölgesi için aktif değil isteyen ABD bölgesinde bir account açabilir kullanabilir

• Merhabalar apple tv'me arasıra yansıtmak için gelen 4 haneli kod gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yansıtma için apple tv ile aynı wifi ağına bağı olmak gerekiyor ama modem arayüzünden baktığımda yabancı bir cihaz göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: InternationalWarranty

Merhabalar apple tv'me arasıra yansıtmak için gelen 4 haneli kod gözüküyor. Bildiğim kadarıyla yansıtma için apple tv ile aynı wifi ağına bağı olmak gerekiyor ama modem arayüzünden baktığımda yabancı bir cihaz göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz ?

Gerçekten ilginç, biri size bişiler yansıtmaya çalışıyor yani ?

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Görünüşe göre evet hocam En son yaklaşık 1 ay önce olmuştu, dün gece ard arda 2 3 kez olmak üzere hepsi birbirinden farklı kodlar gözüktü.

• su iptv ile ilgili daha çok bilgi verebilirmisiniz, evde popcorn oldugu için filmler için onu kullanıyorum, hem 24p modu olmaması hemde atv nin dts-hd ttue-hd sesleri passthrough yapmamasından ötürü video player olarak kullanmıyorum. ancak k iptv, maç yayınları, yabancı spor kanalları falan nasıl izlenir vs bilen aydınlatırsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.