Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgilendirme yapılmış . iPad den ATV ye gönderilen bütün her şey tam ekran olarak izlenebiliyor.

Ben bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım şahsen

Ama iPad in ekranını ATV ye yansıtır iseniz evet belki tam ekran olarak yansımaya bilir. Ama AirPlay den bir icerik gönderirseniz öyle bir sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış alıntı oldu sanırım, tam olarak neyden bahsettin anlamadım

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    D-Smart blue.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam şimdi anladım , jb bilmiyorum yapar miyim ama bilgilendirme için sağol

• tlgthrm kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim kanalların hepsinden ses geliyor hocam, ayarları yapıp kanallara kadar erişebildi iseniz ortada bir sorun yoktur.

Büyük ihtimal ses sistemi ile alakalı olabilir.
  • YEREL ve HABER kısmında ki kanalların hepsi düzeltildi ve test edildi, yayın linkleri olmayan kanallar kaldırıldı ve bir kaç gereksiz kanal da listeden çıkartıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: musakilic
    ...
    Apple tv 2 yı takas edebilirim

Emin misiniz?

http://www.ebay.com/itm/NEW-Apple-TV-2nd-Gen-untethered-5-1-Jailbreak-XBMC-BBC-iPLAYER-much-more-/170848831409?pt=UK_Sound_Vision_Internet_TV_Media_Streamers&hash=item27c76247b1

eminim

• jailbreak çıkmadı bende satıyorum kutulu garantili apple tv 3 180 tl ilgilenenlee pm atabilirler
  • RAİ TV Sport 1 eklenmiştir.

Sanırım bu ve bir kaç kanalı sen istemiştin, bayağı uğraştırdı bulmak. Eğer istediğin kanal bu ise 1 tanesi tamamdır

Edit: Şimdi yazdığın mesaja baktım da, ulusal kanallardan bahsetmişsin, onlara da bir el atacağım. Olumlu sonuca ulaşır isem, bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 20 Ocak 2014; 1:05:21 >
  • RAİ1
    RAİ2
    RAİ3

RAİ SPORT1
    RAİ SPORT2 kanalları ekleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 20 Ocak 2014; 1:26:58 >
  • KANAL İSTEKLERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN KONUYA YAZSINLAR. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BULUP LİSTEYE EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.
    Sevgili dostum,
    Cok sagol gecenlerde soyledigim gibi yaptim cok guzel oldu kanallarin bazilari net degil ama sizin yapabileceginiz birsey degil internetteki kanallar neyse guzel bir paylasimdi ve cokta guzel anlatmissiniz tekrar dilinize saglik basarinlarinizin devamaini bekliyoruzzz..
    selamlar.//kenan
  • kenanertana K kullanıcısına yanıt
    Bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim kenan bey, çok sağolun.

Kanalların daha net ve kalitelisini bulmak için çok uğraşıyorum. Nette ne kadar canlı yayın var ise hepsinin kodlarına bakıp m3u8 yayınlarını arıyorum.

Bazı net kanallar var ama onlarda rtmp kodlu olduğu için, m3u8 e çevirince apple da açılmıyor.

Ama şimdi bir kaç yöntem ve yer daha buldum oralarda başarılı sonuçlara ulaşabilirsem daha net kanallar izleyebileceğiz.

Teşekkür ediyorum, iyi günler diliyorum.
  • Arkadaşlar bazı kanalların yayınlarını Giniko adlı site üzerinden çekeceğim, yalnız ufak bir kusuru var. İzlediğiniz tv yayınlarının sol üst köşesine kendi sitesinin logosunu koymuşlar ama çokta sorun edilecek bir şey değil.

Şuan Apple tv başında olan arkadaşlar var ise, lütfen ortak hesap üzerinden yayını kullanmayı denesinler. Memnun kalacak mısınız bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 20 Ocak 2014; 18:59:30 >
    Selamlar,

Konu benim apple tv ile ilgiliymiş. Birden bire ses gidiveriyor ve makineyi yeniden başlatmadan geri gelmiyor.
    Menüde dolaşırken dıt dıt sesini duyuyorum ama itunes'tan, youtube'den veya herhangi bir yerden media oynattığımda ses gelmiyordu.

Ben bu yaptığım ayarlar sebebiyle oldu sandım ama meğer apple tv kendi bozuluyormuş. Bi teknik servise başvuracağım.

Teşekkürler
  • tlgthrm kullanıcısına yanıt
    Teknik Servise vermeden önce iTunes üzerinden temiz bir restore edip öyle deneyin birde? Belki sorun düzelebilir.
    Dostum Rai'ler için teşekkürler. Ama, belki ben geç kaldığımdan hiç biri açılmıyor. Sende açılıyor mu?

Anladığım kadarıyla Rai coğrafi kısıtlama uyguluyor, İtalya dışına yayın vermiyor. Vpn kullanarak iPadden (Safari ve Rai uygulaması ile) girebiliyorum ama iPaddeki görüntüyü ATvye aktarmaya kalktığımda başaramıyorum. Bazı Vpn çözümleri direkt DNS değiştirmeye dayalı olduğundan bizim yöntemle uyuşmuyor. Sanırım ATv ile Vpn kullanımı üzerine biraz arge yapmam gerekiyor.
    Yok hocam ya, büyük ihtimal yine yayın linkleri değişti

Çünki hepsini bizzat test ederek ekledim tv ye. Hepsi çalışıyordu ama şimdi bende baktım çalışmıyor.

Linkleri tekrar inceleyip haber edeceğim
    Turuncum, şimdi dener misin lütfen RAİ1

Dediğim gibi kanalların sonunda ki kimlik değişmiş. Kırmızı ile seçtiğim yer değişmiş

rai.hls-i-akamaihd.net
    webgo Webspace-Admin
    http://rai.hls-i-akamaihd.net/live/hls/index.m3u8?id=
    pMxPYSkQHvR2GMhSK8dNkhLWne9ZbjbrWy5MgftPAaG8MPQpNT2X2DKeHJ6KT7ZGvVjC2CgsCPqfv6u8PmVGPxMp6HXQEPnZAxt&auth=12db8b57241df97da0fd4fb82056343f&t=1390394959&hmac=1ab4b63345627d6bcaae48075ebcb73066b0351c0925e985187e8e51&tsid=508a927a264626deeb5eda563c1a85400555720fd5651186223885d289dd5225&cid=23bea65dd8c0f853305ee5cdcc5347f305df2b1297e90887b9e4ea2731d37029bf6092ba389dfaedad0a39c7ea0c8fc7&watchid=0ed2faff3744eed0b856873fb547852533309c5d8ca2142e1e8b348f5425addc8fd922b7f96a398546859089d8b341828b84162ce37918464d85e7115f01044d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 22 Ocak 2014; 14:51:54 >

Aklıma gelen son yöntemi denedim ve sonuç başarılı.

Safari veya Rai.Tv uygulamasından Vpn desteğiyle yayını alıp, iPad veya iPhone'u hdmi kabloyla bağlayıp tam ekran alabiliyorum yayınları.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.