Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kanalların yüklü oldugu sitede bir sorun vardı acımıyordu hocam. O yüzden loading ekranında kalıyordu. En son baktığımda çalışıyordu, sorun halen daha devam ediyor mu ?

Ona göre birazdan eve geçip bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam site ile alakalı bir sorun var.

http://www.ttdianshi.com:8580/index.html

Kanalların bulunduğu site açılmadı için, atv de loading ekranında kalıyor.

Bu arada siz hdd muhabbetini denediniz mi?
  • çok denedim ama yapamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

...aos müşteri hizmetleri beni yanılttı ağdan film oynatabilirsin dedi...

Siz müşteri hizmetleriyle tam ne konuştunuz? Bu modemin özelliklerinden yola çıkarak mı konuştunuz, genel olarak mı? Belli koşullarda ağdan film oynatabilirsiniz, doğru…Ağdaki bir hd üzerindeki mp4 leri oynatabilirsiniz. Ama bunun için ev paylaşımının açık olması gerekir normalde.

HD üzerinde Modem arayüzünde Media Server Directory 'de belirtilen klasöre mp4 film atmayı, sonra Atv'den Bilgisayarlar başlığına girmeyi denediniz mi?
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Ben kendi modemimde bu yöntemleri 2 gündür denememe rağmen bir sonuca ulaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BTopbas

Apple tv 2sini apple tv 3 ile takas etmek isteyen var mi?

Apple tv 2 yı takas edebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Mp4 ler iTunes / Arşiv / Filmler'de gözüküyor mu? Gözükmüyorsa mp4 lerini iTunes/Filmlere sürükleyebiirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic
    ...
    Apple tv 2 yı takas edebilirim

Emin misiniz?

• turuncum kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi kullanıyorum zaten uzun zamandır. Sanırım yanlıs anladın, ben modemin arkasına hdd takip ATV den izlemeyi diyorum .

Yani bir kac günde burada donen muhabbet bu en azından, az önce yukarıda da o yöntem den bahsettim.

Öteki türlü iTunes a filmleri atıp ATV den izleyebiliyorum.

• Sevgili dostum ellerine saglik sayende apple tv3 kullanacagiz ellerin dert gormesin
  • arkadaşlar apple tv almayı düşünüyorum, ipad mini retina cihazım var, acaba puffin web browserdan flash içerikli videoları tam ekran olarak airplay özelliği ile apple tv'ye aktarabiliyor muyuz?
    Elleriniz dert gormesin tekrar ben dun aksam baska bir DNS ayarlari icin 117.041.182.103 ve 180.153.225.136 bunlari girdigimde apple tv de fragman goremedim zaten gec olmustu oylesine biraktim bu aksam yada yarin ugrasacagim soylenen siteye uyede oldum ama bence sizin onerdiginiz birlikte paylasim en iyisi yani ayni loginlerle girmek bakalim becerecekmiyim sizleri bilgilendiririm tekrar cok sagolun emegi gecen herkese tesekkurler..
    kenan @Atif Zafrak
  • kenanertana K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu guzel düşünce ve yorumlarınız icin ben teşekkür ederim.

Çin sitesi ile alakalı bir sıkıntı var, akşam eve geçtiğim vakit detaylı bir şekilde sorunları gözden geçirip sizleri bilgilendireceğim .

Ayrıca aynı logini kullanmak daha pratik ve kolay, sizlerde kanal eklemek istediğiniz zaman rahat rahat kanal ekleyebilirsiniz.

Ayrıca dns icin başka IP adresleri sunacağım lakin en onemli kısım ilk başta Apple tv ye profil yüklemek , yoksa fragmanlar da hiçbir şey çıkmıyor. O kısımı dogru yaptığınıza emin olun hocam, ayrıca ben akşam eve geçincede tekrar bakacağım .

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Dostum her turlu icerigi AirPlay ozelligi ile Apple tv ye aktarabilirsiniz. Lakin D-smart blue uygulamasında ki gibi kendi video oynatıcısı var ise olmuyor.

Böylede bir şerefsizlik görülmemiştir. D-smart uygulamasında ki hiçbir icerik AirPlay olmuyor.

Konumuza donecek olursak evet AirPlay ile aktarabilirsiniz hocam

• Yeni ATV aldım home sharing pc'ye bağımlı kalma durumu canımı sıktı, bir süredir kullanmadığım raspberry pi DAAP server olarak kullanabilir miyim diye araştırmam neticesinde
    elinux.org
    RPiForked-Daapd - eLinux.org
    http://elinux.org/RPiForked-Daapd
    projeyi buldum. Müsait bir zamanda sonucu paylaşırım.

• Hocam çok teşekkürler, eline emeğine sağlık.
    Biraz önce dediğin adımlarla kurdum çalıştırdım ama bir problem var. Görüntü var ses yok. Açtığım tüm kanallarda ve filmlerde böyle. Bir şeyi eksik mi yaptım acaba?
  • Merakla bekliyorum hocam

• tlgthrm kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sorun olmaması lazım , neden olduguna dair bir fikrim yok evinizde ki sistemi kontrol ettiniz mı acaba ? Mesela bir müzik gönderin ATV ye iTunes veya telefonunuzdan , eğer çalıyor ise sorun vardır çalmıyor ise ses sisteminde sorun olabilir belki.

Eve gidince yinede bakacağım hocam , bir sorun var mı yok mu diye.

• hocam cvp için teşekkürler, bugün troy da çalışan eleman ipad den airplay yapınca videoların tam ekran olmadığını, ama iphone dan olduğunu söyledi bende şaşırdım, öyle birşey yok dimi?
    Bazı uygulamalar kısıtlama koyabiliyor. Ama jb varsa Displayout yüklenerek sorun çözülebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.