Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende o kadar film izledim takılma olmadı. Ama bazı akıcı sahnelerde duraksama oluyor gibi. Takılmadan kasıt böyle birşey mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harmonyoa kullanıcısına yanıt
    Ceptelefondaki film mp4 formatında tv ye aktarınca görüntü çok dağılıyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Hocam N bağlantısı ne ve nasıl yapılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam N bağlantısı ne ve nasıl yapılır ?

Wifi a/b/g/n. Falan yazar ya oradaki "n" işte en hızlısı heralde modemim falan destekliyorsa kurcalayacağım işte

• quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Ceptelefondaki film mp4 formatında tv ye aktarınca görüntü çok dağılıyormu?

Mp4 olması farketmez full hd olsun canavar gibi olsun

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Bunu bilgisayarın bağlantı ayarlarından mı değiştiriyoruz yoksa apple tvnin ayarlarından mı ?
  • quote:

Bunu bilgisayarın bağlantı ayarlarından mı değiştiriyoruz yoksa apple tvnin ayarlarından mı ?

Modem aratüzünde bi yerlerdedir diye tahmin ediyorum,bende google dan araştıracağım zaten

• Arkdaşlar mac üzerinden Beamer programı ile filmlerimi izliyordum ama son güncellemelerden sonra sıkıntı yaşıyorum.
    Beamer daha OS X Yosemiteyi desteklemiyor ve atv hata veriyor. Beamer yakın zamanda güncellenecek gibide durmuyor.
    Beamer dışında alternatif bir program biliyormusunuz ? mağlum airplay ile mkvler sıkıntılı izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

Arkdaşlar mac üzerinden Beamer programı ile filmlerimi izliyordum ama son güncellemelerden sonra sıkıntı yaşıyorum.
    Beamer daha OS X Yosemiteyi desteklemiyor ve atv hata veriyor. Beamer yakın zamanda güncellenecek gibide durmuyor.
    Beamer dışında alternatif bir program biliyormusunuz ? mağlum airplay ile mkvler sıkıntılı izleniyor.

merhaba, asagidaki program isinizi gorebilir, airparrot

http://www.airsquirrels.com/airparrot/

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrapengu

quote:

Arkdaşlar mac üzerinden Beamer programı ile filmlerimi izliyordum ama son güncellemelerden sonra sıkıntı yaşıyorum.

Teşekkür ederim. Bende tam şuan bu pragramı inceliyordum. Akşama mutlaka denicem. Peki daha önce kullandınızmı airparrotu ?
    5.1 dts desteği fln varmı acaba ? Sitesinde herhangi bir açıklama yapmamışlar.

• ben de baya uzun süredir kullanıyorum apple tv. bir kaç kez film de kiraladım. ipad ekranı küçük gelmeye başlamıştı ve tv ye aktaracak kablo arıyordum. sonra bir arkadaş bundan bahsetti aldım. filmleri yansıtıyorum. yeni güncelleme ile birlikte aletlerin aynı wi-fi ye bağlı olma zorunluluğu kalkmış. ama yansıttığınız cihazda wi-fi ile birlikte bluetooth un açık olması gerekiyor. benim için değişen pek bir şey yok ama tek umudum bu şekilde yansıtmanın daha hızlı olması. bazen yansıtma sorunları olabiliyordu. ayrıca yeni ios8 güncellemesinden sonra ne hikmetse videoların altında çıkan airplay simgesi kaybolmuş. direkt ekranın altındaki menüden airplayi seçmek zorunda kalıyorsunuz. buna da sinir oldum.
  • istante İ kullanıcısına yanıt
    Bu yolla digitürk playi yansıtabilir miyiz acaba ?
  • quote:

Bu yolla digitürk playi yansıtabilir miyiz acaba ?

digiturk play uygulamasi izin vermiyor tam ekran goruntuyu yansitmaya.
    jb likli cihaz ile kablo ile yalabiliyorduk, cydia daki display out uygulamasi ile eskiden bu sekilde kullanirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrapengu

quote:

Teşekkür ederim. Bende tam şuan bu pragramı inceliyordum. Akşama mutlaka denicem. Peki daha önce kullandınızmı airparrotu ?
    5.1 dts desteği fln varmı acaba ? Sitesinde herhangi bir açıklama yapmamışlar.

uygulamanın trial versiyonunu kullanmıştım ama film izlemek için değil. umarım işinizi görür güncel versiyonu.

• merhabalar,
    bende son apple lansmanında yeni apple tv tanıtılmayınca uzun zamandır almayı planladığım apple tv'yi aldım.
    aslında görüntünün çok yavaş aktarıldığına dair yorumlar olmasına rağmen inatla gittim aldım :)
    ilk başta wifi üzerinden bağlanınca evet video oynatma işi baya sıkıntılı oldu.
    modem ile apple tv 10 cm ara ile durduğu için ethernet kablosu ile bağladım. bu sefer sorun azaldı takılma yok belirgin bir şekilde ama sanki hafif bi fps sıkıntısı var gibi geliyor.
    bu arada bravia led tv kullaniyorum ve bilgisayarıma 13 retina. tv'de full screen görüntü alamiyorum bunun bir ayarı yolu var mıdır?
    görüntüdeki bu akışkanlık sorununu(veya bendeki göz yanılması) nasıl test edebilirim,ne çözüm önerirsiniz?
    birde bu cihaza ne tür modifikasyon yapabilirim? neler izleyebilirim?
    önerilerinizi bekliyorum teşekkürler,
  • keremx kullanıcısına yanıt
    HOcam bende yeni aldım lansmandan sonra :) ama daha henüz kurmadım. Bildiğim kadarıyla dediğiniz olay mademin hızıylada alakalı 150 nin altında takılma yapıyor diyorlar. Konuya daha vakıf arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • Bende 3 aydir bekliyordum ha cikti cikacak diyip almadim ama artik dayanamayip aldim:) benim modem yanlis bilmiyorsan N destekliyor ama ben genede ethernet uzerinden bagladim

• keremx kullanıcısına yanıt
    Bende acemisiyim bilen arkadaşlar şu Apple tv' yi nasıl aktif şekilde kullanacağımızı anlatırlarsa çok süper olacak :)
  • quote:

Bende acemisiyim bilen arkadaşlar şu Apple tv' yi nasıl aktif şekilde kullanacağımızı anlatırlarsa çok süper olacak :)

asagidaki link deki anlatim size bilgi verecektir nasil detayli kullanabileceginiz hakkinda apple tv yi

http://www.sihirlielma.com/2013/01/09/apple-tv-turkiye-nedir-nasil-kullanilir/

• peki en önemli sorum şudur;
    macbook pro retina kullanıyorum ve sony 1080p led tv var. ama full screen görüntü alamıyorum.
    Bunun bir çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.