Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kac gune ipad air 2 de deneyeceğim ikiside gelmedi. En iyisi deneyip görmek :) sonuçları yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 654three2 -- 5 Kasım 2014; 20:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k tv ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ben ama...
    popcorn diye bir uygulamadan bahsetmiş arkadaş onu duymadım ben hiç. airparrot trial denedim güzele benziyor. 10 dolar verip full sürümünü alsam mı diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar burada ipad ekranın yanlarında boşluklar kalıyor. ipad şu anda bu şekilde mi?

http://www.youtube.com/watch?v=8LI4LiRlmY0&list=UUgTPqyuLyf_eg0vDf_nuuhw
  • keremx kullanıcısına yanıt
    Popcorn film ve dizi izleme uygulaması :)
  • Yeni haberim oldu:) güzel bir uygulama. Kurdum ama henuz apple tv ile deneme firsatim olmadi

• keremx kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en iyi programlardan biri dizilerin kaldığım bölümlerini bile gösteriyor hatta alt yazılarını buluyor. Bu kadar verimli çalışacağını hiç düşünmemiştim kurarken.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Şu popcorn un linkini verebilir misiniz dünya kadar pop corn çıktı :)
  • Popcorn için jb mi lazım?

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    https://popcorntime.io/
  • 654three2 kullanıcısına yanıt
    Hayır ben direk macbook pro' ya yükledim. İpad ve iphone da var mı bilmiyorum.

Linkhttps://popcorntime.io/
  • apple tv ye bir şekilde webbrwsr eklemenın yolu olsa ..
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :)

• Herkese selamlar. Apple tv de iTunes dan aldığımız filmleri tam ekran izleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10king

Herkese selamlar. Apple tv de iTunes dan aldığımız filmleri tam ekran izleyebiliyor muyuz?

SD alırsanız olur büyük ihtimal, HD olanlar 21:9 sinema formatında gelir klasik Blu-ray formatı. Üstte ve altta boş barlar olabilir. Zoom ayarı yapabilirsiniz.
  • Apple Tv kullanıcılarına bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim
    İtunes'daki hd filmler blurayler gibi 1080p mi yoksa digitürk gibi 720p mi?
    Cihaza optik kablo ile ses sistemi bağladığımızda itunesdaki filmlerde dts yada thx gibi farklı ses formatları varmı yoksa hepsi standart mı?
    Son sorum ise aksiyon filmlerinde fps düşmesi oluyor mu?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sertace

Yosamite kullanıyorum ama mac air'da tam ekran alamıyorum...

Aynı sorun bende de var.

• pmanager P kullanıcısına yanıt
    Filmler ister 720p ister 1080p kendiniz seçiyorsunuz, bildiğiniz blu-ray disk gibi kalitesi
    Ses için web sitesinde dolby digital 5.1 yazıyor ve daha bi kaç şey,arada dts faln göremedim ben. direkt optic kablo ile soundbara bağlı kullanıyorum,dikkat etmedim ama var olmalı diye biliyorum. Fps düşmesi diye bişey yok,zaten nerde varki o olay render etmiyoruz filmi download edip izliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Filmler ister 720p ister 1080p kendiniz seçiyorsunuz, bildiğiniz blu-ray disk gibi kalitesi
    Ses için web sitesinde dolby digital 5.1 yazıyor ve daha bi kaç şey,arada dts faln göremedim ben. direkt optic kablo ile soundbara bağlı kullanıyorum,dikkat etmedim ama var olmalı diye biliyorum. Fps düşmesi diye bişey yok,zaten nerde varki o olay render etmiyoruz filmi download edip izliyoruz.

bilgilendirme için çok teşekkürler, black friday'de düşürse, yada uygun fiyata satan bulursam almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmanager

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

bilgilendirme için çok teşekkürler, black friday'de düşürse, yada uygun fiyata satan bulursam almayı düşünüyorum.

Benim kuzende var , satalım diyordu bana, kaldırmışlar salondan aleti, android telefonlara geçtiler miracast kullanıyorlar şimdi.
    İstediğin indirimlere denk gelemezsen haber edersin sorarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: sertace

Yosamite kullanıyorum ama mac air'da tam ekran alamıyorum...

Aynı sorun bende de var.

Apple TV video ayarları içinde bir alan var. Bunu on dan off a getirince sorun çözülüyor :) Fabrika ayarı neden on olur o da başka bir zekilik...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.