Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba tabletten açtığım dizi ve filmleri lcd tv'me ve projeksiyona yansıtmak amacıyla apple tv 3.nesil almak istiyorum bu işler için uygunmudur? Donma kasma vb. durumlar yaşarmıyım bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Arkadaşlar NAS server' dan film, müzik ve fotoğrafları seyredebiliyor muyuz apple tv' de. HD film ve flac müzik v.b.

Aslında wd tv live hd alacaktım ama bu aklıma düştü

Evet izleyebiliyoruz. Ben o şekilde izliyorum. Yalnız Infuse App'ini satın almanızı tavsiye ederim. Piyasadaki en iyi video izleme programı
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkür ederim.. Ben bir önceki nesil cihazı ve 4. Nesil cihazı da hep kablosuz bağladım.. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım ama sizin açıklamanızdan sonra en kısa sürede kablo ile bağlamayı da deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gayet yeterli, iphone yada ipadden açtığınız filmleri rahatlıkla yüksek çözünürlükle yansıtabilirsiniz. Ben bir çok diziyi bu şekilde izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Arkadaşlar NAS server' dan film, müzik ve fotoğrafları seyredebiliyor muyuz apple tv' de. HD film ve flac müzik v.b.

Evet izleyebiliyoruz. Ben o şekilde izliyorum. Yalnız Infuse App'ini satın almanızı tavsiye ederim. Piyasadaki en iyi video izleme programı

Peki dolby hd ve dts hd sesleri optik çıkışından AVR' ye gönderebiliyor mu
  • Teşup kullanıcısına yanıt
    Kodi vb. yüklemek için gerekli olan Apple developer hesabını almak çok kolay ve ücretsiz. Nasıl yapacağınız burada. Kodiyi kurmakta zor değil, bir kaç dakikalık iş. O da burada. Kodiyi kurduktan sonra zaten yeme de yanında yat. Popcorn da kurdum aslında. Görüntü kalitesi muhteşem ve akıcı ama altyazı sorunu var. O da çözülürse süper olacak.

• quote:

quote:

quote:

Evet yapıyor... 7.1 kanala kadar gönderiyor. AVR'nin ekranında DTS HD MST falan göremiyorsun ama 7.1 kanala kadar ayrı ayrı gönderiyor.
    Ben bu şekilde kullanıyorum. Bu infurs programı maalesef tam anlamıyla passtrough yapmıyor henüz ama üzerinde çalışıyorlarmış..

• 3. nesil apple tv buldum sıfır hiç kullanılmamış 200 TL nasıl bir rakam? Bir üst cihazı almama pek gerek yok sanırım sadece browser'dan dizi film için kullanacağım.
  • Bu popcorn vs apple 3.nesil e yükleniyor codi vs

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yapıyor... 7.1 kanala kadar gönderiyor. AVR'nin ekranında DTS HD MST falan göremiyorsun ama 7.1 kanala kadar ayrı ayrı gönderiyor.
    Ben bu şekilde kullanıyorum. Bu infurs programı maalesef tam anlamıyla passtrough yapmıyor henüz ama üzerinde çalışıyorlarmış..

Bir yanlışın var. Ben de filmleri infuse dan izliyorum, cihaz amfiye bağlı ve film hangi formatı destekliyorsa amfide gözüküyor. DTS Dolby vs.

Infuse veya apple tv ses ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

3. nesil apple tv buldum sıfır hiç kullanılmamış 200 TL nasıl bir rakam? Bir üst cihazı almama pek gerek yok sanırım sadece browser'dan dizi film için kullanacağım.

sadece iphone u veya ipadi televizyona yansıtmak için kullanacaksan 3. nesili almana da gerek yok. 1. nesil bile iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir yanlışın var. Ben de filmleri infuse dan izliyorum, cihaz amfiye bağlı ve film hangi formatı destekliyorsa amfide gözüküyor. DTS Dolby vs.

Infuse veya apple tv ses ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim

DTS, DTS HD, DTS HD MSTR vs olarak kodlanmış herhangi bir filmi oynattığımda AVR'nin ekranında ne yaparsam yapim sadece DTS olarak görüyorum. DTS HD veya DTS HD MSTR olarak ekranda gözükmesini sağlayamadım. Yani film 7 kanallı (DTS HD) bile olsa 5 kanallı (DTS) olarak çözülmekte AVR tarafından.
    Aynı şey Dolby için geçerli. Dolby Tru HD falan oynattığımda sadece Dolby gözüküyor ekranda..

Ancak Firecore (Infuse'u yazan firma) bu sorunun farkında ve kullanıcılarında 7 kanal alamadıklarına dair birçok şikayet aldı (ben dahil) ve firma bunu çözmek için şimdilik bir çözüm buldu. En son güncelleme ile, kanalları kayıpsız olarak ve ayrı ayrı LPCM olarak göndermekte. Bundan dolayı AVR'nin ekranında DTS HD veya DTS HD MSTR yazmamakta ancak sadece LPCM veya PCM olarak yazmakta. Ancak AVR'nin menüsünde giriş kaynağını incelediğinizde gerçektende kayıpsız olarak 7.1 kanalların AVR'ye geldiğini görebilmektesiniz. Yani problem aslında sadece DTS HD, DTS HD MSTR, DOlby TRUE HD gibi yazıların gözükmemesinden oluşmaktadır, duyulan ses ise bire bir aynıdır. Dediğim gibi bu sadece yalın DTS ve yalın Dolby Digital yazılarını etkilememektedir.

Sizin filmleriniz de muhtemelen 5.1 kanallı yalın DTS'dir, ondan dolayı herhangi bir şikayetiniz yoktur.

• Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    Ben DTS HD gördüğümü hatırlıyorum ama firma da kabul ettiyse ben yanlış hatırlıyorum demekki. Emin olmak için bu akşam tekrar deneme yaparım
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    1. nesildeki yazılım eskidi artık. Maalesef yansıtmıyor.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    free hesap ile yükleme yapamadım kabul etmedi
  • Arkadaslar selamlar infuse programinin turkce altyazilari gormesi icin ne yapmam gerekiyor ?

• Arkadaşlar merhaba,

Aptv3 ten 4 e geçişi yaptım sonunda. yalnız kullanırken şöyle bir şeyle karşılaştım : dizibox veya dizipub gibi bir siteden bir video açıp tv'ye görüntüyü verdiğimde saniye o an kaçta ise örneğin 5 olsun, dizi 5-6-5-6-5-6 saniyeler arasında takılıp kalıyor. böyle bir sorun yaşayanınız oldumu. tüm bağlantıları kaldırıp tekrar açtığımda düzeliyor ama her açtığımda bununla karşılaşıyorum. bilen duyan gören oldu mu acaba?

teşekkürler
  • Merhabalar. Apple tv konusunda çok yeniyi. Ben sadece ekran yansıtmak için macbooktaki görüntüyü tv ye verme amaçlı kullanmak istiyorum. Harddiski olmayan (2. generasyon galiba) apple tvler yeterli olur mu? Bir de ipad den digitürk playi yansıtamıyoruz hala değil mi?O yüzden macbook tan mirroring yapsam yeterli olacak sanırım. Bilgilendirrirseniz sevinirim. Zira sırf yansıtma olayı vb. için 700 gibi bir meblaya çoıkmayı düşünmüyrum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10URAY

Arkadaslar selamlar infuse programinin turkce altyazilari gormesi icin ne yapmam gerekiyor ?

Birşey yapmanıza gerek yok, otomatik olarak görüyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10URAY

Arkadaslar selamlar infuse programinin turkce altyazilari gormesi icin ne yapmam gerekiyor ?

Turkce altyazilari görmesi için mi, altyazıları Türkçe görmesi için mi?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.