Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awware

selam

apple tv 4 nesil cihazım var ama youtube sıkıntım var
    videolar agırçekim gibi ilerliyor ve kalite çok düşük ses önden geliyor
    hd seyredemiyorum yani
    sıkıntı internet den kaynaklanıyor desem
    2.ci tv LG ve onda kendi yazılımında youtube açtımı hiç sıkıntı yok hatta takılma bile yok
    hd izleyebiliyorum

internet hızı 6,7 arası degişiyor yeterli gelmiyormu acaba
    ama LG tv de Neden sıkıntı yok

bağlantını Wİ-Fİ değil modemden kablo ile yaparsan daha sağlıklı olur.
  • Apple TV'mi satıp Android TV Box aldım, verdiğim en doğru kararlardan biri diyebilirim. Bu zamana kadar boşuna kısıtlamışım kendimi.

Kimse yanlış anlamasın, Android'e iki dk bile dayanamam tüm ürünlerim Apple'dır ama Apple TV tam bir fiyasko.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SchnellBurak S kullanıcısına yanıt
    Superonline a bulaitığıma bin pişmanım...daha 1 ay oldu..
    ilk 3 ay ücretsizdi...ilk ay sonu 15 lira vergi mergi diyip kıçlarından bi fatura cıkarmışlar...
    bundan haberim olmadı...son ödeme tarihini 15 gün geçince hızım 128bit e düştü oha dedim net kangren oldu...aradım faturayı ödememişsiniz dediler..anında ödedim...1ay sonra 25 daha fatura geldi...e sebep dedim..geçen ay fatura ödemeyi geciktirmişsiniz açma kapama ücreti dendi..la dedim teknoliji çağındayız kim geldi kim kapadı kim açtı bu hizmeti? hizmetlerimiz kapanmaz hız yavaşlar dediler...e dedim siz zeka özürlü müsünüz de kapamadığınız şeye açma kapama kesiyoısunuz?
    neyse faturanızı geciktirdiğiniz an haşırt diye 25 lira açma kapama geçiriyolar...ne derseniz diyin nafile imzaladığınız taahütnamenin 5. maddesinde var dendi..
  • Merhaba, bir arkadaşım kullanmadığı 1. Nesil Apple TV sini verdi bugün bana. Kendim iphone kullanıyorum dolayısıyla cihazı TV'ye bağladım itunes bilgilerimi girdim ve yeni çıkan filmleri vs kiralama ve satın alma olarak görünüyor şu an için. İnternette biraz araştırdım OpenElec Kodi vs bişeyler ile cihaza ekstra özellikler katılıyor sanırım. Bunları kısaca vakti olan birisi anlatabilirse çok sevinirim. Tek tek bakıyorum ama genelde 2,3,4. nesil cihazlar ile ilgili yazılar buldum.
  • Twenty.One.Pilots kullanıcısına yanıt
    Hangi marka model android TV box aldınız hocam ?? @Twenty.One.Pilots

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Hangi marka model android TV box aldınız hocam ?? @Twenty.One.Pilots

M8S+ hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

4.Nesil Apple TV kullanıyorum çok memnunum

Apple tv üzerinde Turkcell tv kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

4.Nesil Apple TV kullanıyorum çok memnunum

Apple tv üzerinde Turkcell tv kullandınız mı?

hayır denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Ben superonline ile aldım Apple Tv 4 ü bi sorunuz varsa yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

Ben superonline ile aldım Apple Tv 4 ü bi sorunuz varsa yardımcı olayım

Apple TV üzerinde Turkcell TV kullandınız mı?
    Canlı yayını ne kadar geri alabiliyorsunuz? Eski dizileri tekrar izleme olanağı var mı?
  • Arkadaşlar itunesteki filmlerin görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi yoksa benim aldığım filmlerde mi öyle denk geldi. HD aldım.

• arasira kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olmalı.. Belki internet bağlantınızda yada HDmi kabloda olabilir.. Defalarca film alıp kiraladım.. Görüntü cam gibi

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Problem yok hocam. Sanki online film izleme siteleri gibi. Apple tvm yok yalnız bilgisayara indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 24 Mayıs 2016; 0:08:59 >
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Turkcell Net Paketini Apple Tv ile kullandım deneme amaçlı.

1. Yayını 12 saate kadar geri alabiliyorsunuz. Durdurabiliyorsunuz. Ara yüz sade ve sorunsuz. İleri-geri sarma dakika bazında ve gayet hızlı ve kullanışlı.
    2. HD kanallar mevcut ama geliştirilmesi gerek. Bazı kanallar listede HD dese de kendisi değil .. (Tv8 vb.)
    3. Kanal geçişleri neredeyse uydu alıcı kadar hızlı.
    4. Kaydettiğiniz yayınları izleme, ileriki programlara kayıt bilgisi girme, film-dizi kiralama vs. ekstralar yok. Sadece tv izleme amaçlı.
    5. 50 mbs internet ile denedim.
    7. 79 tl'ye superonline kampanyası ile alınmaya değer olabilir. 79 tl'ye 125 gb 50 mbs net+Kotasız tv izleme+yayını geri sarma ve durdurma güzel yanları.
    8. Kotasızlık durumu sadece Apple TV içindeki Turkcell TV aplikasyonu içinden yapılan izlemelerde geçerli. iTunes film izleme ya da Netflix-Youtube aplikasyonu kotadan düşüyor.
    9. Denemedim ama tahminim, Ev paketi abonesi olsanız dahi Apple Tv uygulamasında FX Crime, Nat Geo gibi kanallar listede çıkmıyor 😞

Ekstra: 4.nesil Apple Tv'nin hoşuma giden kısımları, tv'nin sesini direkt açıp kapatması, Apple tv kapatınca tv de otomatik kapanıp-açılıyor, mirroring yaptığınızda otomatikman HDMI Apple TV'nin bağlı olduğu girişe atlıyor.

• arasira kullanıcısına yanıt
    Ben Apple TV var sanarak konuştum .. Bilgisayar için bir şey diyemem.. Hiç indirmedim çünkü iTunes'tan film

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Apple tv almayı düşünüyorum ama görüntü onda da böyleyse kararsız kaldım.
  • benim evde kullandığım samsung 40" 400 mhz bir smart tv. ve superonline adsl kullanıyorum. ben görüntüden çok memnunum.. hatta bazı arkadaşlar apple tv ye kablo ile internete bağlandığında daha iyi sonuç aldıklarını belirtiyorlar.

en güzeli çevrende birisinde varsa test edip oyle almak..izmir de yaşıyorsan bende yardımcı olabilirim.
  • Apple TV de ise browser ve kodi yüklemek isterseniz developer hesabına sahip olmanız gerekiyor yani atv4 ün şimdilik bi numarası yok.
  • Arkadaşlar NAS server' dan film, müzik ve fotoğrafları seyredebiliyor muyuz apple tv' de. HD film ve flac müzik v.b.

Aslında wd tv live hd alacaktım ama bu aklıma düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

benim evde kullandığım samsung 40" 400 mhz bir smart tv. ve superonline adsl kullanıyorum. ben görüntüden çok memnunum.. hatta bazı arkadaşlar apple tv ye kablo ile internete bağlandığında daha iyi sonuç aldıklarını belirtiyorlar.

en güzeli çevrende birisinde varsa test edip oyle almak..izmir de yaşıyorsan bende yardımcı olabilirim.

Kablo ile internete bağlanma sadece dediğiniz gibi "bazı arkadaşların belirtmesi" değil. Apple şirketinin apple tv alanlara tavsiyesi, diye düzeltmek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.