Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturaya ek, apple tv veriyor turkcell superonline... Biraz pahalıya geliyor belki ama ayda 50 tl ye 64 gb yeni nesi apple tv yi kapına kadar getirip veriyorlar. Ben yeni aldım. Hem turkcell tv+ cihazım var onu beleş veriyorlar hem de apple tv var. Apple tv den turkcell tv+ uygulamasını indirip izlersen o noktada kotandan düşmüyor, diğer herşey için kotandan düşüyor. Yakında netflix de anlaşma yapacakmış ve Superonline dan almış olduğun apple tv den netflix izlersen o da kotadan düşmeyecekmiş, ancak bu daha netleşmiş bir durum değil. Netleşen ve kesin olan sadece apple tv ne yüklediğin turkcell tv+ uygulamasıyla izlediğin içerikten her hangi bir kota ve adil kullanım hakkı düşüşü olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

merhabalar,

Apple tv 3 aldım 2 ay önce fakat internetten di,zi film izlerken çok takılma oluyor. acaba daha önce 3 kullanıp 4 e geçenler 4 ile ilgili yorumlarını alabilir miyim bu konu ile ilgili. çünkü eğer aynı sorun varsa 4 e geçmeye gerek yok tek sorunum bu ve tek kullanım amacım da film izlemek. oyun falan var sanırım 4 te ama benim için önemi yok. dediğim gibi tek kullanımım internetten film izlemek. 4 e geçmeye değer mi

teşekkürler

Hocam şunu söyleyeyim, fiber kullanıyorum hiç bie sıkıntım yok. Tamamen kullandığınız internet hızınızla alakalı...
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    dostum bende fiber internet var geçende mesaj geldi senin yazdığın gibi aylık 50tl ye apple tv diye ancak bende turkcell tv+ falan yok, kampanyadan apple tvyi alsam turkcell tv+ uygulamasını indirip izlemek paralı mı?
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır değil. Apple tv üzerinden izlediğin sürece hem ücretsiz, hemde kotandan yada adil kullanım kotandan düşüş yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atv4 'e provenance yükleyen oldu mu acaba?
  • Bende bir önceki atv var, sanırım 3. Nesil bildiğim kadarıyla uygulama yükleyemiyoruz, 4. Nesilde yüklenebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussetee -- 28 Şubat 2016; 23:32:12 >
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba cevap için sağol,

ben de 25 mb fiber kullanıyorum fakat filmi telefondan açtığımda sorun yaşamıyorum hemen doluyor fakat aptv'ye görüntüyü verdiğimde dolması çok uzun sürüyor. sanki internet hızında değil de aptv nin bağlanma hızında sorun var gibi geldi. 3 le 4 arasında böyle bir fark var mı acaba 4 daha hızlı bağlanıyor diyebilir misin?
  • 4.nesil 802.11ac destekli tabi ki daha hızlı takılmadan stream olarak film izletir. 3.nesli Ethernet çıkışından bağlayıp deneyin yine takılırsa internet hizmet sağlayıcısı veya cihazla ilgili sorun vardır demek kolaylaşır.

• Arkadaşlar, yeni macbook pro kullanmaya başladım. Bugüne kadar labtop tan plexi ile ps4 e görüntü aktarıp, indirdiğim filmleri izliyordum. macbook olunca apple tv ye ilgim oluştu. Sırf bu video ve müzik amaçlı kullanmak için apple tv 3 alsam işimi görür mü ? Apple tv 4 alacak bütçem var fakat apple tv 5 yakında çıkacak beklentisi kafamı kurcaladı.. apple tv3 250 tl ye düşmüş durumdayken alırsam, apple tv 5 çıksa koymaz ama aptv4 alıp kısa zamanda aptv 5 çıkarsa içime oturur..

Ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Arkadaşlar, yeni macbook pro kullanmaya başladım. Bugüne kadar labtop tan plexi ile ps4 e görüntü aktarıp, indirdiğim filmleri izliyordum. macbook olunca apple tv ye ilgim oluştu. Sırf bu video ve müzik amaçlı kullanmak için apple tv 3 alsam işimi görür mü ? Apple tv 4 alacak bütçem var fakat apple tv 5 yakında çıkacak beklentisi kafamı kurcaladı.. apple tv3 250 tl ye düşmüş durumdayken alırsam, apple tv 5 çıksa koymaz ama aptv4 alıp kısa zamanda aptv 5 çıkarsa içime oturur..

Ne önerirsiniz ?

teknolojik gelişmelerin sonu yok. yeni çıkacak modeller korkusuyla son modelleri almaktan çekinirsek. telefon, televizyon vb. gibi hiç bir elektronik cihazı alamayız. insanlar aptv 4 için yıllarca çıktı çıkacak diye bekledi, ne oldu sonuç fos. web browser bile yok. Araya bilgisayar sokmadan internete girip film bile seyredemiyorsunuz. aptv 5 için de yıllarca beklemeyecekleri ne malum. yani alın herhangi bir aptv "yukarıdaki yorumlara bakarak 3 ve 4 arasında seçim yaparak" anı yaşayın, keyfini sürün. teknolojik gelişmelerin hızına yetişemezsiniz. Ben öyle yaptım "2 tane aptv 3 aldım memnunum". kullanım amacınıza bağlı benim müzik ve film ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 9 Mart 2016; 4:38:33 >

• Apple TV'yi sizce neden almalıyım? Ben bu cihazın daha adam akıllı mantıgını çözemedim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Arkadaşlar, yeni macbook pro kullanmaya başladım. Bugüne kadar labtop tan plexi ile ps4 e görüntü aktarıp, indirdiğim filmleri izliyordum. macbook olunca apple tv ye ilgim oluştu. Sırf bu video ve müzik amaçlı kullanmak için apple tv 3 alsam işimi görür mü ? Apple tv 4 alacak bütçem var fakat apple tv 5 yakında çıkacak beklentisi kafamı kurcaladı.. apple tv3 250 tl ye düşmüş durumdayken alırsam, apple tv 5 çıksa koymaz ama aptv4 alıp kısa zamanda aptv 5 çıkarsa içime oturur..

Ne önerirsiniz ?

teknolojik gelişmelerin sonu yok. yeni çıkacak modeller korkusuyla son modelleri almaktan çekinirsek. telefon, televizyon vb. gibi hiç bir elektronik cihazı alamayız. insanlar aptv 4 için yıllarca çıktı çıkacak diye bekledi, ne oldu sonuç fos. web browser bile yok. Araya bilgisayar sokmadan internete girip film bile seyredemiyorsunuz. aptv 5 için de yıllarca beklemeyecekleri ne malum. yani alın herhangi bir aptv "yukarıdaki yorumlara bakarak 3 ve 4 arasında seçim yaparak" anı yaşayın, keyfini sürün. teknolojik gelişmelerin hızına yetişemezsiniz. Ben öyle yaptım "2 tane aptv 3 aldım memnunum". kullanım amacınıza bağlı benim müzik ve film ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

Hocam, cevap için teşekkürler.. Yorumunda bashsettiğin noktalara katılmamak elde değil, fakat zamanlama olarak bu ay içinde lansman yapıma durumu nedeniyle tereddüte düştüm.. Şimdi gidip 4 ü alsam, 1 hafta sonra yeni model çıkarsa sorusu içimi kemiren.. 1 sene sonra olacağını bilsem bu derece tereddüte düşmezdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

Apple TV'yi sizce neden almalıyım? Ben bu cihazın daha adam akıllı mantıgını çözemedim açıkçası

apple tv3 ve yeni apple tv kullandım. her iki cihazın içinde de apple' ın kendi yüklediği uygulamalar mevcut(Youtube, nba tv, redbull vs.) Bu uygulamalardan ülkemizde işe yarayan pek yok. yoğun olarak youtube kullanabilirsiniz. herhangi başka bir cihaza gerek kalmadan apple tv ve televizyon vasıtasıyla youtube videolarını izleyebilirsiniz. yeni apple tv' de bunlara ek olarak market de mevcut. app store üzerinden(Şu an sınırlı kaynak var) oyun, program vs. indirip kullanabiliyorsunuz. benim almaktaki tek amacım, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan macbook, ipad ve iphone ekran görüntüsünü televizyona aktarabilmekti. bu iş için başka çözümler de var ancak hiçbiri apple tv kadar başarılı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

quote:

Apple TV'yi sizce neden almalıyım? Ben bu cihazın daha adam akıllı mantıgını çözemedim açıkçası

apple tv3 ve yeni apple tv kullandım. her iki cihazın içinde de apple' ın kendi yüklediği uygulamalar mevcut(Youtube, nba tv, redbull vs.) Bu uygulamalardan ülkemizde işe yarayan pek yok. yoğun olarak youtube kullanabilirsiniz. herhangi başka bir cihaza gerek kalmadan apple tv ve televizyon vasıtasıyla youtube videolarını izleyebilirsiniz. yeni apple tv' de bunlara ek olarak market de mevcut. app store üzerinden(Şu an sınırlı kaynak var) oyun, program vs. indirip kullanabiliyorsunuz. benim almaktaki tek amacım, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan macbook, ipad ve iphone ekran görüntüsünü televizyona aktarabilmekti. bu iş için başka çözümler de var ancak hiçbiri apple tv kadar başarılı değil.

öncelikle cevap için teşekkür ederim Smart tv'de zaten youtube özelliği var. Bu özellik için de o kadar para verilmez bence.. 3.seri olabilir de 4 harbi gereksiz kaçar :) bir de KODI diye bir şey var o nedir? sürekli bahsedilmiş konularda...?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

quote:

öncelikle cevap için teşekkür ederim Smart tv'de zaten youtube özelliği var. Bu özellik için de o kadar para verilmez bence.. 3.seri olabilir de 4 harbi gereksiz kaçar :) bir de KODI diye bir şey var o nedir? sürekli bahsedilmiş konularda...?

ben daha çok imac bilgisayarımın yüksek kapasiteli harddisk'ini kullanıyorum. film ve müzik stream ediyorum. uzak odamdaki Bilgisayarda bulunan 2 TB lık harddisk'imin içindekileri kontrol ediyorum. üstelik uzaktan kumandasını film içinde ileri geri ve müzik içindeki parça atlamalar için kullanıyorum. yani indirdiğim filmleri ve müzikleri başka bir depolama araçına yüklemeden anında izliyorum. ama yukarda arkadaşımızın da belirttiği gibi iphone ve ipad gibi cihazlardan da aktarım kablosuz kolay oluyor.

• quote:

Hocam ekosistemin içindeyseniz zaten almadan edemeyeceğiniz bir alet. Halihazırda iTunes Store kullanarak film satın alıp, kiralıyorsanız veya şarkı/albüm satın alıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Satın aldığınız içerikler anında tv ye düşüyor ve diğer Apple ürünlerinizdeki görüntüleri çok hızlı ve akıcı bir biçimde aktarabiliyorsunuz AirPlay ile. Aynı şekilde görüntü aktarımı yaparak dizi de izleyebilme şansınız oluyor. Mirroring özelliğiyle de direk olarak telefon,tabletteki ekranı olduğu gibi tvye yansıtabiliyorsunuz.

• 4.Nesil Apple TV kullanıyorum çok memnunum
  • Merhaba Arkadaşlar, apple tv 3 ihtiyacı olan benimle iletişime geçebilir ;http://forum.donanimhaber.com/m_115116606/f_//tm.htm#115116606
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    4. Neslimi alacaksın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

4. Neslimi alacaksın hocam?

Hocam Türkiye'ye ilk geldiği hafta almıştım 4. Nesili , diğerine ilan açmaya yeni vaktim oldu

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.