Şimdi Ara

APPLE TV KULLANANLAR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
35
Favori
85.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar. Apple music devreye girdikten sonra evde kablosuz muzik dinleme ihtiyaci hasil oldu. Soyle ki bir adet bir onceki kasa apple tv var, bir adet 3,5 mm stereo jack girisli hoparlor sistemim var. iphonedan airplay kullanarak apple tv araciligiyla muzigi hoparlore kablosuz stream edebilir miyim? Ek bir cihaz ya da kablo gerekir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeteroSapien kullanıcısına yanıt
    Gerekmiyor sadece Apple TV nin arkasına ses sisteminizi bağlayın sonra da iPhone u AirPlay ile tv ye bağlayın bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • APPLE TV4 arayan arkadaş cihazın fiyatı çok uygun tutulmuştur.
    üzerine kodi ve icefilm plugin yuklenmiştir.
    webbrwser yüklenmiştir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_114304135/f_//tm.htm#114349286
  • apple tv 3, iMac ve pioneer 5.1 ses sistemim arasında "s-link SL-OPR15" optik rca çeviriciyi kullansam. Ses de farkı hissedermiyim?.
    "s-link SL-OPR15" bu ucuz cihaz DAC yerine geçer mi?.

• Piyasada satılan optik/rca dönüştürücüler nasıl sonuç veriyor acaba, Apple TV'nin optik çıkışından receiver'ın rca girişine bağlanmak ses de fark yaratır mı? aslında flac kayıtlarımın optik aktarımından memnunum ama insanoğlu yine de eniyisini istiyor. aslında en iyi çözümün pahalı DAC'lar olduğunu biliyorum ama bütçem el vermiyor. 100 TL'lik optik/rca ne derece işe yarar. Yabancı forumlarda örnekleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: description20

Gerekmiyor sadece Apple TV nin arkasına ses sisteminizi bağlayın sonra da iPhone u AirPlay ile tv ye bağlayın bu kadar

Apple Tv digital çıkışlı, hoparlör sistemim ise analog girişli. Apple tvyi bu şekilde hoparlöre bağlamak için pahalı DAC sistemleri gerekiyormuş. Eğer televizyon kapalıyken telefondan ses aktarımı yapabileceksem bu masrafa katlanabilirim ancak tvyi açmadan ses alamayacaksam çok gereksiz olur. Bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

quote:

Apple Tv digital çıkışlı, hoparlör sistemim ise analog girişli. Apple tvyi bu şekilde hoparlöre bağlamak için pahalı DAC sistemleri gerekiyormuş. Eğer televizyon kapalıyken telefondan ses aktarımı yapabileceksem bu masrafa katlanabilirim ancak tvyi açmadan ses alamayacaksam çok gereksiz olur. Bu konuda bilginiz var mı?

size pahalı bir DAC a gerek yok, tam da yukarıda fotoğrafını verdiğim 100 TL. fiyatlı S-Link'in optic to RCA çevirici işinizi görür. Arkadaşın da belirttiği gibi airplay aktarım ile tv'nizi de açmanıza gerek yok apple tv'yi açın müziğinizi açıp airplay ile aptv'ye sesi gönderin. DAC dijital sesi analoğa çevirmek yani dijital gelen parlak fakat karışık sesi berrak ve ayrıntılı hale getiriyor. daha çok flac alac vb. yüksek bit kayıtlarda kullanılır. yoksa spodify, apple music yada mp3 kayıtların aktarımında DAC'ın da faydasını göremezsiniz. Ben ise alac kayıtlarımı imac bilgisayarımın itunes'ü üzerinden stream etmek için DAC ihtiyacına gerek duydum ve 100 TL'lik S-Link'in optic to RCA çevirici işimi görmeyeceğini anladım. SONUÇ: yüksek bit kayıt dinlemeyecekseniz DAC a ihtiyaç yok.

• cazsever C kullanıcısına yanıt
    Bu çeviricinin benzerini 20 liralara da almak mümkün galiba:http://goo.gl/j9m7kx
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

quote:

size pahalı bir DAC a gerek yok, tam da yukarıda fotoğrafını verdiğim 100 TL. fiyatlı S-Link'in optic to RCA çevirici işinizi görür. Arkadaşın da belirttiği gibi airplay aktarım ile tv'nizi de açmanıza gerek yok apple tv'yi açın müziğinizi açıp airplay ile aptv'ye sesi gönderin. DAC dijital sesi analoğa çevirmek yani dijital gelen parlak fakat karışık sesi berrak ve ayrıntılı hale getiriyor. daha çok flac alac vb. yüksek bit kayıtlarda kullanılır. yoksa spodify, apple music yada mp3 kayıtların aktarımında DAC'ın da faydasını göremezsiniz. Ben ise alac kayıtlarımı imac bilgisayarımın itunes'ü üzerinden stream etmek için DAC ihtiyacına gerek duydum ve 100 TL'lik S-Link'in optic to RCA çevirici işimi görmeyeceğini anladım. SONUÇ: yüksek bit kayıt dinlemeyecekseniz DAC a ihtiyaç yok.

Bir üst yazımda, "Ben ise alac kayıtlarımı imac bilgisayarımın itunes'ü üzerinden stream etmek için DAC ihtiyacına gerek duydum" demişim ama bu yöntemi deneyen veya denemek isteyen arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılmasın. ben araya DAC koymadan da 2-3 oda öteden mac'imdeki müzikleri anfimdeki optic giriş sayesinde aptv'ye stream ediyorum ama DAC sesi iyileştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu çeviricinin benzerini 20 liralara da almak mümkün galiba:http://goo.gl/j9m7kx

çok iyi fikir, teşekkür ederim ama ben bu ali express sitesine güvenemiyorum. genel olarak fiyatlar çok uçuk yurtdışı alışverişlere aracılık ediyor galiba. bu siteden alışveriş deneyiminiz var mı? yada deneyimi olan varsa çok memnun olurum. güvenilirse bir çok şey alınabilir. mesela 50 dolara DAC var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

quote:

quote:

Bilgi için çok teşekkürler. Airport extreme ile çözmeye karar verdim. Halihazirda time capsule da oldugu icin hoparlorleri modem baglantisi olmadan farkli odada kullanabilecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bir çok kez alışveriş yaptım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Satıcının profilini incelerseniz size iyi kötü fikir verecektir.

Ben de yaptım, sorunsuz. Türkçe olmasına bakmayın. Çin sitesi. O otomatik çeviri. Tek sorun ulaşmasının 2-3 haftayı bulması, bazen geçmesi. Ama elinize geçmediğinde yenisini gönderirler.

Ek: Ama yorumlara iyi göz atın, arada bir benzer bir ürünü çakadabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 14 Şubat 2016; 0:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Ben de yaptım, sorunsuz. Türkçe olmasına bakmayın. Çin sitesi. O otomatik çeviri. Tek sorun ulaşmasının 2-3 haftayı bulması, bazen geçmesi. Ama elinize geçmediğinde yenisini gönderirler.

Ek: Ama yorumlara iyi göz atın, arada bir benzer bir ürünü çakadabiliyorlar.

teşekkür ederim.
  • Apple TV 4 te digiturkplay uygulaması var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Apple TV 4 te digiturkplay uygulaması var mı acaba?

hayır, digiturk'un hiç bir uygulaması şu an yok app store da
  • Bende 3.nesilden dün satın aldım ,
    Görüntü yansıtırken tam ekran olmuyor mu bir de iphone 6s ekranını olduğu gibi yansıtıyorum hiçbir sorun yok ama ipad mini retina da takılmalar oluyor geriden geliyor sebebi ne olabilir bu şekilde olursa iade edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüşke -- 19 Şubat 2016; 8:48:07 >
  • hüşke H kullanıcısına yanıt
    Hocam almışken son nesil alsaydın daha iyi değilmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam almışken son nesil alsaydın daha iyi değilmiydi ?

Bütçe meselesi hocam baya bir fark var arada
  • merhabalar,

Apple tv 3 aldım 2 ay önce fakat internetten di,zi film izlerken çok takılma oluyor. acaba daha önce 3 kullanıp 4 e geçenler 4 ile ilgili yorumlarını alabilir miyim bu konu ile ilgili. çünkü eğer aynı sorun varsa 4 e geçmeye gerek yok tek sorunum bu ve tek kullanım amacım da film izlemek. oyun falan var sanırım 4 te ama benim için önemi yok. dediğim gibi tek kullanımım internetten film izlemek. 4 e geçmeye değer mi

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.