Şimdi Ara

Apple TV, ülkemizde 294 TL'den satışa sunuluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanefeozkan

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: ShafakCool

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

bu cihaz amerikada 99$ değilmiydi nasıl 313 tl oluyor ?

"Bilkom"

http://store.apple.com/de/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv

Turkiye amerika kıtasında olmadığı için avrupa fiyatlari ile satışa sunulur.
    Bu yüzden 109 euro => 254 TL eder düz mantık gidip suçlamayın firmaları hemen.

Hatta ek bilgi: İngilteredeki fiyatı 99 GBP o da 283 TL eder.
    http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv

Hocam adamlar malı çinde üretiyolar avrupa fiyatı amerika fiyatı gibi bir saçmalığı savunmanın bir anlamı yok mal bizede amarikayada çinden geliyor ya amerika fiyatına satılmalı yada amerikakdada avrupa fiyatına satılmalı arada maliyeti arttıran hiçbirşey yok 50 tonluk bir konteyner 2 ülkeyede en fazla 10000$ dolarlık farkla gider buda cihaz başı maliyeti bi "konteyner en az 5 6 bin cihaz alır" oda %1 artırmaz bile

Biz mevcut fiyatlandırma politikasına göre normal diyoruz. Yoksa bizde hep şikayet ettik zaten bu fiyatlardan. Ben bireysel ithalat ile aldım mesela, 135 USD'a maloldu. Ama çok geç geçecek elime. Senin yazdığın mantıklı evet, ama öte yandan US ve Avrupa fiyatları her zaman farklıydı Apple'ın.. Bunun üzerine ülkemizde cari açığı kapatmak için üstüne binen ihracat vergileri ve ÖTV sonucu kazık daima vatandaşa biniyor.. Bu böyle, kabullensende böyle, kabullenmesende. Bizde isyan ediyoruz ama nafile.

• Ben de bunun benzerini yazacaktim tam, herkes yazmis zaten.

1260 liralik telefon 2200 liraya satiliyor (2200/1260=1,75 kat pahali)
    176 liralik apple tv 313 liraya satiliyor (313/176=1,78 kat pahali)

Oranlar bile ayni.
  • bu cihazın ne avantajı var arkadaşlar?

• Şimdi bunun ABD'de satmasının sebebi fiyat albenisi var. 99 Dolar gerçekten çok ucuz böyle bir ürün için.
    Fakat Türkiye için 300 TL + Ekstra İçerik ücretinde olduğu için bir albenisi yok.
    Zaten artık televizyonlar Smart TV, Youtube gibi içerikleri var.
    Bunun fiyatına Blu-Ray player + Android TV Box almak varken bunun gerçekten anlamı yok.
    iTunes Store Türkiye'ye girişiyle çok güzel oldu, hakkını vermek lazım sürekli yeni içerik geliyor arşiv oldu şimdiden.iTunes'dan HD olarak kiralama ucuz, fakat hepsinde kiralama yok. yanılmıyorsam iTunes Store'da 3D yok. Sen kendin internetten indirdiğini converterlar ile Apple TV'ye uygun getirerek izleyebiliyorsun.
    Yani yine korsana çıkıyor. Anlamıda kalmıyor o yüzden.

Sonuç olarak 190 TL'ye kadar iyi fakat 300 TL için kötü bir alet.

• bilkom adam kandırıyor galiba 2 saat önce 149 tl iken ve satışı yok iken şimdi baktım 249 tl bu ne yahu..

• geçen nisan ayında ispanyadan 99 euroya atv3 aldım
    tüm AB ülkelerinde aynı fiyat
    bizde avrupa ülkesi olunca fiyatlarınızı euroya göre hesaplayın
    USA fiyatına gelmez
    göreceksiniz applestore açılınca euro baz alınacak

alete gelince çok sık kullanmıyorum
    ama kullandığımda verdiğim her euroyu hak ediyor

android var diyenler devam etsin androide
    atv3 bize kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunes store dan türkçe altyazılı filmler indirebiliyor muyum? ikincisi de bildiğim kadarıyla internetten indiriyor içerikleri (başka nasıl olacak),ve bluray film indirmektense satın almak çoğu kişinin işine gelir, çünkü boyutları çok büyük oluyor. 3D desteği var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Şu cihaza neden para verelim? 100 dolara mis gibi android cihazlar var.

iTunes Store... ;)

App store olsa neyse ama burası Türkiye. Kimse hem buna hem itunes a para vermez.

Ben ikisinede para verdim.. Söyle söyle çekinme "enayi" de :) Alıştık artık biz...

Ben bilgisayarımdaki bütün oyunları orjinal almaya çalışıyorum. Kimseye enayi demek gibi bir niyetim olmadı. Ben ülke gerçeklerinden bahsediyorum. Gücüm yetse kullandığım bütün programları orjinal alırım.

• I love this TV and will buy this and will write review on this awesome website-http://techieplaza.com

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

itunes store dan türkçe altyazılı filmler indirebiliyor muyum? ikincisi de bildiğim kadarıyla internetten indiriyor içerikleri (başka nasıl olacak),ve bluray film indirmektense satın almak çoğu kişinin işine gelir, çünkü boyutları çok büyük oluyor. 3D desteği var mıdır acaba?

PC veya Mac varsa ağ üzerinden stream yapabilirsin. Hatta iPhone ve iPad içeriğini paylaşabilirsin.
  • Her ürünün yeri ayrı. film izleyeceksen, mini pc'den filmlerini paylaş mantıklı. ancak müzik dincelemek için koca pc gereksiz. birde bazen canın bir parça dinlemek istiyor. yok pc'yi aç. tv'yi amfi falan derken hevesin kursağında kalıyor. Bu aletle saniyesinde iphone'dan müzik youtube izleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.