Şimdi Ara

Apple TV, ülkemizde 294 TL'den satışa sunuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: ShafakCool

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

bu cihaz amerikada 99$ değilmiydi nasıl 313 tl oluyor ?

"Bilkom"

http://store.apple.com/de/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv

Turkiye amerika kıtasında olmadığı için avrupa fiyatlari ile satışa sunulur.
    Bu yüzden 109 euro => 254 TL + KDV => 300 TL eder düz mantık gidip suçlamayın firmaları hemen.

Hatta ek bilgi: İngilteredeki fiyatı 99 GBP o da 283 TL eder ( KDV dahil değil)
    http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv

Üstad yanlışın var o avrupa fiyatlarına o ülkelerin kdv si dahil ki zaten ordaki kdv ile Türkiye deki aynı yanı ayrı bi kdv eklememen lazım üstüne :)

Vergiler koyulmuş o fiyatların üstüne ama bizdeki gibi çok vergi değil. Hani hem vergi farkıdan doğan ürünün fiyatı arasındaki fark var. Hemde en azından buldan alıp Garanti konusu rahat oluyor. Ve 1 sene yerine 2 sene garantin oluyor rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Şu cihaza neden para verelim? 100 dolara mis gibi android cihazlar var.

iTunes Store... ;)

App store olsa neyse ama burası Türkiye. Kimse hem buna hem itunes a para vermez.
  • gerçekten bukadar saf bi milletiz bu cihazları buraya getiren adamlar zaten yurt dışındaki son satış fiyatına alıp bide üstüne kdv koyup satılıyo sanıyo millet az gözünüzü açın paranızı sokağa atmayın

• quote:

600 usd lik iphone nin , ülkemizde 3000 tl den satılmasına şaşırmıyorsunda , bunamı şaşırıyorsun ? :) Benzine , otomobile hiç girmeyeceğim.

• değmez..
  • Ben 149TL+KDV fiyattan BilkomStore üzerinden sipariş ettim. Direkt Amerika fiyatı resmen... Kaçmaz bu fiyata.

• Türkiye'de fazla satacağını düşünmüyorum açıkcası ancak cihaz gayet iyi.Belki fiyat daha uygun olabilirdi.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Şu cihaza neden para verelim? 100 dolara mis gibi android cihazlar var.
    iTunes Store... ;)
    App store olsa neyse ama burası Türkiye. Kimse hem buna hem itunes a para vermez.

Senin gibilerden bahsetmedim zaten. Korsan kullanmayıp medya içeriğine para verenlern için nimettir bu alet.

iTunes Store'da bluray 19 TL, piyasada en dandik film 40 TL.
    Şarkı fiyatları belki de dünyanın en ucuz olduğu mağaza Türkiye mağazası. Aynı şarkı Türkiye mağazasında 0.89 TL iken ABD mağazasında 1.80 TL, Almanya mağazasında 2.2 TL, İngiltere mağazasında 2.5 TL...

Özetle yazdığım şeye sen ve senin zihniyetindekiler alınmasın. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Yıl olmuş 2013 perakende fiyat üstünden ithalat yapıldığını zannedenler var

Haksız ve sert bir eleştiri.. Kimsenin öyle zannettiği yok arkadaşım. Yılardır süregelen fiyat politikası bu, takip ediyoruz biliyoruz. Bir akıllı siz değilsiniz memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Yıl olmuş 2013 perakende fiyat üstünden ithalat yapıldığını zannedenler var

Haksız ve sert bir eleştiri.. Kimsenin öyle zannettiği yok arkadaşım. Yılardır süregelen fiyat politikası bu, takip ediyoruz biliyoruz. Bir akıllı siz değilsiniz memlekette.

Tamam
  • quote:

quote:

quote:

Şu cihaza neden para verelim? 100 dolara mis gibi android cihazlar var.

iTunes Store... ;)

Ben ikisinede para verdim.. Söyle söyle çekinme "enayi" de :) Alıştık artık biz...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Şu cihaza neden para verelim? 100 dolara mis gibi android cihazlar var.
    iTunes Store... ;)

Senin gibilerden bahsetmedim zaten. Korsan kullanmayıp medya içeriğine para verenlern için nimettir bu alet.

iTunes Store'da bluray 19 TL, piyasada en dandik film 40 TL.
    Şarkı fiyatları belki de dünyanın en ucuz olduğu mağaza Türkiye mağazası. Aynı şarkı Türkiye mağazasında 0.89 TL iken ABD mağazasında 1.80 TL, Almanya mağazasında 2.2 TL, İngiltere mağazasında 2.5 TL...

Özetle yazdığım şeye sen ve senin zihniyetindekiler alınmasın. ;)

Çok güzel demişsin dostum

• Niye sadece tek bir açıdan bakıyorsunuz?Airplay desteği var.Hdmı kablosu ile uğraşmak istemeyen insanlar alabilir mesela.
  • quote:

quote:

quote:

"Bilkom"

Bu yüzden 109 euro => 254 TL eder düz mantık gidip suçlamayın firmaları hemen.

Hatta ek bilgi: İngilteredeki fiyatı 99 GBP o da 283 TL eder.

Hocam adamlar malı çinde üretiyolar avrupa fiyatı amerika fiyatı gibi bir saçmalığı savunmanın bir anlamı yok mal bizede amarikayada çinden geliyor ya amerika fiyatına satılmalı yada amerikakdada avrupa fiyatına satılmalı arada maliyeti arttıran hiçbirşey yok 50 tonluk bir konteyner 2 ülkeyede en fazla 10000$ dolarlık farkla gider buda cihaz başı maliyeti bi "konteyner en az 5 6 bin cihaz alır" oda %1 artırmaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiworbu cihaz amerikada 99$ değilmiydi nasıl 313 tl oluyor ?
    600 usd lik iphone nin , ülkemizde 3000 tl den satılmasına şaşırmıyorsunda , bunamı şaşırıyorsun ? :) Benzine , otomobile hiç girmeyeceğim.

hepsinden haberim var ve her konuya yazıyorum :)

• vay be 79$'a aldim daha yeni Amerikada, Turkiye'de 300 TL nerdeyse, saka gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

quote:

quote:

"Bilkom"

Bu yüzden 109 euro => 254 TL + KDV => 300 TL eder düz mantık gidip suçlamayın firmaları hemen.

Hatta ek bilgi: İngilteredeki fiyatı 99 GBP o da 283 TL eder ( KDV dahil değil)

Üstad yanlışın var o avrupa fiyatlarına o ülkelerin kdv si dahil ki zaten ordaki kdv ile Türkiye deki aynı yanı ayrı bi kdv eklememen lazım üstüne :)

Evet hocam vergiler koyulmus üstüne
    Yine de aradaki fark bence makul.

Dimi aradaki farkin bize girmesine alismisiz nasil olsa, fazla degil diye sukrediyoruz artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkom apple gelene kadar kazıklayacak milleti.
  • Simdi bu urunu Amerika'dan siparis versen, Turkiye'ye yollattirsan, urunun degeri su anda 79$ oldugu icin gumruk vergisi olmayacak ve Turkiye'den satin almaktan cok daha ucuza gelecektir. 79$= 140 YTL vs 294YTL. Iki katindan fazla fiyat farki, saka gibi...
    http://slickdeals.net/forums/attachment.php?attachmentid=1677370&d=1356416706

• quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Ben 149TL+KDV fiyattan BilkomStore üzerinden sipariş ettim. Direkt Amerika fiyatı resmen... Kaçmaz bu fiyata.

tam link varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.