|
Apple TV, yakında Android telefon ve tabletlere geliyor
-
-
Bu bence Apple'ın yapması gereken bir hamlesiydi. Nasıl iTunes Windows için başarılıysa bu da Android için başarı sağlayacaktır. Hiç Apple ürünü kullanmayı iTunes Store / Apple TV kullanıcıları artık sadece Windows'a bağlı kalmayıp hareket halinde de arşivlerine erişebilecekler.
-
Sonunda ya bazı filmler apple tv'de oluyor sadece. 3-5tl'ye kiralayıp tv'de izlemek için gerekliydi.
-
Android tvlerde vardı zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyordum teşekkür ederim.
-
Çoğu filmi burdan izliyorum olmaması saçmaymış. Diğer platformlar gibi değil genelde aradağını buluyorsun ve destekliyorsa 4k dolby vision versiyonlar oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esas AppleTV+ Türkiye'ye gelse, birçok kişi o'nu bekliyor.
-
Geç bile kaldılar. Dışarıdayken Android telefonumdan Apple TV+ içeriklerini seyretmek güç oluyordu. Tarayıcıdan açılıyor ve seyrediliyor ama öyle de indirme özelliği olmadığı için kotadan götürüyor.
Android TV/Google TV'de uygulamaları hızlı ve sorunsuz. O konuda bir şikayetim yok.
Bakalım Apple TV uygulamasını Microsoft Store'a da getirecekler ama PC'den artık olmuyor bu işler. 2-3'ten fazla streaming platformuna aboneliğiniz varsa ve sadece TV'den seyretmiyorsanız monitörün de 2. HDMI girişine tv stick takmak tüm sorunları çözüyor. Türkiye'de yok ama Hulu, Paramount+, vs., gibi platformların Microsoft Store uygulamaları şaka gibi, uygulama bile denmez çünkü tarayıcıya yönlendiriyor resmen. Öyle de tarayıcıdan çerezleri temizleyen biriyseniz sürekli çıkış yapıyor.
-
Windows'taki iTunes'la benzer işlevi görecek, filmler için. Daha doğrusu iOS'daki Apple TV gibi (iTunes Store'un cilalı hali). Apple tv+ Türkiye'de olmadığı için bizim için bir şey fark etmiyor o noktada. Filmler için güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X