Şimdi Ara

apple tv yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda okurken kafam karıştı, net olarak basit 3 sorum var.

apple tv ne arkadaşlar android tv box gibi bişey mi anlamadım. sürekli birşeyler satın alamam (netflix alırım arada)

1. iphone 5s var dilediğinyerde ve dsmart yüklü cepte (üyeliklerim var) bunu led tvye aktarabilir miyim? (bir programla aktardım ama tamamen rezaletti ekranı kaplamıyordu vs)

2. bu alette wifi var mı ve tvye bağlantı için kablo veriliyor mu (yani ek aparata vs gerek yok değil mi)

3. misal bir siteye girip bedavadan film izleyebilir miyim? yada dsmart blu gibi bir program yüklenebiliyor mu bu alete?

4. iphone 5s telefonumdaki oyunları oynayabilir miyim?

cevap verenlere teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 11 Mart 2015; 2:20:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ooo kumandası hdmi kablosu hepsi ek para istiyor kutudan çıkmıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: elysions

ooo kumandası hdmi kablosu hepsi ek para istiyor kutudan çıkmıyormuş.

Kutunun İçindekiler
    Apple TV
    Apple Uzaktan Kumanda
    Güç kablosu
    Basılı belgeler

Herhangi bir HDMI kablo bağlayabilirsin 10 TL 'ye.

Apple TV üzerinde bir web browser ı yoktur, online dizi sitelerine vs giremezsiniz, oradaki amaç, itunes üzerinden hızlıca basitçe film satın alma veya kiralama (1080P yüksek bitrate), youtube vs gibi yerlerderki 1080P 'ye benzemez, TV akıcılığındadır, müzik satın alabilirsiniz, netflix vs üyelikleride mevcut. Ayrıca , ipad,iphone,macbook vs gibi cihazlardan direkt aktarım yapabilirsiniz, film,dizi, vs ne izlerseniz izleyin, digiturkplayde mac yayını yapılamıyor malesef bunu belirteyim.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    teşekür ettim gayet bilgilendirici. şimdi ayrıntılı baktım misal digiplay de harici çıkış yokmuş digitürk engelliyormuş bir şekilde yansıtmayı. digitürk dilediğin yerde uygulaması da muhtemelen engellidir.

arada babam süper ligi ben premir ligi izlemek istiyorum evde 2.üyelikte almak istemiyorım açıkçası, wifi özellikli işimi görcek bi alet yok mu acaba, genelde dandik gözüküyor ve sorun çıkarıyomuş android tv boxlar.

birde dediğiniz gibi kalite olayı, laptopda ayna gibi olan sopcast yayınım led tvye bağlanınca inanılmaz kötüleşiyor, ekranda kare atlamaları ve felaket oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

ooo kumandası hdmi kablosu hepsi ek para istiyor kutudan çıkmıyormuş.

Kutunun İçindekiler
    Apple TV
    Apple Uzaktan Kumanda
    Güç kablosu
    Basılı belgeler

Herhangi bir HDMI kablo bağlayabilirsin 10 TL 'ye.

Apple TV üzerinde bir web browser ı yoktur, online dizi sitelerine vs giremezsiniz, oradaki amaç, itunes üzerinden hızlıca basitçe film satın alma veya kiralama (1080P yüksek bitrate), youtube vs gibi yerlerderki 1080P 'ye benzemez, TV akıcılığındadır, müzik satın alabilirsiniz, netflix vs üyelikleride mevcut. Ayrıca , ipad,iphone,macbook vs gibi cihazlardan direkt aktarım yapabilirsiniz, film,dizi, vs ne izlerseniz izleyin, digiturkplayde mac yayını yapılamıyor malesef bunu belirteyim.

yalnız dizi film başıda 4 tl ödeme yapamam, çok sık kullanıyorum dizileri çünkü. keşke nfl tv gibi digiplay de olsa apple tv de hiç yerel uyguluma yok mu?

bu arada gözden kaçırmışım, şimdi safariden girsem online dizi vs bu direk ekrana yansıtılır mı? telefonu aynı anda kullanabilir miyim? (iphone 5s var)

sanırım cevap evet, ama telefonumdaki digiplayi ekrana yansıtmam mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 11 Mart 2015; 12:56:48 >

• elysions E kullanıcısına yanıt
    Telefondan herşeyi yansıtırsın ligtv hariç.
  • quote:

netflixe üye olmaya çalıştım türkiye desteklenmiyormuş :( ee nasıl kullanıcam? mesala superbowl vs izlerim ben muhtemelen oda yoktur tr de.

• quote:

quote:

netflixe üye olmaya çalıştım türkiye desteklenmiyormuş :( ee nasıl kullanıcam? mesala superbowl vs izlerim ben muhtemelen oda yoktur tr de.

ABD app store a çevirin ordan yapın. Misal ben iphone a "Google Maps" i Store değiştirerek hallettim. TR store da yok halen.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Netflix store bazlı değilde ip bazlı olarak erişimi engelliyor diye biliyorum ülke olarak yani.Vpn kullanıp üyelik alabilirler.
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.