< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Üniversite İndirimi
-
-
2 yıl önce faydalanmıştım. Yine faydalanmayı düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal fiyattan pek fark göremedim. Çoğu şey aynı hatta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok ya değil. Bir miktar daha uygun oluyor. Üstelik bazı ürünlerin yanında AirPods veriyor hediye.
Hocam link atar mısınız ? Nerden alabiliyoruz bunları.Bir m2 Mac air planım var.
-
Apple eğitim indirimi yaz çıkar. Mağazalarından da alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airpods alma planınız yoksa pozitif teknoloji eğitim indirimi daha ucuz oluyor
hocam apple'ın sitesinden macbook air aldığımızda airpods vermiyor değil mi
Airpodsu satarsan daha ucuz oluyor.
Sadece Apple dan alabilirsin AirPods hediyesini zaten. Apple eğitim sitesine gir
evet hocam öyleymiş. 2. nesil ücretsiz diğer nesillerinde ekstra para istiyor. alıp satsak daha kârlı.
Evet o şekilde her yerden ucuz oluyor. Ben 2 sene önce 1k ya satmıştım airpodsu. Air modeli 3k ya gelmişti.
Hocam Apple Store normalden pahalıya satıyor, indirim ile piyasadaki bulunabilecek fiyata gelmiş oluyor ürün anca. Ama yanındaki airpods için alınır.
-
İndirimli fiyatlar normal Apple store fiyatlarına göre uygun demek istedim. Piyasa fiyatlarını kastetmedim.
hocam ne almıştınız? laptop mu laptopsa mühendislikte sıkıntı yaratmıyor mu?
-
iPad. Laptopumun Windows. Mac önermiyorum. Kullanılır tabi ama Windows daha avantajlı olur. Tablette iPad çok farklı ama bilgisayar tarafında bence Apple gerektirecek bir şey yok.
apple eğitim yerine çoğu ürün için pt daha avantajlı şu an, MacBook air'i 19700 AirPods hediyeli satıyor apple. Pt 18000e satıyor AirPods 1700 liraya zar zor satılır. AirPods isteniyorsa da taksit imkanlarından dolayı gürgençler öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twk2 -- 13 Ağustos 2022; 18:44:29 > -
ayrıca pt'de eğitim indirimlerinden yararlanmak daha rahat, ben şu an daha üniye kayıt yaptırmadığım için babamın öğretmenlik belgesiyle aldım macbook'u Apple'da bu yok sanırsam
-
Apple direk sormuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 13 Ağustos 2022; 18:47:19 >
birkaç gün içinde mail atıp öğrencilik durumunuzu kanıtlamanızı istiyorlar, gönderim süreleri daha uzun Apple'da
Benzer içerikler
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- aydın yayınları zor mu
- tyt fizik kaç günde biter
- deneme kulübü fiyatları
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X