Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum umarım doğrudur. Kaspersky'nin öğrenci kampanyasından faydalanmak için mail attım cevap da geldi dün.Lakin gelen cevapta bir kod var.Satın alma kısmında (kaspersky'nin sitesinde) kodu kullanacak bir şey bulamadım.Nasıl yapılıyor bilen var mı?
Bu da gelen mail:
edu.tr uzantılı e-posta adresinden göndermiş olduğun adresinin doğruluğu onaylanmıştır. Aşağıda belirtilen indirim koduylawww.kaspersky.com.tr/satis adresinden Kaspersky Internet Security 2010 ürününü yüzde 30 indirimle almaya hak kazandın. Hemen indirim kodunu ve bu mail adresini girerek KIS 2010 satın al, bu fırsatı kaçırma!
0e3************5be Bir edu.tr uzantılı mail adresinden sadece bir defa indirim kodu alınabilir.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Saygılarımla...
Kimse bilmiyor heralde
ben de kaspersky'i öğrenci indirimiyle satın almıştım. her şeyden önce şunu söyleyeyim ben o kampanya 31 ocakta bitiyor diye biliyorum, bunu bir kontrol et istersen.
İndirimi kullanmak içinse, kaspersky tr'ye gir, ordan satın almak istediğin ürünü seç, yani normal satın alma gibi, ilerleyen adımlarda sana indirim-promosyon kodu varsa yazın diyecek, hatta tam kredi kartı numaranı istediği basmakta soruyor bunu. orada dikkat etmen gereken şifreyi almak için kullandığın mail adresini yani edu.tr uzantılı olanı yazmamışsan eğer önceki basamaklarda, indirim kodunu kabul etmiyor. eğer kabul ederse fiyat üstünden direk olarak indirim gözüküyor. yani fiyatın değiştiğini göreceksin. son olarak benden bir tavsiye, eğer güvendiğin arkadaşın varsa beraber alın, ve iki senelik almanı tavsiye ederim. biz arkadaşlarla 5 kişi 2 senelik aldık, onlarla satın alırken kullandığım grafiği sana da yollayayım hatta; kısacası biz 5 kişi ve iki senelik alarak KDV dahil senelik 23TL ödemiş olduk. ama dediğim gibi güvenilir arkadaşlar olması lazım. biz aynısını geçen sene de yaptığımız için yeteri kadar güveniyordum arkadaşlara. eğer herhangi biriniz şifreyi dışarı sızdıracak olursa kaspersky hepinizin lisansını iptal ediyor çünkü, böyle bir durumda da helyum size yardım etmiyor direk olarak rusya ile temasa geçmeniz lazım ve öğrendiğim kadarıyla da şansınız yok denecek kadar az!
neden 5 kişi ve iki yıllık al diyorum, çünkü bir daha %30 luk indirimi kolay kolay bulamazsın. Ayrıca lisans bitiminde de kaspersky eski kullanıcı olduğun için sana %15 indirim yapacak.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Çok teşekkür ederim.Farklı e-posta adresi girdiğim için olmuyormuş.Bu arada kampanya uzatıldı.Bilginize. Saygılarımla...
Ben de aynı hatayı yapmıştım, farklı mail adresi yazmıştım kabul etmemişti, o yüzden özellikle yazdım belki sen de yapmışsındır diye. Rica ederim...