Şimdi Ara

Apple, USB-C'den para kazanmanın yolunu buldu: iPhone 15'te sınırlayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alan olunca Apple isterse 1000 dolara en kıytırık aksesuarı satsın 999 dolar kâr etsin.

• Benim de bildiğim kadarıyla Type c lisansı apple'a ait olmadığı için öyle bir şey yapamaz Lightning soketi nihayetinde onun lisansı ile üretilmiş özel bir soketti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala bu paragöz firmanın ürünlerini alıyorsanız aklınıza şaşarım, adamlar modern köle yapmış sizi.

• Sömürülmeyi seviyorsanız, mutlaka Aplle Iphone almalısınız. Hani orjinal ya o yüzden. "Sömürülmeyi" derken, ne demek istediğim anlaşılmıştır. RTÜK kuralları gereği "Sömürülmeyi" yazdım.

• Kardeşim ağlayıp, sızlayacaksalar Apple iPhone almayacaklar...Kendini farklı hissetmek istiyorsalar bedelini ödeyecekler...Sanki başka telefon markası mı yok...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Kendini farklı hissetmek için Apple ürün alan net bomboş, Ortadoğu kültüründen kurtulamamış, geri kafalı biridir ve ekstra olarak ağır egoisttir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Orjinal kullanmak gerekli. Bir ürünün korsanını kullanmak haksızlıktır emek hırsızlığıdır.

Tabi Ben kendi pencereme göre yorum yapıyorum islam inançlı birisi olarak korsana hayır diyorum. Kaçak film izlemek torrentten kaçak oyun indirmek nasıl günahsa emek hırsızlığıysa bence buda öyle.

Paran varsa orjinal kullanacan fakirsen fakirler için olan orjinal ürünleri tercih et gayet easy.

• Ağır saçmalamışsın.

• Bence asılsız haber type c Kanununun amacı diğer kablolar ile evrensel şekilde kullanmak. Mahkeme bunu da düşünerek karar almıştır...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AB tarafından 5-6 milyar euro ceza yedikleri zaman tıpış tıpış kaldırırlar.

iPhone 15 Pro almayı düşünüyodum açıkcası, eğer böyle bir kısıtlama ile gelirse eldeki iPhone 11'in suyunu çıkarana kadar kullanırım.

iPadlerde yoksa bence telefonda da olmaz..

• Geçen yıl Appleın Type-C girişine geçeceği zorunlu olacak haberi yapıldığında Appleın haberdeki uyanıklığı yapacağını aynen yazmıştım benimle dalga geçenler olmuştu ve dediğim aynen çıktı

İçine çip koyulup sadece kendi ürünlerini almaya zorladıktan sonra kendi eski girişini kullanmış yada zorla kendi ürettiği çipli Type-C kabloyu aldırmış farketmezki ne anladık o işten.

• Yine yaptırım yer. Ayrıca kendi kaybeder ileriye dönük.

• Saçmalıklarınıza bir yenisini eklemişsiniz. Başka kablo kullanınca hırsızlık mı yapımış oluyor.

• Şirketin bu politikasını destekliyorum ve gerekçelerim son derece net; Eskiden ben de iphone'larımda orijinal olmayan ürünler kullanırdım ve beklendiği üzere bataryalarım çabuk verimliliğinden düşerdi. Bu hasar, cihazımın ömrünün 3-4 sene ile sınırlanmasına yol açıyordu. Sonra aldığım karar gereği sadece orijinal ürünleri kullanmaya başladım. Ve o günden beri iphone ve ipad cihazlarım en az 7 yıl sorunsuz hizmet etmeye başladı. Bu sonuca kendim de inanamıyorum ama gerçekte olan bu işte. Şarj aksamı için 70 lira ödemek yerine 700 liraya orijinal alıyorum ama karşılığında 27 bin liralık cihazım kurtuluyor. Şimdi kim karlı bunu düşünün. Şirketin kardan daha fazla onur ve kalite peşinde olduğu aşikar. Not: ipad cihazımın bataryası hergün er az 1 kez şarj edilmesine rağmen tam 10 yıl dayandı. Buyrun siz tahayyül edin.

• Qualcomm Quick Charge benzeri bir chipset şarj modülü gelecek anlaşılan. Normal amper şarj cihazlarına göre QC 3.0 / 4.0 şeklinde standartları ve ayrı USB portları var.

Standart Universal şarj cihazlarının çoğu Qualcomm QC destekli değil. Apple ın da hızlı şarj için bu gibi modül tasarımı yapacak olması normal. Sonuçta Android cihaz üreticileri de bu şekilde para kazanıyor ekstra.

• Yıllar oldu daha I-Phone yokken bile yaptıkları traşlar aynen dewam ediyor. Aşırı iğrendiğim firma

• Aşırı kar marjı ile ürün satmasına rağmen gözü doymayan apple yine ölüyiyenlik peşinde belliki

• Tipik sağmal inek politikası kendine saygısı olan kullanıcılara bizi tercih etmeyin diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.