|
Bildirim
Ee yasanın ne anlamı kaldı? Sorsan çevreciler falan yersen. Görende özel bi süper şarj teknolojisi aşırı kaliteli bişey falan kullanıyor sanacak çağ dışı 20w şarj teknolojin var leş.
|
Böyle bir durumun gerçek olabileceğini zannetmiyorum. USB-C Apple'ın malı değil, bunun üzerinden para kazanma imkanı olamaz. iPad serisi de USB-C'ye geçti ama haberde belirtilen saçmalık gibi bir durum yaşanmadı.
|
Piyasada zibilyon tane kendini kanıtlamış marka varken gidip en dandik kabloya para basıyorsan o sana müstahak bir durum kardeş. Birçok üretici sertifikaya bile gerek duymuyor kaliteli olduğunu kanıtlamak için. İlla apple alman gerekmiyor, apple'ın yarı fiyatına kat kat kaliteli kablo bulabiliyorsun. Her şeyi geçtim görende apple kaliteli kablo üretiyor sanır, 1 seneye parçalanıp gidiyor, buna göre tasarlanmış.
|
Cahillik de bir yere kadar. O kablolarin ne amacla uretidigi,hangi amper icin oldugu hepsi belli. Sacmalamanin suursuzluguda bu olsa gerek. Cunku 1 amperlik kablo ile 3 amperlik kablo arasinda fiyat ve yapi farki var.
|
Hala bu paragöz firmanın ürünlerini alıyorsanız aklınıza şaşarım, adamlar modern köle yapmış sizi.
|
Ağır saçmalamışsın. |
İnovasyon kardeşim, çevrecilik, karbon ayak izi hebele hübele.
Müşterisini bu kadar sağılacak inek gibi gören bir firma işte. AB ve diğer ülkeler bu saçmalığı kabul etmemeli. O zaman bu yasanın anlamı kalmıyor, sadece portun şekli değişiyor. |
Çipli oldumu ver 20 dolarda çip için
Helal olsun valla, adam satıyor, millet de alıyor, kime ne |
AB tarafından 5-6 milyar euro ceza yedikleri zaman tıpış tıpış kaldırırlar. iPhone 15 Pro almayı düşünüyodum açıkcası, eğer böyle bir kısıtlama ile gelirse eldeki iPhone 11'in suyunu çıkarana kadar kullanırım. iPadlerde yoksa bence telefonda da olmaz.. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yasayı hiç geçirmeselerdi keşke şimdi ekstra maliyet çıkacak |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
usb-c li ipad lerde durum nasıl şuan ? her kablo ile şarj oluyor mu yoksa orjinal kablo mu gerekli ? |