Şimdi Ara

Apple ve tws kulaklık sorunu lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iphone ve apple watch kullanıyorum, kask içinde airpods kullanamıyorum kulağımı çok rahatsız ediyor bu yüzden standart boyda (oval) tws kulak içi kulaklık kullanıyorum. Bunları taktığımda telefon geldiğinde vs siri "telefonu açayım mı?" diye sormuyor, bunu çözmenin bir yolu var mı? ya da sirinin soru sorduğu bu tip bir tws kulaklık mevcut mu?

*kask içinde kullandığım için mecbur en küçük standart silikonlu modelleri kullanmak zorundayım.

*motosiklet kullanırken siri dışında ancak saatten açabilirim telefonu, o zamanda kulaklık saate bağlı olmadığı için görüşme sesini saatten alıyor.

*kulaklığı sadece saate bağladığımda bu seferde harita seslerini kulaklıktan duyamıyorum Apple ve tws kulaklık sorunu lütfen bakın 

özet : arandığımda sirinin telefonu açayım mı diyeceği bir kulak içi tws silikonlu kulaklık var mı? standart en küçük oval olan modellerden. (airbuds 3 gibi kalın olanlardan değil)

ya da bir ayar yaparak watch ile telefonu yanıtladığımda kulaklıktan sesi alma şansım var mı?

kullandığım kulaklıklara örnek :

Apple ve tws kulaklık sorunu lütfen bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 4 Mayıs 2022; 3:47:15 >

• Fikri olan yok mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.