Şimdi Ara

Apple watch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen kuzen kayış olsun :) 50 tl felan yapsalardı iyiydi 100 e de razı olunur eger 1000 tl yi geçmezse saat..
  • bence değiştirilecek ki öylede gözüküyor uçurmazlarsa türkiyede fiyatları takarız saatleri kolumuza
  • Seriye göre fiyatı değişiyor.349 dolardan başlayıp 4 bin dolara kadar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

bence değiştirilecek ki öylede gözüküyor uçurmazlarsa türkiyede fiyatları takarız saatleri kolumuza

Aynen aynen inşallah takarız saatleri 😄😄
    Milano loop ve Baklalı benim şimdiden anlaşalım bak ha 😄😄😄sonra kalmaz falan 😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit bir fiyat yok arkadaşlar ekran boyutuna ve kayış seçimine göre fiyat değişecektir.900-1200 arası fiyatlandırma bekliyorum.

• Ayarlariz be kardesim sorun yok

• Merak ediyorum ülkemizde akıllı saat kullanımı ne seviyede acaba çok tutuyor mu ki ? Ben hala 4 yıl önce falan aldığım guess marka saatimi kullanıyorum hala da sağlam . Akıllı saat çok ter ıh edilmesi gereken bir şey mi ? Ne sıklıkta kullanılıyor ? Hani bana akıllı saat yerine hala normal bildiğimiz saatler hala daha mantıklı geliyor :s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007'deki iPhone'dan buralara kadar geldik, mutlaka Apple Watch'ın da ilk jenerasyonunda eksiklikler/sıkıntılar olacak. Ama gelişeceği ve hayatımızda önemli rol oynayacağı konusunda pek de şüphem yok.
    Benim için en büyük iki çekince pilinin bir gün gidecek olması (fazla kullanım olmazsa iki gün gider diye düşünüyorum) bir de lightning'ten farklı bir şarj ünitesi kullanacak olması.
    Bataryası birer gün giden iki iCihaz için iki farklı şarj aleti taşımak zorunda bırakılmak pek hoş olmayacak. Tatilleri, dışarıda kaldığınız, şarja erişiminiz olmadığı zamanları, unuttuğunuz zamanları ve saatin şarj kablosuna ne kadar az yerde denk gelinebileceğini düşünsenize. 2 senedir piyasada olan ve ülkemizde milyonlarca lightning kablo kullanan cihaz olmasına rağmen halen daha bulmakta sıkıntı yaşayabiliyorsak Apple Watch'ta durum vahim olur. (Tabi su geçirmeme olayından ötürü lightning kullanamadılar muhtemelen, illa lightning koysunlar demiyorum ama en azından hem telefon hem saat aynı şekilde şarj edilebilmeli diye düşünüyorum. Belki ileride Apple Watch şarj ünitesini iPhone için de kullanırlar kim bilir, temas ile şarj muhabbeti olabilir)
    Son olarak bataryası keşke en az 3-4 gün gidebilseydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

2007'deki iPhone'dan buralara kadar geldik, mutlaka Apple Watch'ın da ilk jenerasyonunda eksiklikler/sıkıntılar olacak. Ama gelişeceği ve hayatımızda önemli rol oynayacağı konusunda pek de şüphem yok.
    Benim için en büyük iki çekince pilinin bir gün gidecek olması (fazla kullanım olmazsa iki gün gider diye düşünüyorum) bir de lightning'ten farklı bir şarj ünitesi kullanacak olması.
    Bataryası birer gün giden iki iCihaz için iki farklı şarj aleti taşımak zorunda bırakılmak pek hoş olmayacak. Tatilleri, dışarıda kaldığınız, şarja erişiminiz olmadığı zamanları, unuttuğunuz zamanları ve saatin şarj kablosuna ne kadar az yerde denk gelinebileceğini düşünsenize. 2 senedir piyasada olan ve ülkemizde milyonlarca lightning kablo kullanan cihaz olmasına rağmen halen daha bulmakta sıkıntı yaşayabiliyorsak Apple Watch'ta durum vahim olur. (Tabi su geçirmeme olayından ötürü lightning kullanamadılar muhtemelen, illa lightning koysunlar demiyorum ama en azından hem telefon hem saat aynı şekilde şarj edilebilmeli diye düşünüyorum. Belki ileride Apple Watch şarj ünitesini iPhone için de kullanırlar kim bilir, temas ile şarj muhabbeti olabilir)
    Son olarak bataryası keşke en az 3-4 gün gidebilseydi

Hocam tahminimce apple lightning to newsocket tarzi bir adaptör sürecek piyasaya

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal kablosuz ve çok hızlı Şarj Özellikleri olacaktır 😄😄

• başlık yanlış knk. applewatc yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm evet doğru ,
    Hemen düzelteyim 😄😄

• Şimdi bu apple watch su geçirecek mi ?

• Pil olayı iyi olsa alınır bu saat, kordonu deri, mekanizması özel diye saat göstermekten başka görevi olmayan saatler çok uçuk fiyatlara satılıyor.

Pil sıkıntısı olmasa alır kullanırımda, her gün onun sıkıntısıyla uğraşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakli87

Şimdi bu apple watch su geçirecek mi ?

Su geçirmez hocam.

• En Güzeli de ne hani bana göre 2 milyon farklı desen varmış saati gösterirken bu çok hoş ya çabuk sıkılan insanlar için çok hoş düşünülmüş bir detay 😄

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Herhalde Öyledir hocam düşünsenize su geçiriyor .
    Yazık o kadar paraya .
    O kadar kullandığın Safire yazık 😄

• Evet arkadaşlar cihazın çıkmasına çok az kaldı.
    Ne düşünüyorsunuz.

• Apple hala fiyatı açıklamadı.Acaba ne zaman fiyatı belli olacak?
    Bilgisi olan var mıdır?

• şarjı bir gün zar zor gidecek bir saate kuruş para vermem.Hadi telefonu yettirmeye çalışıyoruzda ,saatle uğraşamayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.