Apple Watch ile kan şekeri takibi yakında gerçek olabilir
-
-
Teknoloji çaldığı için güncelleme ile özellik geri çeken bir firmadan böyle bir yenilik beklemiyorum. Huawei falan belki.
-
Seneye kan şekeri özelliği ? Uyku apnesi özelliğini bile diğer firmalardan 2-3 yıl sonra getirdi. Huawei, Xiaomi ilk başta getirir 2027, 2028 gibi belki getirir Apple. Bu firmadan yeniliğin hızlıca gelmediği gerçeğini insanların öğrenmesi lazım.
-
Her yıl aynı terane. Son 5 yıldır seneye çıkıyor.
-
böyle bir özellik harika olur bence apple son zamanlarda çok geri kaldı
-
Öyle bir şey olsaydı ilk Huawei kullanırdı, demek ki teknoloji hazır değil.
-
Geldiği gün alırım FDA onaylı olursa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk getirenler çinlilerde olsa apple gibi stabil doğru sonuçlar veremiyor xiaomi mesela kalp ritim sensörü sürekli farklı sonuçlar veriyor apple watch gibi doğru sonuçlar veremiyor o yüzden çok önemli.
-
Bu "o özellik milattan önce vardı" diye sürekli ağlayanlar, merak ediyorum, bahsi geçen saatlerin FDA onayı var mı? AHealthA ya da AHeartA onayları var mı?
Hayır, Apple Watch'un sadece FDA onayı değil, America Health Asso. ve America Hearth Asso.'dan falan da onayları var. Kim sallar Çinlilerin verdiği veriyi? Doğruluğu ne? Sağlık sisteminde kabul görmüş mü? Hastaneye gittiğinizde doktorlar bu Çinli arkadaşları muhatap alıyor mu?
Hayır kendim kalp ritim bozukluğu hastasıyım da, Afib'e kadar her şeyimi doğru tahmin etmiş ve ilerlemeden kriyoablasyon olmamı sağlayarak en azından şimdilik (belki ömür boyu) kurtulmamı sağladı bu beğenmediğiniz arkadaş.
Hani merak ediyorum hangi Çinli markanın ürünü doktorla koopere veri değerlendirmesi yapabilir? Hangi doktor bunları referans olarak alıyor?
Öyle "ilk bilmem kim çıkarttı" demekle olmuyor o işler. Doğru çalışmadıktan sonra ya da görevini doğru yerine getiremedikten sonra emin olun insanın bir tarafıyla gülesi geliyor.
Mesela tansiyon falan ölçüyor bunlar! Tansiyon dediğiniz şey milimetre civa (mmHg) cinsinden ölçülen ve maşon gibi bir yapıyla kola, bileğe ya da kolun herhangi bir noktasında basınç uygulayıp önce kan akışını ciddi oranla kesmekle başlar. Ölçüm tekniği tüm dünyada, tüm tansiyon ölçümlerinde böyledir. Ortada oluşturulmuş bir basınç yok ama tansiyon ölçüyor bu arkadaşlar. Yersen!
Birileri de bunlara inanıp "bilmem kim 79 sene önce yaptı" diye argüman kullanıyor. Komiksiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Kasım 2024; 17:28:23 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
böyle bir özellik harika olur bence apple son zamanlarda çok geri kaldı
|
Her yıl aynı terane. Son 5 yıldır seneye çıkıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X