Şimdi Ara

Apple Watch'ları kilitleyen watchOS 11 betası geri çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Watch'ları kilitleyen watchOS 11 betası geri çekildi
    iPad ve HomePod’ların ardından Apple Watch’lar için yayınlanan son beta sürümü de sorunlu çıktı. Beta sürümlerin çeşitli sorunlara yol açacağı bilinse de Apple’ın bu yılki betaları cihazları kullanılamaz duruma getirtecek seviyede. Son olarak, watchOS 11 beta 3 sürümü, Apple saat kullanıcılarını çileden çıkarttı.

Ayrıca Bkz.M4 iPad Pro için iPadOS 18 güncellemesi durduruldu: İşte nedeni

watchOS 11 beta 3 sorunları

Kullanıcı raporlarına göre watchOS 11 üçüncü beta sürümü, saatin kilitlenmesinden, Mesaj bildirimlerinin gelmemesine türlü sorunlarla baş başa bıraktırıyor. Saat yeniden başlatıldıktan sonra bile donma sorunu devam ediyor.

Bu, büyük bir sorun çünkü Apple Watch’larda yazılımı geri yüklemenin tek yolu; saati Apple Store veya Apple yetkili servis sağlayıcısına götürmek. Bu arada sorunun belli bir modelde yaşandığına ilişkin detay yok.

Apple’ın yazılım sorunları betalarla sınırlı değil. iPadOS 18 güncellemesi M4 iPad Pro modelini kullanılamaz duruma getirmişti. Apple hala sorunu gideren güncellemeyi yayınlamadı.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/10/02/apple-pulls-watchos-11-beta-frozen/

• Beta zaten sorun demektir.Macera aramaya gerek yoktur.

• Apple kitleme işlerini mac pro larda vs. çok uzun zamandır yapıyor, servise götür oradan da para kazansın. Bios açılmıo arızası vs.

• Apple iyice Nokia hataları yapmaya başladı. Gelişemez duruma geldi. 16 serisinde benim gözümden GRAM ilerleme yok. Olsaydı almayı düşünüyordum. 23 Ultra var yeminle hiçbir eksiği yok Apple 16dan. Kimse yok tasarım falan demesin. Bence iki telefon da iyi tasarımlar yapıyor. Ama işlevsel gelişim Samsung da Apple a nazaran. Bir tek M serisi işlemciler kaldı ellerinde farklı ve VERİMLİ olan. Şimdi yok fotoğraf kalitesi iyi diyenler düşmeden söyleyim.

Fotoğraf derdi olan %0.001 kişi. O da zaten sağlam sistem yapmıştır.

25 Ultra alır geçerim yine. Şarj hızı çok hızlı olmasa da bence iyi. YZ da ise hep diyorum. En iyi verim online olanı zaten.

• 😀😀😀 çok iyi değil mi sizce de😀😀😀 Android dünyada yüzlerce local ve global markaya, binlerce modele destek veriyor. Apple ise 5 modele veeeeeeee sadece 2 model saate destek veremiyor... İnsanlarla çok iyi dalga geçiyor:) paranla rezil olma değimi, hiç bu kadar yaşanmamıştı gezegende:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne zamandır ilk mesaj messenger bildirimi gelmiyor zaten. neden kimse bunu dile getirmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim saatim cellelur Se ama yeni bir saat olmasına rağmen güncelleme almadı Watch 7 bile güncelleme aldı Cellelur SE Watch 8 ile beraber çıktı ama güncelleme almadı çok şaşırdım kesinlikle almam bir daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.