Şimdi Ara

Apple Watch MTK2502C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple watch çakması olan mtk2502c kullanan yada bilgisi olan varmı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Replika cihazlardan uzak durun hocam. Sağlığınıza yazık

• ardakzkr A kullanıcısına yanıt
    Az önce videosu bu izledim onumara yapmışlar 60$ civarı fiyatı musayit olsam hemen alirdim ben.

• sagy kullanıcısına yanıt
    Hocam derine temas edecek yazıktır yaw .. Radyasyon falan bence hiç girme o işe
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Bu saatlerde gesem modem olmadığın dan öyle radiyoson falan olacağını sanmam.

hocam bende sipariş verdim mtk2502c IWO saatten videoları falan baktım cidden çok güzel olmuş ama sar değeri benide huylandırıyor. sim kart girişi olmasada telefonla bluetooth ve wifi bağlantısı kullanıyor ve bataryası var sar değeri vardır kesinlikle bende moto 360 1 ve 2gen var onda sar değeri 0.44 W/kg mesela
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Şimdi den hayırlı olsun geldiği bi konu açıp görüşlerini yazarsan iyi olur.

Dediğim gibi sim olmadığı için öyle rahatsız edecek bi dereceye ulaşamaz.

tabiki hocam ama şunu belirtiyim önyargılı olan arkadaşlara çin işi ortalıkta çok kullanışsız bisürü saat var 871 ve u10 gibi ama mtk2502c IWO 1.1 gerçekten güçlü işlemci ve şık tasarıma sahip diğer çin saatlerinden çok farklı. bekliyoruz gelsin bir inceleme yapıcam
  • Ben de dün sipariş verdim, 2 gündür inceliyorum, videoları, yorumları takip ettim, bu fiyata en kalitelisi iwo gibi görünüyor, bakalım...
  • bende dün sipariş verdim . İOS ile bağlantıyı nasıl sağlıyacağız hangi programları kullanmak lazım ? bir de bi kaç video da WATCH uygulaması kullanarak iwo yu iphone a bağlıyorlar . Ama bulamadım markette WATCH uygulamasını ...
  • orjinal apple watch sahibi olarak alan arkadaşlardan ricam kullanıcı yorumu ve görsel paylaşımda bulunabilirler mi lütfen
  • Merhaba, yaklaşık ağustos ayından beri applewatch kullanıyorum. Versiyon 1 den 2.2 ye kadar tüm yazılımları denedim. Genellikle günlük kalori harcamamı görmek, gelen mesajları takip, toplamda günlük ne kadar su içtiğimi görmek, bazen telefonları cevaplamak bazen de telefonumun yerini bulmak için ve spor yaparken müzik dinlemek için kullanıyorum.
    Çok mu gerekli. KESİNLİKLE HAYIR. Teknoloji meraklısımısınız? O zaman alın? Ama çakmasını değil.
    Sormuş olduğunuz telefonun dış kabuğu oldukça benziyor. Tuşlar aynı olmuş, yeşil ışığı aynı, muhtemelen kayışta. Ama saati saat yapan bunlar değil ki. Programları. Gördüğüm kadarıyla bu saat android kullanıyor ve sonuna kadar seyrtmedim videoyu fakat muhtemelen program yüklemek mümkün değil, yada versiyon yenilemek veya herhangi bir iphone'a bağlamak.
    Eğer androidli bir ürün almak niyetiniz varsa gear2 hatta gear harika gözüyor.
    Güzel günler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Be de de orjinal apple watch var çakma ürün alan varsa onun yorumlarını istemiştim

• Çakma Apple Watch incelemesi çok züzel bir inceleme olmuşhttp://youtu.be/dx-wrHjjVis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.