Şimdi Ara

Apple Watch Siyah silikon kordon 199Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troyun sitesinde 42/44 mm uyumlu düz siyah silkon kordon 199tl. Siyah kordonu genelde indirime dahil etmiyorlar.
    www.troyestore.com
    42 mm Gri Spor Kordon - S/M ve M/L
    https://www.troyestore.com/urun/44-mm-gri-spor-kordon-s-m-ve-m-l

• Şu Apple Watch aldığımdan beri neden aldım ben bunu diye soruyorum heves için mi yani 6 ay oldu halen daha şarj etmekten vs nefret ediyorum telefonum ip7plus o da yavaş yavaş ben gidiyorum aga diyor yeni serilerden telefon almak için bakınıyorum başka telefon alsam Apple Watch çöpe gidecek ekosisteme girdin mi çıkartmıyor seni onu anladım.
  • aliexpreste 20 tanesi 200 tl.
  • Bu satıcıyı tavsiye ediyorum. 3 kayış, 2 silikon kılıf, 1 tane seyyar şarj aletini 95 tl'sına aldım. Çok hızlı kargoya veriyorlar. 1 hafta'da geldi ürünler. Dolar bu kadar uçmasaydı daha da ucuza gelirdi ama neyse.

aliexpress.com
    Elite Watch Accessories Trading - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/536974?spm=a2g0o.detail.100005.3.380c7f23kBusB9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 14 Ağustos 2020; 20:12:6 >

• Bende kendi saatime hep elite watchdan aldım . Fakat bu silkon kordonlar orjinali kalitesinde olmuyor.
  • kapitalizm çok yetenekli ha,

Adamlar 10 saat parasına sadece bir kordon veriyor

Yoksa apple in değeri nasıl 2.000.000.000.000 USD olurdu. Birilerinin sponsor olması lazım.
  • Şu Apple Watch aldığımdan beri neden aldım ben bunu diye soruyorum heves için mi yani 6 ay oldu halen daha şarj etmekten vs nefret ediyorum telefonum ip7plus o da yavaş yavaş ben gidiyorum aga diyor yeni serilerden telefon almak için bakınıyorum başka telefon alsam Apple Watch çöpe gidecek ekosisteme girdin mi çıkartmıyor seni onu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı bataktayım şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayış fiyatına mi band 5 aldım ben 10 gün de şarjı gidiyor mis.
  • ali den daha 2 ay önce 15 tanesini 120 ye aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.