Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

Boyner veya D&R dan alabilirsiniz.

http://www.boyner.com.tr/urun/philips-elektronik-hue-baslangic-paketi-akilli-le-2174312-519857921-1000002209-1000002209.html

Evdeki modeminize veya router a kablo ile bağladığınız ufak bir hub ı var. Ampülleri yerine taktığınızda bu hub ampulu algılıyor. Iphone veya android philips hue uygulamasıyla da yönetiyorsunuz.

Ampül anahtarı sürekli açık kalıyor. Uygulama üzerinden açma, kapama, renk değiştirme vb. işlemler yapıyorsunuz. Yani bir kerr duvardaki anahtarı açtınız mı bir daha kapamanıza gerek yok.

Fiyatlarına bakıyorum devamlı ama Boyner dikkatimi çekmemişti, burası 100 TL daha ucuz Apple a göre. Bu durumda bu sistem alınıp lux ü de Ebaydan almak mantıklı. ( kusura bakmayın arkadaşlar konu dışı oldu biraz. )

Bu Arada ben de os2'yi yükledim ama hiç kurcalamadım, tecrübelerinizi takip ediyorum, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Boyner veya D&R dan alabilirsiniz.

http://www.boyner.com.tr/urun/philips-elektronik-hue-baslangic-paketi-akilli-le-2174312-519857921-1000002209-1000002209.html

Evdeki modeminize veya router a kablo ile bağladığınız ufak bir hub ı var. Ampülleri yerine taktığınızda bu hub ampulu algılıyor. Iphone veya android philips hue uygulamasıyla da yönetiyorsunuz.

Ampül anahtarı sürekli açık kalıyor. Uygulama üzerinden açma, kapama, renk değiştirme vb. işlemler yapıyorsunuz. Yani bir kerr duvardaki anahtarı açtınız mı bir daha kapamanıza gerek yok.

Teşekkür ederim bilgi için
    Çok tuzlu bir özellikmiş 600 TL büyük para :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

Saat uygulmasından güncelleyemiyorum internet bağlantısı yok hatası veriyor

Bende de durum aynı nasıl güncelleyeceğim,telden güncelliyorum sonuna gelince duruyor başa dönüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem_33

quote:

Bende de durum aynı nasıl güncelleyeceğim,telden güncelliyorum sonuna gelince duruyor başa dönüyor.

Wifi DNS ayarini 8.8.8.8 yapin daha hizli sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem_33

quote:

Telefonu yeniden başlattım düzeldi

• Watch in hoporlorunden muzik sesi ala bilsek soyle derinden klasik bir muzik kolumuzdan sesi gelse. Var mi boyle bir mp3 player watch hoparloru destekleyen

• bende dayanamadım artık siparişi dün akşam geçtim...

bakalım nasıl olmuş...

bu spigen'in jelatin ve kılıfını kullananlar varmı

artık bayram'dan sonra elime geçer...
  • Jelatin di Kilif di Cihazin guzelligini neden bozuyorsunuz ki. Cizilmeye karsi yeterince dayanikli bsey olmaz korkmayin.

• arkadaslar merhaba bende apple watch almak istiyorum. milano loop veya baklali model ıstiyorum milano loopun miknatisli olmasi dusunduruyor beni. baklali model de 1000 tl daha pahali peki canli canki goren arkadaslar arada 1000 tl lik farka degermi eger gercekten baklali model in kordonu cok kaliteliyse alicam. l700 cizilmez kordon vs yazmışlar ozelliklerde. su an iphone um yok 6s plus 64 gb bekliyorum. ikisini kombin yapayim diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

arkadaslar merhaba bende apple watch almak istiyorum. milano loop veya baklali model ıstiyorum milano loopun miknatisli olmasi dusunduruyor beni. baklali model de 1000 tl daha pahali peki canli canki goren arkadaslar arada 1000 tl lik farka degermi eger gercekten baklali model in kordonu cok kaliteliyse alicam. l700 cizilmez kordon vs yazmışlar ozelliklerde. su an iphone um yok 6s plus 64 gb bekliyorum. ikisini kombin yapayim diyorum

Sahsen kaucuk kayisli modeli alip baklali kayisi ayrica almak daha mantikli. Cok daha fazla fiyat avantaji olur...

• WathcOs 2 ile benim cihazın şarjı maalesef daha az gidiyor, sizde de aynı durum söz konusu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watchos2 de bnm sarj surem 65-70% daha performansli

• sezersunar kullanıcısına yanıt
    iphonedo twitter da bu durum için şöyle yazmış..istersen dene..

eşleştirmeyi sil
    saati sıfırla
    yeniden eşleştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

iphonedo twitter da bu durum için şöyle yazmış..istersen dene..

eşleştirmeyi sil
    saati sıfırla
    yeniden eşleştir..

Evet gördüm onu, aklımda, eve gidince deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Watchos2 de bnm sarj surem 65-70% daha performansli

Sabah 09:00 da şarjdan çektim. Akşam eve döndüğümde kalan şarj %74 tü. Muazzam olmuş.

• iOS 9 yüklemeden kullanan var mı, 8.4 ile kullanabilir miyim acaba? iPhone'um jailbreak'li, güncelleme yapmak istemiyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

iOS 9 yüklemeden kullanan var mı, 8.4 ile kullanabilir miyim acaba? iPhone'um jailbreak'li, güncelleme yapmak istemiyorum da...

Bn kullandim sorunsuz

• Arkadaşlar saatinize spigen tarzı koruma amaçlı kılıf vs birşeyler takıyor musunuz? Sport modelinde kasa da Zaman'la çizilme boya atması gibi durumlarla karşılaşan var mı?

• applem26 kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak seni çok zorlamayacaksa al gitsin hocam.. 3günlük dünya.. Yarına ölüp ölmeyeceğimiz bile belli değil bizim ülkede...çalış çalış para kazan ama isteğini alama:( .. Canın istiyorsa al geç keyfini yaşa

• aliexpressten kordon alan var mı? Alanlar gelen ürünleri paylaşırsa memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.