Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Digi_think Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Watch OS 2 final sürümü yayınlandı :)
  • Watchos2 geldiiiiiiiiii

• milano loop kordonlu 42mm icin ne dusunuyorsunuz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

milano loop kordonlu 42mm icin ne dusunuyorsunuz acaba ?

Milano lop kordonu haricen almak daha mantikli. Ebay dan daha ucuza alina bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

quote:

peki birde baklali 42mm diye bir model var bir kordona fiyat 1100 tl artiyor resmen 3600 tl, bu milana loop asil bir kordon cok ilginc gozukiyor nasil tutuyor ki bu kordon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

quote:

peki birde baklali 42mm diye bir model var bir kordona fiyat 1100 tl artiyor resmen 3600 tl, bu milana loop asil bir kordon cok ilginc gozukiyor nasil tutuyor ki bu kordon

Bnce silikon kosyis model ile almak en mantiklisi. Diger begendiginiz kayislari cok daha ucuza 3.parti uygulamalardan satin ala bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

Saatten imessagesi acık birine mesaj atabiliyorum ancak normal bi telefona veya android bir telefona mesaj atamıyorum ayıp

imessage sadece apple cihazlar için açık.
  • İmesaj ayarlar altinda imesaj olmadiginda sms olarak gonder secenegiyle mesajiniz her tlf gider

• 3.parti uygulamalar ne demek nereden alabiliriz yani biri bana su milano loop kordonun mantigini anlatabilir mi nasil bilek kalinlik seviyesi vs ayarlaniyor

• quote:

3.parti uygulamalar ne demek nereden alabiliriz yani biri bana su milano loop kordonun mantigini anlatabilir mi nasil bilek kalinlik seviyesi vs ayarlaniyor

Miknatisli uc kismi youtube den bak incele orada videolari var. 25-30 Dolara aliekspres veya ebay dan alina bilir apple storede 500 TL den pahali

• HOT Milanese Loop magnetic Stainless Steel Mesh Replacement watchBand for Apple Watch strap watchband 38/42mm
    aliexpress.com
    US $18.9 |HOT Milanese Loop magnetic Stainless Steel Mesh Replacement watchBand for Apple Watch strap watchband 38/42mm on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Milanese-Loop-Stainless-Steel-Mesh-Replacement-watchBand-for-Apple-Watch-38mm-42mm/32380839906.html

• İstersen orjinalide burada. Ama Degmez bnce

Apple (TR)
    Apple Watch Series 5 Kayışları Satın Alın
    http://www.apple.com/tr/shop/watch/bands

• Arkadaşlar hafta içi takım elbise giyiyorum işimden dolayı .. Bütçe olarak çok fazla ayıramam.. Sizce bu Apple Watch Nasıl? Takım elbise vs giydiğimde çok sırıtır mı ? Cihazım 5s gold
    Apple Watch Sport 42 mm Altın Rengi Alüminyum Kasa ve Gece Mavisi Spor Kordon

store.apple.com
    Apple Watch 2015 Sport 42mm Aluminum Gold Sport Band Midnight Blue - Apple
    http://store.apple.com/xc/product/MLC72TU/A

• Arkadaşlar Watch OS2 yayınladı birkaç saat önce. Şuan indiriyorum. Kuran arkadaş var mı Watch'ına varsa yorumları alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Arkadaşlar hafta içi takım elbise giyiyorum işimden dolayı .. Bütçe olarak çok fazla ayıramam.. Sizce bu Apple Watch Nasıl? Takım elbise vs giydiğimde çok sırıtır mı ? Cihazım 5s gold
    Apple Watch Sport 42 mm Altın Rengi Alüminyum Kasa ve Gece Mavisi Spor Kordon

http://store.apple.com/xc/product/MLC72TU/A

Bnce super

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Arkadaşlar Watch OS2 yayınladı birkaç saat önce. Şuan indiriyorum. Kuran arkadaş var mı Watch'ına varsa yorumları alabilir miyiz?

Abartildigi kadar bi degisiklik goremedim watchos2 de farkli kullanislibilir bi ozellik kesfeden paylasrsa bnde sevinirim

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tanıtımını izledim banada pek fazla değişiklik varmış gibi gelmedi. Ama video oynatması ve harici Wi-Fi olması güzel olmuş
  • Wifi sadece kendi uygulamalari icin calisiyor p

• Siri'nin homekit cihazlara saatten direkt hükmedebilmesi müthiş olmuş. Artık salondaki ışıklarımı ayrı ayrı veya toplu bir şekilde saatten siriye söyleyerek açıp kapayabiliyorum, kontrastlarını ayarlayabiliyorum (Philips Hue ile KhaosT Homebirdge ile). Watchos 2 öncesi Iphone un handoff unu kullanmaya yönlendiriyordu. Ayrıca siri direkt saatte çalışmaya başladığından hızı da çok iyi olmuş. Daha önce "hey siri şuna mesaj gönder" dediğimde epey bir bekliyordu. Şimdi acayip hızlanmış.

Bence 1 ay içinde uygulamaların çoğu direkt saatten çalışır hale gelip oldukça hızlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 22 Eylül 2015; 0:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.