Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9.0 ve watchos 2 gelsin beraber guncelleyecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

9.0 ve watchos 2 gelsin beraber guncelleyecegim :)

En iyisi zaten. 16 snda gelecek az kaldi Cok guzellesecek watch

• Watch daki kisa yol isimlere kendi numaranizi ekleyip kendinize cizim kalp atisi ve emoji ler ata bilir siniz gonderiyor ama gelmiyor..:( tanidik kimsede yok cvremde bi deneyemedim cizimleri felan

• Buyuk gun bugun saat 20.00 da ios9 ve watchos2 guncellemesi yayinlaniyor

• Watchos 2 geldi mi ?

• iPhone 6 yı IOS 9 a güncelledim ama hala watch da yazılım güncelleme ye tıkladığımda watchos2 gelmedi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchOS2 ertelenmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenic7

iPhone 6 yı IOS 9 a güncelledim ama hala watch da yazılım güncelleme ye tıkladığımda watchos2 gelmedi :(

ertelenmiş diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem_33

quote:

Orijinalden alıntı: arsenic7

iPhone 6 yı IOS 9 a güncelledim ama hala watch da yazılım güncelleme ye tıkladığımda watchos2 gelmedi :(

ertelenmiş diye duydum.

Hadi ya şaka gibi resmen ! Nasıl test edilmiş yani pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenic7 -- 16 Eylül 2015; 22:29:05 >
  • Cok kisa bir zamnda yayinlanacagi soylenip watchos2 ERTELENDİ... Beta mi yuklesek acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Cok kisa bir zamnda yayinlanacagi soylenip watchos2 ERTELENDİ... Beta mi yuklesek acaba

Riske girmeyelim derim ben, forumdan bir arkadaşın beta yüklerken takılmış zorluya götürecekti sanırım en son. Ya dört gözle bugünü beklemiştim :(

• saat için beta ları denememenizi tavsiye edebilirim naçizane, iOS cihazlar için bile bu betalar halka yeni yeni açılmaya başlandı. Developer lardan Apple'a aşırı güç tüketimi için şikayet gelmiş ve Apple yayınlamamış. Bu da bir sorumluluk tarzı bence. Lollipop için de ram miktarı düşecek dendi ve bir etkisi olmadı.

Kaynak : SDN
  • O kadar bkledik watchos2 yi Adiiiller paramizi aliyor zamaninda bir isi becerin bkletiyorsunuz birde

• Ertelenmiş demek, bu olmamış.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • iPhone'a beta profilini yükleyerek Apple Watch'ı watchOS 2'ye yükselttim. Güncelleme sırasında herhangi bir problem olmadı; kilitlenme, donma, ağırlaşma gibi bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar. Ancak betaya özgü hatalarla zaman zaman karşılaşıyorum. Bunlardan en can sıkıcı olanı uzun bir bildirimde, metnin devamını okumak için aşağı doğru kaydırma yapılamaması; bildirimi kaydıramadığımız için "Yanıtla", "Kapat" gibi seçeneklere de ulaşamıyoruz.

• Arkadaşlar bende apple watch almayı düşünüyorum. Spor modeli kullanan arkadaşlar ekran koruyucu vs kullanıyorlarmı ? Kolay çiziliyormu ? Yoksa safir olan modelimi tercih etmemi önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

iPhone'a beta profilini yükleyerek Apple Watch'ı watchOS 2'ye yükselttim. Güncelleme sırasında herhangi bir problem olmadı; kilitlenme, donma, ağırlaşma gibi bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar. Ancak betaya özgü hatalarla zaman zaman karşılaşıyorum. Bunlardan en can sıkıcı olanı uzun bir bildirimde, metnin devamını okumak için aşağı doğru kaydırma yapılamaması; bildirimi kaydıramadığımız için "Yanıtla", "Kapat" gibi seçeneklere de ulaşamıyoruz.

Uygulamalar iphone suz calisiyor mu wifi ayari gelmis mi

• Wifi zaten yokmuydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Wifi zaten yokmuydu?

War aslinda ama bloetooth uzerinden tlf dakini kullaniyordu. Watchos2 ile wifi direk aga baglanacak deniliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

iPhone'a beta profilini yükleyerek Apple Watch'ı watchOS 2'ye yükselttim. Güncelleme sırasında herhangi bir problem olmadı; kilitlenme, donma, ağırlaşma gibi bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar. Ancak betaya özgü hatalarla zaman zaman karşılaşıyorum. Bunlardan en can sıkıcı olanı uzun bir bildirimde, metnin devamını okumak için aşağı doğru kaydırma yapılamaması; bildirimi kaydıramadığımız için "Yanıtla", "Kapat" gibi seçeneklere de ulaşamıyoruz.

Whatchos2 yi nasil yuklediniz. Betasini bn bulamadim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.