Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spor model space gray kullaniyorum bir problem yok. Celik icin o farki vermek gercekten anlamsiz.

Kayis icin amazon ve aliexpress bakin. Hepsiburada da bir kac kayis var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adresten aldığım Hoco klasik deri kayışım da geldi:

www.ebay.com
    Error Page | eBay
    http://www.ebay.com/itm/261911094192

Kayış gerçek deriden çok sentetik gibi koksa da kalitesiz durmuyor. Özellikle toka kısmı çok şık. Ayrıca dokunduğunuz zaman yumuşak ve güzel bir his veriyor, bileği de rahatsız etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 4 Eylül 2015; 16:00:04 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 4 Eylül 2015; 16:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

Baglanti noktalari yani kayis adaptoru tam ve muntazam oturuyor mu yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Spor model space gray kullaniyorum bir problem yok. Celik icin o farki vermek gercekten anlamsiz.

Kayis icin amazon ve aliexpress bakin. Hepsiburada da bir kac kayis var.

Hepsi burada nin kayislari berbat Silikon olanindan aldim 1 -2 saat icinde etrafinda ne kadar toz pislik var yapisiyor Rezalet birsey baglanti aparati felanda yok uzak durun derim

• "Case 4u" Marka ucuncu parti urunlerinden kesinlikle uzak durun derim. Tanittiklariyle elinize gecen cok farkli ve cok kalitesiz urunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaste -- 5 Eylül 2015; 3:04:46 >
  • ahaste A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Herhangi bir boşluk kalmıyor; ayrıca zorlanılmadan takılıp çıkartılması çok hoşuma gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tane almaya niyetim var ama acaba nisanda yenisi çıkar mı ?

artı olarak sport modelde siyah ve gümüş renkten gümüş biraz daha mantıklı geliyor siyah kasaya milano loop falan gitmezken gümüşe açık/koyu renkte gider diye düşünüyorum öneriniz var mı arkadaşlar
  • brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda Apple Watch Uzmanları mevcut ilgilenen arkadaş kimdi acaba ? İsmi vs aklınızda ise pm atar mısınız lütfen..

Mağaza da en az 2-3 kişi Apple Watch uzmanı olması lazım.. Ve saat hakkında detaylı bilgi vermesi gerekti.. Acaba ürün eğitimi almayan bir arkadaşa gelmiş olabilir misiniz? Dediğim gibi isim vs hatırlıyor iseniz pm ile bilgi verin lütfen

• Önerilere açığım cok yakın zaman da alicam space grey mi almalıyım yoksa Gümüş renk mi 42mm olucak apple dan kargoyla alicam herhangi bişeye dikkat etmem gerek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

Önerilere açığım cok yakın zaman da alicam space grey mi almalıyım yoksa Gümüş renk mi 42mm olucak apple dan kargoyla alicam herhangi bişeye dikkat etmem gerek mi ?

42 sport yerine 38 celik tercih et derim

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    2000 TL verecek bütçem yok malesef neden boyle dediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBurak -- 9 Eylül 2015; 2:48:31 >
  • quote:

Önerilere açığım cok yakın zaman da alicam space grey mi almalıyım yoksa Gümüş renk mi 42mm olucak apple dan kargoyla alicam herhangi bişeye dikkat etmem gerek mi ?

Renk konusu biraz yaptığınız işe, giyim tarzınıza bağlı. Ben space gray sport modeli kullanıyorum, oldukça memnunum. iPhone ve iPad gibi cihazlarımda siyah renk olduğu için ve deri kayış/siyah yada gri metal kayış alarak takacağım için tercih ettim. Çelik kasa olanı almanıza gerek yok, aradaki farka değecek bir durum yok. Bende apple.com.tr üzerinden satın aldım ve kargo ile geldi, zaten çok iyi korumalı bir kutuda geliyor, dikkat etmeniz gereken herhangi bir şey yok.

Yukarda soran diğer arkadaşlar için; nisan ayında yenisinin çıkmayacağı önümüzdeki yıl ekim-kasım'da yeni saatin gelebileceği, hatta 2016 da yeni bir saat çıkmayacağı apple'ın saat üzerinde gizli durumda olan bir portu kullanacak yeni kayışlar piyasaya süreceği ve böylece mevcut saatin yapabildiklerini arttıracağı söyleniyor. Ayrıca bu akşamki tanıtımda altın renk spor apple watch tanıtılacağı ve yeni renk spor kordonların satışa sunulacağı konuşuluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2000 TL verecek bütçem yok malesef neden boyle dediniz

Cok daha saglam ve şık duruyor. Safir ekran celik kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Renk konusu biraz yaptığınız işe, giyim tarzınıza bağlı. Ben space gray sport modeli kullanıyorum, oldukça memnunum. iPhone ve iPad gibi cihazlarımda siyah renk olduğu için ve deri kayış/siyah yada gri metal kayış alarak takacağım için tercih ettim. Çelik kasa olanı almanıza gerek yok, aradaki farka değecek bir durum yok. Bende apple.com.tr üzerinden satın aldım ve kargo ile geldi, zaten çok iyi korumalı bir kutuda geliyor, dikkat etmeniz gereken herhangi bir şey yok.

Yukarda soran diğer arkadaşlar için; nisan ayında yenisinin çıkmayacağı önümüzdeki yıl ekim-kasım'da yeni saatin gelebileceği, hatta 2016 da yeni bir saat çıkmayacağı apple'ın saat üzerinde gizli durumda olan bir portu kullanacak yeni kayışlar piyasaya süreceği ve böylece mevcut saatin yapabildiklerini arttıracağı söyleniyor. Ayrıca bu akşamki tanıtımda altın renk spor apple watch tanıtılacağı ve yeni renk spor kordonların satışa sunulacağı konuşuluyor.

Cok teşekkür ederim değerli yorumlarınız icin, peki bu adaptör olayı falan nedir hic bir bilgim yok suan mazur görün

• profiteer kullanıcısına yanıt
    Maalesef yaka kartına bakmadım :(

• Yeni isletim sstemi 16 Eylulde verilecek

• Space grey Yabanci sistelerde soyuldugundan renk atmasi oldugundan bahsedilmis. Bnce celik model

• WatchOS 2 yüklerken alet kırmızı ünlem hatası verdi hiçbir şekilde açılmıyor apple store a çağırdı ürünü storea gidicek bence gm yüklemeden önce bida düşünün bugün bütün gün bununla uğraştım bide storeda yapmazlarsa baya kötü olucak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.