Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Resim upload edemedim Nato kayisli celik kasa watch koyacaktim

42 mm mi kasanız

38mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Sahibindende bir ilana atladık sazan gibi 800 tl diyordu yazışmalarda güvendim önce havale falan dedi 500 tl yolladım sonra telimi engelledi whatsupı kapattı verdiği adres sahte çıktı bakalım polise ihbar ettim.Polisde çok ilginç birşey çıkmaz boşuna uğraşma diyip başından savmaya çalıştı.Kardeşimsen yap işlemini dedim ortada telefon nosu var adam beni engelliyor teli ulaşılamıyor değil artı hesapnumarası var zornan tuttu tutanak.Aman diyim ben aldanmam diyordum milletten duyunca millet ne saf diyordum kınadığım başıma geldi.Adamlar okadar güzel hikayeler anlatıyorki bizim gibi kafası öyle şeylere çalışmayan adamları havada avlıyolar.Yok 6s alacağım yok hediyeydi falan.Neyse yazdıkca canım sıkılıyor.ALLAH yedirmesin diye mesaj attım en son tabi öyle bir inancı yoktur muhtemelen.Kuşadası hesabıydı yolladığım para.Emre KULAKSIZ adına burdanda ifşa edeyim.Bu arada sahibinden defalarca get siz alışveriş yaptım insanları iyi kötü tanıdım diye düşünüyordum yanılmışım.Size ders olsun ne diyim.Ülke böyle ahklaksızlarla doldu.Ne düzenbazlıklar var duyuyordukda yaşadıkta.

keşke bi arama butonunu kullansaydınız google de bile dolandırıcı ünlü hemde :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90042895&p=1#103310281

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Okudum canım yine sıkıldı.Napalım kardeşim sazanın önde gideniymişiz işte.Googledan böyle bir aramayla sonuç alacağımı hiç düşünmedim.Peki hesap numarasında yakalanamazmı acab.Telefonu engellemiş.Tekrar diyorum ALLAH kimsenin malını haksız yerden bana nasip etmesin.Benden alanada hakkımı helal etmiyorum başka ne diyeyim.
  • quote:

Okudum canım yine sıkıldı.Napalım kardeşim sazanın önde gideniymişiz işte.Googledan böyle bir aramayla sonuç alacağımı hiç düşünmedim.Peki hesap numarasında yakalanamazmı acab.Telefonu engellemiş.Tekrar diyorum ALLAH kimsenin malını haksız yerden bana nasip etmesin.Benden alanada hakkımı helal etmiyorum başka ne diyeyim.

Bu srfszin tlf no sunu atsana bama Dm den

• quote:

Yeri belli mi gidelim veya o taraflarda olan kişiler el atarsa iyi olur. Bende dolandırılmıştım Digiplay olayında.

• Ayboraweb kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim inanın polis burdaki arkadaşlar kadar ilgilenmedi.Bu adam değişik adlarla dolandırıyor anlaşılan ama hesap hep aynı isme emre kulaksız mı kitapsızmı işte.Aslında polis işin üstüne gitse hesap no ve telden bulunur.Ama inanın insan etrafa söylemeye utanıyor milleti kınarken başımıza geldi ya diyordum polisim diye arayanlara nasıl kanıyolar büz onlar aramadan aradık düştük oltaya.

• quote:

Sağol kardeşim inanın polis burdaki arkadaşlar kadar ilgilenmedi.Bu adam değişik adlarla dolandırıyor anlaşılan ama hesap hep aynı isme emre kulaksız mı kitapsızmı işte.Aslında polis işin üstüne gitse hesap no ve telden bulunur.Ama inanın insan etrafa söylemeye utanıyor milleti kınarken başımıza geldi ya diyordum polisim diye arayanlara nasıl kanıyolar büz onlar aramadan aradık düştük oltaya.

Polis ilgilenmez kardeşim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

quote:

Polis ilgilenmez kardeşim ya

Alıntıları Göster
    Sahibinden ilanlarını şöyle gözden geçiriyorum bulurmuyum diye ama yok.Mesajlarından bir iki koyayım buraya.Ne kadar safmışsın kardeşim dersiniz artık.
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Sağlık olsun kardeşim beterin beteri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus

Sahibinden ilanlarını şöyle gözden geçiriyorum bulurmuyum diye ama yok.Mesajlarından bir iki koyayım buraya.Ne kadar safmışsın kardeşim dersiniz artık.
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Saati çok bilmediğimden 1 hafta gidiyor demesine bile uyanamadım.Daha önce değişik ürünler aldım sahibinden getsiz falan hatta araba saat falan bende sattım.Adam ne güzel senaryolar hazırlamış yok 6 s alacaktım elimdeki 5 i tamire verdim oara iadesi falan.ALLAH korkusu olmasa insanlatın yapacağının sınırı yok dostlar inanın.

• Asliye Hukuk mahkemesi Savciligina Dekontunla yazismalarinla muracat et Yok ole carpiyim yiyim burasi hukuk devleti Adi Soyadi belli.. Mutlaka bulunur bnce pesini birakma bu itin baskasinn caninida yakmasin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

Asliye Hukuk mahkemesi Savciligina Dekontunla yazismalarinla muracat et Yok ole carpiyim yiyim burasi hukuk devleti Adi Soyadi belli.. Mutlaka bulunur bnce pesini birakma bu itin baskasinn caninida yakmasin..
    Merhabalar arkadaşlar,
    Ben de siyah bir Apple Watch Sport 42 alarak aranıza katıldım. 2 gündür dikkatimi çeken tek kötü yan haritalar uygulamasında sürekli direction verdiği tarafa geri dönmesi uygulamanın. Araba kullanırken harita tarafını(sap taraf) açıyorum. Sonra kolumu diğer tarafa çevirince saat kapanıyor. Tekrardan saati kendi tarafıma doğru çevirip açtığmda sol ekran karşıma geliyor.(Bana yönlendirme verdiği) Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu problem haricinde saatimden çok memnunum. Bugün eve geldiğimde bir baktım, exercise kısmı 10 dk. Ben de çıktım 20 dk yüüyüş yaptım ve 30 dk ya tamamladım. Bunun dışında uygulama önerir ve size göre Apple Watch'ın en faydalı özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum. Belki böylece bilmediğim bir özelliğini keşfetmiş olurum.

Dolandırılan arkadaşa da geçmiş olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Merhabalar arkadaşlar,
    Ben de siyah bir Apple Watch Sport 42 alarak aranıza katıldım. 2 gündür dikkatimi çeken tek kötü yan haritalar uygulamasında sürekli direction verdiği tarafa geri dönmesi uygulamanın. Araba kullanırken harita tarafını(sap taraf) açıyorum. Sonra kolumu diğer tarafa çevirince saat kapanıyor. Tekrardan saati kendi tarafıma doğru çevirip açtığmda sol ekran karşıma geliyor.(Bana yönlendirme verdiği) Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu problem haricinde saatimden çok memnunum. Bugün eve geldiğimde bir baktım, exercise kısmı 10 dk. Ben de çıktım 20 dk yüüyüş yaptım ve 30 dk ya tamamladım. Bunun dışında uygulama önerir ve size göre Apple Watch'ın en faydalı özelliklerinden bahsederseniz çok memnun olurum. Belki böylece bilmediğim bir özelliğini keşfetmiş olurum.

Dolandırılan arkadaşa da geçmiş olsun diyorum.

Hayirli olsun. Umarim buradaki paylasimlar artar. Sahsen bnde cihazdan oldukca mmnunum. Bnce mumkun oldugunca tlf konusmalarini saat uzerinden yapip Rf sinyallerinden daha cok korunmus olacagiz. Her bakimdan saglikli bir cihaz.
    Aya ilk insanli mekik gonderildiginde kullanilan bilgisayarlarin 350 MB oldugunu dusunursek Muaazzam bir teknoloji nerden nereyeee

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Polise zorla şikayetçi olduk orası zaten savcılığa intikal ettiriyormuş.Bir ses çıkmadı daha.Örtpas ettilermi bilmiyorum işlerim yoğun açıkçası sineye çektim haram olsun dedim ne yapayım.Konuyu uzattım ama sizde bunu tanıdıklarınıza iletin başkalarını avlamasınlar.Bu ekip işi fibi geliyor bana.
  • 26 agustos da Aliekspres den aldigim kayis adaptoru bugun elime ulasti. Orjinal ve kaliteli apple nin kendi urununden daha iyi oturdu diye bilirim. Aliekspres de watch urunleri oldukca cok ve fiyatlari gayet ucuz tek sikinti teslimat sureleri. Milano loop kayislar 25 dolardan kaucuk kayislar ortalama 8 dolardan satiliyor... En fazla 25 dolara her turlu kayis buluna bilir

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Üstad Milano loop kayış da aldınız mı? Aldıysanız kalitesi Nasıl? Fotoğraf koyabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Üstad Milano loop kayış da aldınız mı? Aldıysanız kalitesi Nasıl? Fotoğraf koyabilirseniz çok sevinirim

Milano Lop almadim. Ben daha cok deri ve Nato kayis kullaniyorum metal kullananiyorum

• Aliexpres den milana loop alan varsa ürünün kalitesi hakkında bilgi verirse ve hangi satıcıdan aldığı inıda yazarsa şahane olur. Bende almayı düşünüyorum ancak kalitesiz olur diye korkuyorum.

Ben watch ı her gece şarja takıyorum tam 2 gün kullanamadım şarj yetmez diye korkuyorum. Kullandığınız farklı app ler varsa onları da paylaşırsanız sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

Aliexpres den milana loop alan varsa ürünün kalitesi hakkında bilgi verirse ve hangi satıcıdan aldığı inıda yazarsa şahane olur. Bende almayı düşünüyorum ancak kalitesiz olur diye korkuyorum.

Ben watch ı her gece şarja takıyorum tam 2 gün kullanamadım şarj yetmez diye korkuyorum. Kullandığınız farklı app ler varsa onları da paylaşırsanız sevinirim :)

Emin ol Cin deki saticilar Turkiyedekilerden daha durust. Resimlerine dikkatli bakip urun alina bilir Bence...sorun yasamazsiniz...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.