Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.144
Cevap
824
Favori
1.966.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    For Apple Watch Band Luxury Milanese Loop Woven adjust stainless steel watch band For apple Watch bands 38mm 42mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstersen buda ortalama fiyatta olan
    high quality 1:1 Original 42mm For Apple Watch Band Milanese Loop 38mm Stainless Steel Strap Woven With Metal Adapter Sport Band

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaste

İstersen buda ortalama fiyatta olan
    high quality 1:1 Original 42mm For Apple Watch Band Milanese Loop 38mm Stainless Steel Strap Woven With Metal Adapter Sport Band
    Ben de leather loop almayı düşünüyorum ama biraz daha beklemenin yararı var sanırım şu anda çakmaları bile 90 100 TL civarında.

edit: silikon kordonların gece mavisi satılmaya başlamış dayanamadım bir tane aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayar Kolu -- 3 Ekim 2015; 17:38:30 >

• Sizce bu renk saat için Milano loop çok sırıtır mı ? Yoksa leather loop mu alayım? Genelde işim gereği resmi giyiniyorum ..
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Sizce bu renk saat için Milano loop çok sırıtır mı ? Yoksa leather loop mu alayım? Genelde işim gereği resmi giyiniyorum ..

Aynı rengin sport u var bendede kordon olarak bunu almayı düşünüyorum bende,

• quote:

Sizce bu renk saat için Milano loop çok sırıtır mı ? Yoksa leather loop mu alayım? Genelde işim gereği resmi giyiniyorum ..

Bence Lacivert leather Loop cok guzl ve şık durur

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Lacivert leather loop benim de çok hoşuma gitti.. Aliexpres de tavsiye edebileceğiniz bir satıcı var mı peki?

• quote:

Lacivert leather loop benim de çok hoşuma gitti.. Aliexpres de tavsiye edebileceğiniz bir satıcı var mı peki?

Karga uzun sursede no problem..
    1:1 high quality 100% Genuine For Apple Watch Leather Loop 42mm Adjustable Magnetic Closure Loop For Apple Watch Band leather 38

• quote:

Siparislerinizde mm ve Renk ozellikle belirtin hatta mesaj atip tekrar hatirlatin. Problem yasamazsiniz..

• Verdim siparişi .. Bekleyelim bakalım..teşekkürler bu arada desteğiniz için

• quote:

Verdim siparişi .. Bekleyelim bakalım..teşekkürler bu arada desteğiniz için

Posta kutuna 25 gunden sonra dikkat et. Kargo gibi degil Postaci seni bulup teslim etmeyecek apartman girisine bile rast gele birakabilir...

• quote:

quote:

Verdim siparişi .. Bekleyelim bakalım..teşekkürler bu arada desteğiniz için

Posta kutuna 25 gunden sonra dikkat et. Kargo gibi degil Postaci seni bulup teslim etmeyecek apartman girisine bile rast gele birakabilir...

Alıntıları Göster
    Teknosa.com'da %10 hediye çeki ile satışa çıkmış.
    Hediye çeki alt limitsiz.
    www.teknosa.com
    Akıllı Saatler Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/akilli-saat/1649?q=
    [marka:apple,]

• Apple kafayi siyirdi iyice Hermes kayisli watch lar 5 Bin lira... Bu fiyat politikasiyla cok yasamaz 6s 3.500 lira

• quote:

Apple kafayi siyirdi iyice Hermes kayisli watch lar 5 Bin lira... Bu fiyat politikasiyla cok yasamaz 6s 3.500 lira
    Siparişim sonunda geldi. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlCuM -- 7 Ekim 2015; 13:57:05 >

• İyi günler sormak istediğim bir şey var.Bir yerden hediye Apple watch geliyor sport model siyah renk.38 veya 42 mm onun hakkında bilgim yok ve bu haftasonu cumartesi veya pazar bana teslim edilecek.Apple store alınma ve sıfır olucak hediye olduğu için fatura olmaz sanırım.Biliyorum yeri değil ama ürün gelmeden ilan açmak istemedim bu ürünün piyasası varmıdır elden çıkarmak kolay olurmu ve ortalama ne kadardan gider yardımcı olurmusunuz?

• 38 mm olanı garantili ise 1000 42 mm olanı 1100 den kolay satarsın .. Eğer 100 er TL daha koyarak satmak istersen biraz beklersin..

• quote:

38 mm olanı garantili ise 1000 42 mm olanı 1100 den kolay satarsın .. Eğer 100 er TL daha koyarak satmak istersen biraz beklersin..

Dediğiniz fiyatlar biraz az gelsede en kötü ihtimal olarak tercih edebilirim.Yorumunuz için teşekkürler.İlan fiyatını az çok belirledim kafamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlCuM

Siparişim sonunda geldi. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim.

http://tr.aliexpress.com/item/Original-Milanese-Loop-strap-Link-Bracelet-Stainless-Steel-band-for-apple-watch-42mm-38mm-Watchband/32438761824.html?adminSeq=118805258&shopNumber=207656

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Baglanti noktalari tam oturdumu resm koya bilir misin koseleri duzgun mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlCuM

http://tr.aliexpress.com/item/Original-Milanese-Loop-strap-Link-Bracelet-Stainless-Steel-band-for-apple-watch-42mm-38mm-Watchband/32438761824.html?adminSeq=118805258&shopNumber=207656

Baglanti noktalari tam oturdumu resm koya bilir misin koseleri duzgun mu

Alıntıları Göster
    iphone olmadan sadece normal saat olarak kullanılır mı ? eğer olursa önce saat sonra ip5c almayı düşünüyorum

• Dostum kesinlikle problem yok ;) Fotoğraflarda görebilirsin.

@Lifad

iPhone olmadan alet çalışmıyor bir işinize yaramaz önce iphone sonra apple watch ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlCuM -- 8 Ekim 2015; 10:49:40 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.