Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.146
Cevap
824
Favori
1.966.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murlek

hermes kadranı yüklemenin yolu varmı

Guzel Kadran.. İyi soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

hermes kayışları nereden temin edebiliriz. tabiki orijinal olanları değil çok pahalı.

Biraz beklemek lazim henuz cok yeni 3. Parti urunlerde pahali.. Genuine Leather Cuff Watch Band Strap Buckle Adapter For Hermes Apple Watch IWATCH Sport Edition 38mm 42mm

• 38mm 42mm Genuine Leather Cuff Watch Band Strap Buckle Adapter For Hermes Apple Watch IWATCH Sport Edition + Watch Case Film

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

hermes kadranı yüklemenin yolu varmı

Suan icin yok, ancak jailbreak tarzi bisi gelirse gelir diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

Space grey kasaya yeni çıkan sport kordonlardan stone(taş rengi) aldım. Gayet hoş durdu..

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Saatinizden memnun musunuz? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

• Ülkemizde 3. parti uygun fiyatlı kordon satan bir yer var mı?
  • Telefon saate bayliyken wifi aginizi komple silin tekrar kurup wifi aginizi kaydedin. Artik bloetooth menzilinde olmaniza gerek yok kayitli wifi menzili icinde msj alip gonderebilir tlf cagrisi alip arama yapa bilirsiniz. Hatta tlf ve saat wifi uzerinde bagliysa bloetooth kapali konuma getirip tlf bkleme suresini artira vilirsiniz İletisim saatle kopmayacak Wifi bagli olsun her iki cihaz yeterli...

• Bu Durumda saatte Baglanti gostergesi yerine yesil Bulut simgesi belirecek

• Arkadaşlar herkese merhabalar.
    Apple Premium Reseller çalışanıyım ve Apple Watch Expert uzmanı sıfatım var ... Lansman öncesi eğitim falan almıştık , Apple şimdi %50 indirim ile Watch teklifi yaptı da Watch Expert'lere...Milano Loop düşünüyordum ve amacım tamamiyle; SPOR VE OKULDA KOPYA ÇEKMEKTİ...Üniversite öğrencisiyim ve çalışıyorum 2.5 seneyi aşkın süredir...

Apple Watch Sport koleksiyonu bayağı kalitesiz oldugundan tercih sebebim hiç olmamıştı ancak 699 TL'ye verilecek...42 MM .

Sizce değer mi , Milano Loop vs Sport Modeli

Forumda çok değerli arkadaşlar kullanıyor bende az çok kullandım ancak hiç Sport modeli yoktu aklımda...Sizce ne yapmalı ?

Tamamiyle ; Kopya çekmek ve Spor için kullanacağım. Kopya amacım oldugu için yargılamayın lütfen.Vakıf üniversitesinde okuyorum ve alttan çok ders birikti.İşime yarayacağına eminim ama cam çizilmesi vb durumları beni endişelendiriyor...

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Nasıl kopya çekmeyi düşündüğünü biraz anlatsana dostum örnek olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: alt132

Nasıl kopya çekmeyi düşündüğünü biraz anlatsana dostum örnek olsun

Notları , iPhone'umdan resim çekip , Amfi'de saat üzerinden bakacağım...Bir çok kez telefondan yapmıştım bu işlemi
    Telefondan bi çok kez hepimiz yaptıkta ben henüz saati inceleme fırsatı bulamadım sipariş verdim persembe günü elimde olcak sanki bu is icin ekranı bana biraz küçük geldi ama sen daha iyi bilirdin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: alt132

Telefondan bi çok kez hepimiz yaptıkta ben henüz saati inceleme fırsatı bulamadım sipariş verdim persembe günü elimde olcak sanki bu is icin ekranı bana biraz küçük geldi ama sen daha iyi bilirdin sanırım

Seni mutlaka mutlu edecektir amacın bu ise, sorun olmaz...Deneyip görürsün.
    Hangi modeli sipariş verdin kardeş bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlCuM

Siparişim sonunda geldi. Beklediğimden çok çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim.

2-3 mesaj yukarıda br post attım okursan sevinirim...Daha yazmadan önce sahip oldugun milano lopp kayışa bakmıştım.Ne kadara mal oldu ? Magnet yerinde hernhagi bir hassasiyet ( çabuk açılma , kayma vb.) sorunu mevcut mu ?
    ben uzay grisi spor modelini söyledim en şık gözümü o geldi açıkcası
  • ben spigen kılıfım geldi sonunda... denemek amaçlı aldım ama gayet memnun kaldım...

artık tough armar turuncu alabilirim...
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Amerikali ben bu Watch in 2. Versiyonunu daha nasil gelistiririm teknolojisini bir tik daha oteye nasil gotururum diye Kafa yorarken..
    Bizde daha verimli nasil kopya cekerize kafa yoruyoruz. Sonrada Amerikalilara yalvar cikardigin urunu ilk bize sat diye. biz bir b..k becerip birseyler yapamiyoruz Marka olacak urunumuz yok Bir Hindistan kadar yazilim yapamiyoruz 2. Dunya Savasindan bizden beter cikan kore nin Samsungu Huyndai si bile yok bizde. Neden. CUNKİ HAZİRİ KULLANMAYA ALİSMİSİZ HİRSİZLİGA ALİSMİSİZ. Hirsizlikla kazanilan bir diplomanin kime faydasi olacaksa artik. Ogreneceksin arkadas konunu dersini ogreneceksin hakim olacaksin oda yetmez daha fazlasini ogreneceksin. Yada bunun icin Can atan insanlarin Masasini sirasini tahtasini Ogretmenini İsgal etmeyeceksin. Basaramiyorsan basarana birak hirszlikla sahte Basarilar Uretme....Al sana 3 Diploma Sen bu diplomayla bu ulkeye ne vere bilirsin HİC koca bir hic......

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar herkese merhabalar.
    Apple Premium Reseller çalışanıyım ve Apple Watch Expert uzmanı sıfatım var ... Lansman öncesi eğitim falan almıştık , Apple şimdi %50 indirim ile Watch teklifi yaptı da Watch Expert'lere...Milano Loop düşünüyordum ve amacım tamamiyle; SPOR VE OKULDA KOPYA ÇEKMEKTİ...Üniversite öğrencisiyim ve çalışıyorum 2.5 seneyi aşkın süredir...

Apple Watch Sport koleksiyonu bayağı kalitesiz oldugundan tercih sebebim hiç olmamıştı ancak 699 TL'ye verilecek...42 MM .

Forumda çok değerli arkadaşlar kullanıyor bende az çok kullandım ancak hiç Sport modeli yoktu aklımda...Sizce ne yapmalı ?

Tamamiyle ; Kopya çekmek ve Spor için kullanacağım. Kopya amacım oldugu için yargılamayın lütfen.Vakıf üniversitesinde okuyorum ve alttan çok ders birikti.İşime yarayacağına eminim ama cam çizilmesi vb durumları beni endişelendiriyor...

Vay be yalniz diilmisim demek, ben de kopya cekerim diye almistim
    Bendeki celik versiyon, kesinlikle celik alin derim o kadar indiriminiz varken, safir camda kafaniz rahat olur, daha sik gorunuyor, cizildigi zaman pasta cila imkani var.

• quote:

Orijinalden alıntı: virusneo

quote:

Bendeki celik versiyon, kesinlikle celik alin derim o kadar indiriminiz varken, safir camda kafaniz rahat olur, daha sik gorunuyor, cizildigi zaman pasta cila imkani var.

Merhaba...
    Dediğim gibi normalde Milano Loop alacaktım , ancak indirim hakkımız , sadece APPLE WATCH SPORT'a tanımlanmış :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virusneo

quote:

Merhaba...
    Dediğim gibi normalde Milano Loop alacaktım , ancak indirim hakkımız , sadece APPLE WATCH SPORT'a tanımlanmış :/

Simdi anladim. O zaman sport alinip satilabilir 1200 e fln satsaniz 500 lira kadar indirim olmus oluyo celik modelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 13 Ekim 2015; 13:01:25 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.