|
Apple yapay zekâ modellerini eğitmek için YouTube videolarını izinsiz kullanıyor
-
-
Kim kullanmıyor bu sanal zekalar nasıl bilgi depolamadan yapacaklar bunca şeyi ,hepsi yapıyor sadece Apple has bir durum olamaz.
-
videolar herkese açık zaten haliyle izin mi gerekli ?
-
O kadar "premium al, reklamı geç" diye zırladın google. Ben de parasını verip premium aldıysam, ister kendimi eğitirim ister yapay zekamı eğitirim. Sonunda Apple'ı savundurttunuz bana.
-
Herkese açık olmaları onları istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz manasını taşımıyor. İçerik üreticilerin hak talebi iletme hakkı var en basiti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapamazsın. O parayı, verilerini şirketlerin istediği şekilde kullanmasını sağlamak için vermiyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi de premium hizmetinin kapsamı bu değil. Videoların haklarını satın almış olmuyorsun sonuçta.
-
Youtube ücretsiz bir platform. Ha diyorsan premium al yapay zekanı öyle eğit. Onu da yapıyorlardır zaten. Boş yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu izledikten sonra aldığımı yapacağım beni ilgilendirir. İster komşuma anlatırım ister köpeğimi eğitirim. Video yine onun olsun.
-
Spotify daki parçaları alıp mixlemek gibi birşey bu. Şahsi olarak yaparsın ama ticari kullanımda yasal dayanağı olmayabilir diyorum. Kullanım sözleşmesine aykırı olabilir.
-
birileri tarafından içeriklerin analiz için kullanıldığını bilemezsin ki. buradaki yazışmalarımız bile kimbilir birileri tarafından analiz ediliyor. Etik tarafı içeriğini kullandım al şu kadar ücret yoksa haberiniz olmaz. Yapay zeka için dünyaca data setleri oluşturuldu para mı verdiler yada izin mi aldılar hiç sanmam beleşe toplayıp eğittiler. :) uzun işin elbette etik tarafı var ama açıksa herkese birileri tarafından kullanılmaması imkansızdır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O kadar "premium al, reklamı geç" diye zırladın google. Ben de parasını verip premium aldıysam, ister kendimi eğitirim ister yapay zekamı eğitirim. Sonunda Apple'ı savundurttunuz bana.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X