Şimdi Ara

Apple, yeni bir pil sisteminin patentini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jibe

ordaki cep telefonu neden tuşlu :)

iPhone 7.
  • Bunun şarj edilmek için bilgisayara ihtiyaç duymayan, Oyuncaktan bilgisayara her türlü cihazda kullanılabilen, herhangi bir şarj cihazı ile şarj edilebilen, yuvarlak hatlara sahip versiyonu daha önceden üretilmişti :))

Hatta resmini de koyalım tam olsun:
    Apple, yeni bir pil sisteminin patentini aldı

İllede bilgisayarla şarj edeceksen gerekli aparatı şu.

Unutmadan uyumlu telefonlarla da kullanılabiliyor.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris -- 20 Eylül 2012; 16:47:36 >

• Sonraki Apple ürün lansmanınnı hayal edebiliyorum ''Devrimsel bir niletik olarak artık Iphone'nin pili çıkarılabiliyor. Bu şimdiye kadarki en pratik şarj edilebilen Iphone'' sonra teknolojiyi takip etmeyen %80 lik apple kullanıcısıda vauvv der kuyruğa girer...

• quote:

Orijinalden alıntı: jibe

ordaki cep telefonu neden tuşlu :)

Benim K750'yi temsil ediyor. K750'nin pili de bu şekilde takılıyor.

• Kim ne derse desin Apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

bunu appleın ürettiği süper yeni ve devrimci bir özellik gibi anlatır gene o tanıtım videosundaki kel adam :D şu ana kadar yaptığımız en iyi iphone :D

Hayır yani anca eleştirin , gelişime hiç katkınız yok .

• Apple artık üretim şirketi değil, bildigimiz pazarlama şirketi olmuş. Ortaya çok az şey koysa bile, dunyaları yarattım havasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237bunu appleın ürettiği süper yeni ve devrimci bir özellik gibi anlatır gene o tanıtım videosundaki kel adam :D şu ana kadar yaptığımız en iyi iphone :D
    Hayır yani anca eleştirin , gelişime hiç katkınız yok .

Dimi ama, bir atomu parçalayamıyor gelmiş buraya yorum yazıyor...

• Bana bunlarla gel Apple, saçma sapan patent davaları ile değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

bakalim samsung buna benzeyen hangi patenti alacak. Patent alma gibi bir aliskanliklari yok ama...

Belkide kendisine has birseyi olmadigi icindir

The bomb has been planted

+1
  • Pil teknolojisi daha çok gelişecek, bakalım
  • Kendi pili çıkartıp taktırmayacak. Kimse çıkarılabilir pil takamasın diye patent aldı. Ne çirkef firma la bu :)

• Çekilin .... Apple çıkarılabilir pili icat etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep baskalarını taklıt edıyor apple :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

iPhone un tek sorunu batarya.. 3000 mAh uzeri olsa super olurdu artik bilerek mi yapmiyor yoksa yapamiyor mu tartisilir..

İnceliğe önem verip 2000 amper altı batarya kişinin gözünü şu anda doyuruyor. Genel telefon kullananlar açısından söyledim ve böylesi bir durumda arttırılabilir piller ile insanların ihtiyaçlarını bir süre gideriyorlar. Bir gün bir firma bu konuda atağa geçecek ama ne zaman geçecek orası muamma. iPhone yaparsa iyi olur hani ilk olsun filan demiyorum sadece artık pil konusunda telefon şirketleri kendilerini geliştirseler gerçekten büyük bir sorun çözülmüş olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

bakalim samsung buna benzeyen hangi patenti alacak. Patent alma gibi bir aliskanliklari yok ama...

Belkide kendisine has birseyi olmadigi icindir

The bomb has been planted

• Apple ı her ne kadar sevmesem de piyasada hangi ürüne elini atsa oldukça gelişme sağlatmasından dolayı tamamen nefret etmek mümkün olmuyor. Sonunda teknojinin aşırı ilerlemesinden sonra hala çok geriden gelen pil teknolojisine de apple ın el atmasından sonra umarım kayda değer gelişmeler yaşanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

hep baskalarını taklıt edıyor apple :(

Apple mi baskalarini taklit ediyor :D
    Daha gecen samsung mahkemede apple a kaybetti. Apple i taklit ediyor diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brshr

appleın yaptığı her şeyi sanki piyasada yokmuşta icat edilmiş gibi algılayan arkadaşlar var. Bir teknoloji sitesinde bu kadar teknoloji fakiri adam nasıl olur hayret yani. Etraf şarj edilebilir pil dolu. bunun dikdörtgen yapsan ne olur yapmasan ne olur. Patentini alsan ne olur almasan ne olur. Evrensel bir çıkarılabilir pil sistemi patenti imiş peh. Laf söyledi bal kabağa koy tabağa ye sabaha. Bu ne. Bırakın allah aşkına ya.

Değil mi ama ya, iPhone'dan önce de dokunmatik ekranlı bir sürü telefon vardı mesela sony ericcson p900, tabletler iPad'den yıllar önce çıkmıştı, retina ekran diye kakaladıkları ekranlar da piyasada cirit atıyordu. iPod desen micro HDD'ye sahip mp3 çalarlar cirit atıyordu piyasada. Mobil ve sabit platformdlara uygulama mağazacılığınıda çaldılar. MacBook air diye saçma sapan bir bilgisayar yaptılar bir işe yaramayan ki diğer firmalar 4 yıl sonra benzerini yapmaya tenezzül etti. iTunes'dan çok önceleri Sony'nin online müzik marketi vardı... Bu kadar boş beleş bir firma utunmadan bir de bilgisayarlarında eklemesiz aluminyum gövde kullanıyor göz boyamak için. Boş bir firma bu Apple. Hepsi şişirme balon, batsın gitsinde tüm Apple ürünlerini yakalım. P900'ümüze geri dönelim. Bal kabağı ne de olsa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.