Şimdi Ara

Apple yeni cihazı ne zaman gönderir acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bekliyorum en sonunda TNT kargo geçen hafta çarşamba yani 1 kasımda arızalı cihazı aldı apple a 2 günde teslim edilir dedi bugün 8 kasım oldu apple dan henüz bi kargo gönderimi felan bir bilgi gelmedi ne mesaj nede telefon mail attım cihaz kargolanınca size bildirim gelir dedi acaba ne zaman gönderirler ne zaman elime geçer yeni cihaz tecrübeli birisi yardımcı olabilir mi ?

Bu arada arızalı cihazın yerine yeni cihaz göndericeklerdi.

• tam süre nekadar oldu tamir onarım süresi 30 iş günüdür eğer verilmez ise ya fatura bedeli yada cihaz değişimi cihaz yok ise bir üst modeli olması gerekir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

tam süre nekadar oldu tamir onarım süresi 30 iş günüdür eğer verilmez ise ya fatura bedeli yada cihaz değişimi cihaz yok ise bir üst modeli olması gerekir diye düşünüyorum

hocam cihaz degişimi yaptılar zaten 64 gb yoktu 128 gb yollayacaklarmış çok uzun sürdü ama 1 kasımda arızalı cihazı tnt kargo le apple teslim aldı onun yerine sıfır cihaz göndericeklerdi ama 1 hafta geçti henüz bir bilgi yok ondan sordum ne kadar sürer acaba yeni cihazın gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehl-i Body

quote:

tam süre nekadar oldu tamir onarım süresi 30 iş günüdür eğer verilmez ise ya fatura bedeli yada cihaz değişimi cihaz yok ise bir üst modeli olması gerekir diye düşünüyorum

hocam cihaz degişimi yaptılar zaten 64 gb yoktu 128 gb yollayacaklarmış çok uzun sürdü ama 1 kasımda arızalı cihazı tnt kargo le apple teslim aldı onun yerine sıfır cihaz göndericeklerdi ama 1 hafta geçti henüz bir bilgi yok ondan sordum ne kadar sürer acaba yeni cihazın gelmesi

cihazı apple nezan teslim ettiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ehl-i Body

quote:

cihazı apple nezan teslim ettiniz

geçen hafta çarşamba günü 1 kasımda hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.