Şimdi Ara

Apple, yeni nesil iPhone'da hücre içi dokunmatik panellere yer verebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

silah zoruyla sokuyorlar konuya herhalde. girmeyin arkadasim sinir oluyorsaniz allah allah. adamlar haber koyup paylasiyor iste. konudan alakasiz mesajlari silseler ne guzel olur.

aynen öyle iş olsunu diye geziniyolar işte buralarda.

• apple düşmanı bi kesim var forumda...güzel şeyler takdir edilsin gayet güzel düşünülmüş!

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorlines

İyi güzel de biraz hızlanması lazım, androidi arkasına alan samsung her tarafa saldırıyor, bu galaxy 3 denilen alete fiyatı değil 1700 TL 1,70 TL bile olsa almam cihazı, HTC One X/HTC One S/LG Optimus 4X varken, bence insanlarda Apple çılgınlığı değil Samsung çılgınlığı var nedense, ha diyecen samsung ta şu var bu var kardeş yukarda saydiğim firmalarda da her şey var.

Super Amoled ekran,daha düşük nanometrede işlemci ve değiştirilebilir daha yüksek kapasitede pil.Bunları farktan saymazsanız S3 ile diğer modeller arasında fark yok tabi.

• Alt tarafı telefon. Şu yaptığınız haber(!)lere bakın. Sanki ölümsüzlük bulunmuş gibi hergün Apple haberi.
  • midem bulandı lan..bedava verseler almıcam..o derece tiksindim..ayfonda ayfon...
  • konudan alakasiz mesajlari silseler ne guzel olur.

• bu yarım akıllılar bi bitmedi gitti. sadece bilişim sektörünün değil dünyanın en değerli firması telefon modelini güncelliyor ve bir donanım sitesi bununla ilgili haber, yayın, dedikodu neyse adı bunları yayınlıyor. ne var bunda bilgilenmenin nesi kötü her yazanı kesin doğru kabul edip inanmak gerekmiyor, bu da olabilirmiş deyip geçiniz efendim.. buraya da yaş sınırı mı geliyor misafir üyelik mi kapatılıyor bir an önce çözüm bulunsun artık bu beyinsizler sıkıcı olmaya başladı...

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ciksa da kurtulsak dedikodulardan.

Çıktıkdan bir hafta sonra donanımhaber başlıkları

Yeni iPhone'un 5" lik versiyonu gelebilir
    Yeni iPhone çinli üreticiler tarafından klonlandı
    Yeni iPhone daki Anten sorunu devam ediyor mu?
    Yep yeni iPhone, Yeni iPhone'a göre daha büyük bir ekranla gelebilir

Yep yeni iPhone çıktıkdan sonraki donanımhaber başlıkları

Yep yeni iPhone güncellemesi yayınlanmaya başladı
    Yep Yep Yep yeni iPhone hologram teknolojisi ile gelebilir mi?
    Yep yep yep yeni iPhone iOS 8 ile gelebilir.
    Yep yep yep yeni iPhone daki Kamera sorunu
    Yep yep yep yeni iPhone, iPad 5 ile aynı performansa mı sahip?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Hem incelir hemde ekran büyürse , tartışmasız s3ü gölgede bırakır.

Bir android kullanıcısı olarak olarak(S2-S3) kesinlikle Apple'a geçerim. Gerek uygulama çeşitliliği gerekse artık Adobe'un mobil desteğini kaldırması sonucunda herşeyden çok önem verdiğim uygulamalarım beni Apple'a yönlendirecektir. Ama halen Tablet iOS olmalı telefon ise Android olmalı derim. Umarım Apple beni şaşırtır ve kendi saflarına çekmeyi başarır

• quote:

Orijinalden alıntı: skip060

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ciksa da kurtulsak dedikodulardan.

Çıktıkdan bir hafta sonra donanımhaber başlıkları

Yeni iPhone'un 5" lik versiyonu gelebilir
    Yeni iPhone çinli üreticiler tarafından klonlandı
    Yeni iPhone daki Anten sorunu devam ediyor mu?
    Yep yeni iPhone, Yeni iPhone'a göre daha büyük bir ekranla gelebilir

Yep yeni iPhone çıktıkdan sonraki donanımhaber başlıkları

Yep yeni iPhone güncellemesi yayınlanmaya başladı
    Yep Yep Yep yeni iPhone hologram teknolojisi ile gelebilir mi?
    Yep yep yep yeni iPhone iOS 8 ile gelebilir.
    Yep yep yep yeni iPhone daki Kamera sorunu
    Yep yep yep yeni iPhone, iPad 5 ile aynı performansa mı sahip?

Maalesef haklisin ama en azindan olmayan seyler, dedikodulardan siyrilmis oluruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan iyi hoşda sitede apple,samsung ve birde iddia haberleri olmassa ne olucak merak ediyorum

• Daha çok vakit var kim bilir neler neler söyleyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Ya bırakın allasen Samsung-Apple neymiş.Caanım Nokia dururken

Şaka ?

E yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hoşgeldiiiiin yüreğime Apple gönlümeeeHoşgeldin Apple yüreğimeBoşver be elalem ne derse desinHadi hadi hadi hadiHadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana Anrdoid hadiiiiiiiiiiiiaouvvv yeahhhhh :) :D xD

Kaç yaşındasın sen ya..

• samsung galaxy lerdeki amoled ekranlarda bu bahsedilen teknoloji zaten yok muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

telefonun her yeni çıkacak parçası için haber yayınlayan editorum benim. işinizi super yapıyorsunuz

Sözlerine katılmakla beraber şunlar eklemek istiyorum;

Tamam, Apple piyasanın en ünlü markası olur kabul edebiliriz ve dolayısıyla Apple haberlerini diğer markalardan biraz fazla verebilmenizi de anlayabiliriz ama ARTIK GERÇEKTEN SIKTINIZ YAHU!

Donanımhaber yıllardır takip ettiğim ve en samimi bulduğum haber sitesi ve forum. Son yıllarda çok popüler oldu ve reklam gelirleri arttı buna bağlı olarak. Ama bunu ÜYELERE BORÇLU OLDUĞUNUZU UNUTMAYINIZ sayın DOnanımhaber editörleri. Bence son zamanlarda yaptığınız şey; ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESMEKten başka bir şey değil. İyi ücretlerle reklam alırsınız ama üyeleri bıktırıp popülerliğiniz düşerse bir daha toparlanmanız ve reklam almanız zorlaşır. Saygılar.

• Epıl yeni nesil ayfonda lazer pointıra yer verebilir. Ya da yumurta çırpıcıya da yer verebilir...

• Bu çok iddalı ileri düzey ve de galiba maliyeti yüksek bir teknoloji.. Açıkçası bu teknolojiyi yeni nesil iPhone'a getirirse Apple iyi bir fark yaratmış olur, zaten hali hazırda üretim yapıcak kaliteli firmalar var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nevai

Kim ne derse desin GALAXY S3 BİR NUMARA :D

Eksilenmek için yazdın dimi
  • bu teknolojiyi fiyat farkı olmadan yansıtabilirler ise güzel gelişme olacak,fiyat farkı olacak ise bana göre gelişmesin daha iyi,
    iyi kötü çıkınca 2000 tl para vereceğiz,bari daha fazla düdüklenmeyelim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.