Şimdi Ara

Apple, yeni nesil iPhone'da hücre içi dokunmatik panellere yer verebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan steve jobs öldü apple bitti aha demedi demeyin düşüşe geçecektir apple bundan sonra. zaten bir android kullanıcısı için ios beceriksizliklerin kutsanmasından ibarettir. artık herkes bunun böyle olduğunu anlayacak.

• Burada editöre saydıraları, yok sıktın artık diyenlere anlam veremiyorum.

O adam ücretli bir çalışan. Bir nevi emir kulu. Yukarıdan gelen talimat doğrultusnda haber yapacak illaki.

Sende akıllı ol, baktın ki APPLE haberi var, girme konuya. Okuma haberi. Yada yorum dahi yapmadan çık...

Zaten haberlerinin okunmadığını gördüklerinde bir geri vites durumu olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

telefonun her yeni çıkacak parçası için haber yayınlayan editorum benim. işinizi super yapıyorsunuz

Sözlerine katılmakla beraber şunlar eklemek istiyorum;

Tamam, Apple piyasanın en ünlü markası olur kabul edebiliriz ve dolayısıyla Apple haberlerini diğer markalardan biraz fazla verebilmenizi de anlayabiliriz ama ARTIK GERÇEKTEN SIKTINIZ YAHU!

Donanımhaber yıllardır takip ettiğim ve en samimi bulduğum haber sitesi ve forum. Son yıllarda çok popüler oldu ve reklam gelirleri arttı buna bağlı olarak. Ama bunu ÜYELERE BORÇLU OLDUĞUNUZU UNUTMAYINIZ sayın DOnanımhaber editörleri. Bence son zamanlarda yaptığınız şey; ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESMEKten başka bir şey değil. İyi ücretlerle reklam alırsınız ama üyeleri bıktırıp popülerliğiniz düşerse bir daha toparlanmanız ve reklam almanız zorlaşır. Saygılar.

Madem sikti habere girme ne olacak anasayfada bir baslik fazladan okuman zor mu geliyor sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar abandılar ekrana.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.