|
Apple, yetişemiyor! iPhone 14 Pro için uzun bekleyiş sürüyor
-
-
Yeni haftanın iPhone gecikme/gecikmeme reklamına merhaba diyelim
-
Bu hafta iPhone 12 aldım 5, 6 seneye 14 alırım
-
14 pro bir nebze anlasilabilir ama duz modellerde yasanan gecikmenin anlasilmasi pek mumkun degil bence… Hadi prolarda kamera yenilendi, dynamic island geldi ekran goruntusu ve tasarimda ufak degisim oldu, aod geldi diye almak isteyenlerin olmasi normal.. iphone 14 de gram gelisme yok, sadece ram 6gb oldu, iphone13 den daha pahali ve ram farki o fiyat farkina cok degmeyebilir, niye abaniyorlar ki anlasilmasi zor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 12 Aralık 2022; 11:23:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
off kiyamam ben bunlara ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarlama taktikleri bunlar. Bu düzene alıştılar pandemi vs.
hop su yok
hop yağmur yağmamış
hop çip krizi
hop korona
hop hop hop cukka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 12 Aralık 2022; 17:8:25 >
Amerika’dayım haber doğru stok yok. Ay sonu Türkiye’ye ziyarete geleceğim, akrabama alacaktım ama stok bulamıyorum. Her gün her saat kontrol etmek lazım ara ara oluyor sonra kayboluyor.
-
14 pro Max 256 GB var Dubai den alındı satılır kapalı kutu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün once Basel Applestore da arkdaşlarımız 1 tane 256 GB , 2 tane de 512 GB lık 14 Pro Max aldılar. Başka kalmadı, 14 Pro hic yoktu , 14 , 14 Plus dan bol miktarda vardı. Sonrakı gün de Zürih te Pro ve Max ler kalmamıştı , diğer modeller satılsın diye taktik olduğunu bile düşünmüştük ama haberler doğruymuş. Yanlış hatırlamıyorsam 256 lık Max vergi iadesi ile 25.500 TL gibi bir rakama geldi.
-
Amerika’da yaşıyorum hocam. Dubai’den gelme iphone’u ne yapayım. Hem Face time kapalı onlarda.
ben iphone 30 bekliyorum
-
Ne iphone'muş arkadaş.
hollandada yaşıyorum, vodafone'dan 28 kasım da 14 pro max 256 sipariş ettim, 52. hafta teslim edileceğini söylediler yani 4 hafta sonra, eyvallah dedim bekledim ama dün bir mesaj geldi 2. haftaya teslim edeceğiz demişler yani bir telefonun yolunu 6 hafta veya 1,5 ay bekleyeceğiz, halihazırda duran s22 ultrayı alıp çıkmadığıma bin pişman oldum, madem üretemeyeceksin neden piyasaya çıkarıyorsun...
-
Viyana bratislava budapeşte .. her yeri gezdim sayısız dükkan hiç bir yerinde 14 pro yoktu .. ama çok küçük bir maceristan kentinde 14 pro buldum ve gümrük sıraısndkai tüm türkler nasıl buldun nerden buldun diye sormaya başladılar
Stok sorunu tüm dünyada devam ediyor harbiden
-
Öyle bir zamana geldik ki parasıyla bile ürün alamıyorsun. Rezillik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sızınle aynı zamanlarda aldım. Her yerde stok vardı. Hele su an tum ABD'de cok kolay bulunuyor.
-
Sana mı inanayım kendi tecrübeme mi ? Her yer neresi bilmiyorım ama NYC'de, Chicago'da ve NC Raleigh'de stok yoktu. Online sipariş verince 3- 4 hafta sonra gönderiyorlardı. Mağazalarda zaten yoktu, her gün online stok kontrol edince tek tük bulunuyordu. Onu da alana kadar ya başkaları almış oluyordu yada uzak mağazalarda bazen oluyordu. Ben Kasım'da aldım. Gelmeden önce Ailem için 2 tane pro aldım. Yılbaşına kadar NC'de stok bulamıyordum. Her gün online stokları kontrol ederek zar zor buldum. Belki şimdi stok durumu düzelmiştir ama yılbaşından önce stok bulunmuyordu.
Bahsettiğim Pro modeller için. Düz modeli zaten alan yok diye stok sorunu hiç olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Ocak 2023; 19:11:17 > -
“Onu da alana kadar ya başkaları almış oluyordu “
Bu kısmı anlayamadım. Store pick up yapıp aldığınız zaman başkaları nasıl alabiliyor? Online da zaten Store pickup yaptığınız saniyeden itibaren size ayırıyor ve alabiliyorsunuz.
Kasım ayında yoktu stoklar. Ben aralık sonu aldırdım, almadan birkaç gün önce de stok baktım neredeyse baktım her eyalette 5.-6 mağazada birden gözüküyordu. Merak Edip bugün de baktım hemen hemen her yerde var. Bu arada tek bir eyalete bakmıyorum, New York, Los Angeles, San Diego hatta ve hatta Louisville’e bile baktım. Mağaza teslim alırsanız her yerde stok var aralık ortasından beri de bu durum böyle. Ancak online sipariş yaparsanıız o zaman da gönderim süresi üç-dört hafta arası gösteriyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 10 Ocak 2023; 19:16:0 >
Sepete atıp ödeme yapana kadar başkası almış oluyordu. Benim olduğum yerde yoktu hala gelmiş vardı diyor. Hey allahım. Şimdi stok var demek ki ,bu haberin yapıldığı zaman stok yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Ocak 2023; 19:21:29 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu hafta iPhone 12 aldım 5, 6 seneye 14 alırım |
Pazarlama taktikleri bunlar. Bu düzene alıştılar pandemi vs.
hop su yok hop yağmur yağmamış hop çip krizi hop korona hop hop hop cukka |
Benzer içerikler
- android tv kumanda uygulaması
- instagram dondurma
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- x beğenileri gizleme
- twitter takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X