Şimdi Ara

Apple Zorlu Center Garanti Saçmalığı (Pil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eskiden Battary Doctor ile bakabiliyorduk pil döngüsüne- Si nasıl bakınız acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl garanti 2x365 gün eder. 500 döngü nedir Allah aşkına. Zaten cihazlar günlük şarj oluyor. 1 günde 1 den fazla şarj ettiyse kullanıcı tamam garantiye sokma. Ama 500 döngü kıvırmak demektir. İşi yokuşa sürmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webco W kullanıcısına yanıt
    Yasal olabilir ama yaptığın iyi niyeti suistimal etmek oluyor. Gerçekten insanlar nasıl böyle umursamaz davranabiliyor anlamıyorum.

• musti2004s M kullanıcısına yanıt
    apple store'daki genius tabletten ölçüm yapıp söyledi yoksa biz normal şartlarda göremiyoruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: webco

Yasal hakkım iade etmek bu seni alakadar etmiyor işine bak polemik yaratıp sağa sola sallama

Alıntıları Göster
    Selam dostum.
    Madem ki üstüne alındın cevap vereyim bari.

Bu yasal hakkı; sen ve senin gibi suistimal edenler için sınırlandırmaları gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynep_35

Yasal olabilir ama yaptığın iyi niyeti suistimal etmek oluyor. Gerçekten insanlar nasıl böyle umursamaz davranabiliyor anlamıyorum.
    Yasadan üstün değilsiniz kendi yorumunuzu kendinize saklayın yasalar ne derse sonuna kadar uymak her TC vatandaşının hakkıdır. Bende yasak hakkım saklı kalmak koşulu ile 10 gün kullanıp iade ediyorum. Tek sıkıntı 10 iş günü içinde param iade oluyor kredi kartıma oda sorun değil iade olur olmaz başka renk sipariş geçiyorum tavsiye ederim güzel bir duygu kullanıp iade etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Selam dostum.
    Madem ki üstüne alındın cevap vereyim bari.

Bu yasal hakkı; sen ve senin gibi suistimal edenler için sınırlandırmaları gerektiğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Siz diğer konudan beni tanıyorsunuz ve bana istinaden yazmışsınız. Yasal hak şu an var devam ettikçe kullanırız iade hakkımızı taki biter sorun etmeyiz bizde keyfini sürün arkadaşlar yeni renkleri gördükçe şaşırıyor :)

Kendi yorumumu paylaşabilmem için var burası. Yorumlarımı saklayıp saklamamam hiç bir şekilde seni alakadar etmez. Bak sen de demişsin “kendi yorumun” diye. Benim yorumum niye bu kadar rahatsız etti anlayamadım. Sen yaptığının etik olduğunu düşünüyorsan ben bir şey demeyeceğim başka. İyi günler.

Bir zaman bir konu icinde birinin suistimal yazisini okumustum ama taniyacak kadar dikkate almadim acikcasi sen miydin degil miydin cok dikkate almadim hatirlamiyorum.

• quote:

Kendi yorumumu paylaşabilmem için var burası. Yorumlarımı saklayıp saklamamam hiç bir şekilde seni alakadar etmez. Bak sen de demişsin “kendi yorumun” diye. Benim yorumum niye bu kadar rahatsız etti anlayamadım. Sen yaptığının etik olduğunu düşünüyorsan ben bir şey demeyeceğim başka. İyi günler.
    Kanun izin verdi ise etik ve doğrudur. Usulsüzlük yapmıyoruz hakkımızı kullanıyoruz.

O senin görüşün. Sen resmen suistimal ediyorsun. Herkes adına konuşman utanç verici. Neyse seninle daha fazla muhattap olmayacağım.

• quote:

O senin görüşün. Sen resmen suistimal ediyorsun. Herkes adına konuşman utanç verici. Neyse seninle daha fazla muhattap olmayacağım.
    Sen kendini ne zannediyorsun da muhatap olmayacam diyorsun hem laf atıyorsun hem ağzının payını alınca ben oynamıcam diyorsun sen bilirsin kendini fazla büyütme

Hahahaa ağzının payını almak mı? Yediremiyorsun herhalde söylenenleri. Komiksin

• Ya arkadaşım Pil garantiye girmez öğrenin şunu

• E 2 aylık cihazın pil sağlığı %98'e düştüğü için (ki bence hızlı düşüş var) teste tabi tuttular sıkıntı yok paşa paşa kullanabilirsiniz dediler , telefonu aldım sağlığa baktım %97'ye düşmüştü , naptınız layn telefona der demez efenim o yüzde olarak düşer ama pil performansı aynı kalır gibi garip bir cümle kurdular 😃 Konuyu tamam biliyorum 500 döngü boyunca %80 kapasiteye kadar düşer ama teste tuttuğun telefonda pil problemi olmasa test sonrası neden düşsün , resmen bana anlatamadılar , sabırla bekledim ama yok 😃

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.