Şimdi Ara

Applecılar için güzel video hazırlamışlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus reklamı güzel düşünülmüş ama :) bende applecıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ṯıbbi Atık !! -- 2 Şubat 2016; 17:31:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asus köklü bir firma severim. acaba nasıl bir şey üretmişler de böyle bir reklam kampanyası yapıyorlar dedim. bir ürün göremedim. hatta asus açısından negatif etki yaratacak bir reklam olmuş bence. komedi skeçleri yapan bir tiyatro organizasyonunun reklamı gibi olmuş. neyse asus kullanan arkadaşa attım. android çakmazsa browserdan açan izler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sözlükte bu duruma şöyle denir : (bkz: Mağara soğuk muydu) (bkz: eve yeni internet çektirmiş kişi) vs vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar apple cı olsamda sevdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirileri severim. Eleştirileni hatalarından döndürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende applecıyım.Bazı noktalarda eleştiriler doğru olsa da abartılar fazla olduğu için ASUS gibi köklü bir firmanın daha iddialı bir reklam filmi kurgulamasını beklerdim çünkü kendince bir alıcı kesimi oluşturmuş firmanın bu tarz reklam filmlerine ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.Eleştiri tabiki hatalardan döndürür,ama gereksiz eleştirininde gizli hayranlık olduğunu unutmamak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 3 Şubat 2016; 20:13:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.