Şimdi Ara

AppleStore Zam Yapacak! Üyeliklerinizi Uzatın şimdiden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum. Sayesinde Apple kaliteli ürün ve hizmetlerinde en azıdan bir süre zamdan etkilenmeden faydalanacağız.

• Vay be ne günler. Eskiden ucuz diye sıcak fırsatlar açılırdı. Ona göre alışveriş yapardık. Şimdi zam gelmeden alalım diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Yaa yohh canım o kadar milyon az olmuş.. karnımızı apple doyuruyoo..

Allah razı olsun..

Benim babam apple sayesinde bizleri büyüttü. Yoksa acımızdan gebereceğidik.

Not: Doğa anam senden bu tipler adına çok çok özür diliyorum. Seni her gördüğümde elini öpüp , koruyup kollayacağıma söz veriyorum. Şimdi kahvaltıda bile senden bahsediyoruz. Verdiğin avokado, mandalina , peynir ceviz için sonsuz tşkler 😙😙😚😚
    Apple sayesinde ev aldım, hayatımı gayet güzel idame ettiriyorum.

Seni bilemem ama 3 koydum 23 aldım Apple’dan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Banane bundan birader ?

• quote:

Banane bundan birader ?
    Yani herkes tüketici değil demek istiyorum, Apple canavar değil sizin algıladığınız gibi. Emeğin karşılığını veriyor fazlasıyla, ürününün de arkasında duruyor.

Bizim apple şeytan gördüğümüz yok.Ama yemek yemediği bir ülkede böyle sert davranışlarda bulunması bize zerre kadar değer vermediğinin göstergesi.

Bak samsungda sonunda zam yaptı.. ama bunu usulca ve kimseyi rahatsız ve rencide etmeden yaptı. Öyle dükkanı kapatıp etiketleri değiştirip yapmadı.

Belki biraz zarar etti ama insanca yaptı. Kimseyi rencide etmedi.. Göze batmadı.

İnsanca yaptı. At hırsızı gibi yangından mal kaçırır gibi yapmadı.

İtirazımızın hepsi bundan

• quote:

Bizim apple şeytan gördüğümüz yok.Ama yemek yemediği bir ülkede böyle sert davranışlarda bulunması bize zerre kadar değer vermediğinin göstergesi.

Bak samsungda sonunda zam yaptı.. ama bunu usulca ve kimseyi rahatsız ve rencide etmeden yaptı. Öyle dükkanı kapatıp etiketleri değiştirip yapmadı.

Belki biraz zarar etti ama insanca yaptı. Kimseyi rencide etmedi.. Göze batmadı.

İnsanca yaptı. At hırsızı gibi yangından mal kaçırır gibi yapmadı.

İtirazımızın hepsi bundan
    Apple aylarca Amerika vergisiz fiyatından bile ucuza sattı ürünleri Türkiye’de. Zamlar gündeme geldiği için size öyle geldi.

Şimdi bile Apple 11,20 kuruştan hesaplamış mevcut ürünleri, 13,74’ten değil.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    xlarge kardeş, belliki takip etmemişsin, adamlar 1 hafta boyunca düşük kurdan sattı, piyasada 23 bin olan telefonu 16 binden verdiler

• Apple ın önünden geçemeyen insanlar burada Apple kötülemeye gelmiş :) :)

Adamlar kendi ülkesinde 1200$ dan sattığı telefonu sana babasının hayrına mı verecek?

Kafadan 16500 TL kurdan vuruyor. 2000 kayıt parası 18500...

Bir 8000 de vergi 26500...

Adamlar kaça satıyor 21500. Hala konuşuyorsunuz boş boş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

Bu nasıl yorum yapmaktır yahu. Kafana zorla silah dayayıp al mı diyorlar sana.. Yok apple değer vermiyor, yok dükkanı kapattılar etiketleri değiştiler şu insanca yapmış bu rencide etmemiş göze batmamış at hırsızı bilmem ne .. benden sana tavsiye Apple ürünlerinin tüm dünyada olduğu gibi bizde de prestij göstergesidir. Yani sen telefona vermezsin o parayı verdiğin şey senin kalitenedir. Sen sadece bu ülkede 2 katı verirsin tek fark bu.. Ayrıca Apple satışa kapatsa bile yetkili satıcılarda pozitif vs gibi yerlerde eski fiyatlardan satıldı bolca. Bolca da topladım hepsi maximum 3 gün elimde kaldı.

O yüzden ağlayıp sızlanmanın sana bir faydası yok. Bir firma zam yaptı diye nasıl rencide olabilir insan aklım almıyor bu kadar acıtasyon Türk sinemalarında yok. Şu kelimeleri aklı selim insanın kullanacağı şeyler değil.

Bir de kalkmış samsung insanca yapmış diyor hey allahım..

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Boş arkadaş öyle atıp tutuyor Hepsiburada Teknosa mediamark vs her yer günlerce Apple resmi sitesinin üstünde fiyat sattı neymiş kura bu kadar sert tepki veren yokmuş   Bilmiyor konuşuyor iste ama cehaletini belli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl ev alabiliriz bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gothamcity kullanıcısına yanıt

Apple hissesi diye bir şey duymuş muydunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.