< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AppleStore Zam Yapacak! Üyeliklerinizi Uzatın şimdiden
-
-
Yıllığa dönen üyelik ne var ben music ve icloud kullanıyorum bunların yıllığı var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google Photos vardı mesela benim aylık 200Gb 20₺ Yıllık 200₺ ye aldım.quote:
Orijinalden alıntı: alicane6
Yıllığa dönen üyelik ne var ben music ve icloud kullanıyorum bunların yıllığı var mı
Baktım da sanırım icloud ve apple music için yok yine de teşekkürler
İtunes de yıllık yok hocam sadece aylık maalesef
bir apple diyorsun bir google.
google ın öyle apple gibi çakal esnaf misali yatıp kalkıp şu servislere mallara hemen zam yapayım diye düşündüğünü sanmıyorum.
Elbette fiyatlarını yükseltecektir ama Bu apple gibi mide bulandıran şekilde yapmayacaktır.
Apple sabah akşam zammı düşünüyor.
Zaten bunun fanboy ve girl lerine layık hareketler.
Hepsi hipnotize olmuş .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Aralık 2021; 8:51:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Storedaki Google fiyatını söyledim. Çok kullanıldığı için.quote:
Orijinalden alıntı: xxlboy
google ın öyle apple gibi çakal esnaf misali yatıp kalkıp şu servislere mallara hemen zam yapayım diye düşündüğünü sanmıyorum.
Elbette fiyatlarını yükseltecektir ama Bu apple gibi mide bulandıran şekilde yapmayacaktır.
Apple sabah akşam zammı düşünüyor.
Zaten bunun fanboy ve girl lerine layık hareketler.
Hepsi hipnotize olmuş .
Başka uygulamalar da var da pek bilinmez diye söylemedim iMazing, Boom3d gibi.
Google bile olsa Apple belirliyor AppStore fiyatını. Güncellemeyi de yapınca tüm market etkileniyor.
Senin çakal çukal dedigin adamlar kur uçup ürünleri yerli sitelerde kendi satış fiyatının 2-3 hatta 4 bin üstüne satılırken bu adamlar eski fiyattan satmaya devam etti. Eleştiriyorsun ama yanlış yeri eleştiriyorsun. Ülkede sabah akşam zam oluyor artık uyansan iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurun zıpladığı gün öğleden sonra bu adamlar mal satmayı bıraktı, git dediklerini babana anlat.
Kurun zıplamasına bu kadar hızlı tepki veren firma varsa çıksın söylesin.. ben görmedim.
Tam çakallık.
Hatırlatmanız benim için faydalı oldu, teşekkürler.
Aylık 29 TL aboneliği, yıllık 290 TL olacak değiştirdim. Ocak ayından itibaren ödemeyi alacak, böylelikle 58 TL hem daha ucuz hem de asıl zamdan etkilenmemiş oldum.
-
Kurulus amaclari kar etmek olan sirketler zarar etmesinler diye onlem alinca suclu ilan edilir olmus.
Kuruluş amacı kar etmek olan Apple zarar etmesin diye zam yapmalıymış. Kıyamam ya! Bilmesek ağlayacağız hallerine. Bu adamlar bir üründen yüzde 1000 kar ediyor yahu. Ne zararı? Dolar 15 lira olunca zam yapmasalar da bir kuruş zarar etmezlerdi ama amaçları hamuduyla götürmek.
Tabi; iPhone isterse 50 bin lira olsun kapıda kuyruk bekleyecek gönüllü bir söğüşlenme meraklısı kitlem olsa ben de öyle yapardım. :)
Öyle bir kitle ki; kutulara şarj cihazı koymayıp oradan bile üç kuruşluk şeyin maliyetini düşürüp karı artırma derdindeki bu firma için "Ne kadar da doğa dostu bir firma, gereksiz şarj cihazı üretimini azaltıp doğayı koruyooo" diye mutlu oldular. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 9 Aralık 2021; 9:31:14 >
20 Milyon insanı geliştirici olarak istihdam ediyor Apple.quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Kuruluş amacı kar etmek olan Apple zarar etmesin diye zam yapmalıymış. Kıyamam ya! Bilmesek ağlayacağız hallerine. Bu adamlar bir üründen yüzde 1000 kar ediyor yahu. Ne zararı? Dolar 15 lira olunca zam yapmasalar da bir kuruş zarar etmezlerdi ama amaçları hamuduyla götürmek.
Tabi; iPhone isterse 50 bin lira olsun kapıda kuyruk bekleyecek gönüllü bir söğüşlenme meraklısı kitlem olsa ben de öyle yapardım. :)
Öyle bir kitle ki; kutulara şarj cihazı koymayıp oradan bile üç kuruşluk şeyin maliyetini düşürüp karı artırma derdindeki bu firma için "Ne kadar da doğa dostu bir firma, gereksiz şarj cihazı üretimini azaltıp doğayı koruyooo" diye mutlu oldular. :)
Geçen yıl 45 Milyar dolar dağıtmış bu insanlara.
https://www.statista.com/statistics/654450/annual-apple-app-store-ios-developer-payout/
Bence bu açıdan bakın biraz da. Bu sadece yazılım tarafı, donanım ve satış tarafı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cevap vermek gibi olmasin ama temel matematik onemli.
Bir urun olsun, 1000 usd. Kur 8 iken 8.000 tl, 13 iken 13.000.
Bizim vatandasimiz istiyor ki 8.000’den devam etsin fiyat, zam kesinlikle konusulmasin bile.
Kar yuzdesi de konuyla tamamen alakasiz. Allahin suyunun litresini 1-2 liraya satiyorlar, 10000% kardan fazla yapar herhalde.
Tonla firma var.. ama kar etmesi gereken bir tek apple..
Bir kere davranışları mide bulandırıcı..
Aynı davranışı sokaktaki çakal esnaf yapsa demediğini bırakmayan tiplemeler, konu apple olunca humanist takılıyor.
Yerim sizin apple severliğinizi.
Herşeyin bir yolu yordamı var. Kimse zam yapmasın demiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 9 Aralık 2021; 10:4:24 >
Son cevabim olsun, konu uzamasin.
Ulkede 1-2 gun icerisinde aleni bir sekilde devaluasyon oldu, kimi urunde 100% kimisinde 25% zam olustu. Uretim prosesini bilmeden sat kur etkisi ile zamlar az yada fazla derseniz yanlis yoldasiniz.
Zaten diger turlu tum urunlere fix oranda zam gelir yine fix oranda artis olurdu.
Konu apple’i sevmek, samsung’un yaninda durmak degil. Daha da otesine gidersek bunlardan mal almak zorunda degiliz. Serbest piyasaya giris 101.
Temel gida olmayan, ikamesi kolaylikla bulunabilecek urunler icin firmanin zam oranlarini tartismak hic anlamli degil.
Herkese iyi gunler.
Hans'ın 0,99 birim verdiği oyuna, uygulamaya biz 17.00 lira vereceğiz. Onların 17'ye alabildiğini biz 290'a alabileceğiz. Konuşmamız gereken döviz falanken millet yine Google ve Apple kavgası çıkartmış. Az bile yapıyorlar bize. Aynen Apple bizi düşünmediği için tek suçlu o.
Yaa yohh canım o kadar milyon az olmuş.. karnımızı apple doyuruyoo..
Allah razı olsun..
Benim babam apple sayesinde bizleri büyüttü. Yoksa acımızdan gebereceğidik.
Not: Doğa anam senden bu tipler adına çok çok özür diliyorum. Seni her gördüğümde elini öpüp , koruyup kollayacağıma söz veriyorum. Şimdi kahvaltıda bile senden bahsediyoruz. Verdiğin avokado, mandalina , peynir ceviz için sonsuz tşkler 😙😙😚😚
Adamın 1 birim parası senin ülkende kaç birim yapıyor ona bakmalı insanlar boş yere eleştirmektense.
Ha eleştirilecek birileri elbette var ama hala en kötü ankette bile %30 bandında oy aldıkları için durmak yok ağlamaya devam.
Apple zorla mı satıyor. Hem Apple kullanayım hem de zam yapmasın senin ekonomik sorunlarının sonucunu Apple üstlensin :)
Vestel neyinize yetmiyor demezler mi adama.
google ın öyle apple gibi çakal esnaf misali yatıp kalkıp şu servislere mallara hemen zam yapayım diye düşündüğünü sanmıyorum. Elbette fiyatlarını yükseltecektir ama Bu apple gibi mide bulandıran şekilde yapmayacaktır. Apple sabah akşam zammı düşünüyor. Zaten bunun fanboy ve girl lerine layık hareketler. Hepsi hipnotize olmuş . |
Senin çakal çukal dedigin adamlar kur uçup ürünleri yerli sitelerde kendi satış fiyatının 2-3 hatta 4 bin üstüne satılırken bu adamlar eski fiyattan satmaya devam etti. Eleştiriyorsun ama yanlış yeri eleştiriyorsun. Ülkede sabah akşam zam oluyor artık uyansan iyi olur. |
Apple aylarca Amerika vergisiz fiyatından bile ucuza sattı ürünleri Türkiye’de. Zamlar gündeme geldiği için size öyle geldi.
Şimdi bile Apple 11,20 kuruştan hesaplamış mevcut ürünleri, 13,74’ten değil. |
Apple ın önünden geçemeyen insanlar burada Apple kötülemeye gelmiş :) :)
Adamlar kendi ülkesinde 1200$ dan sattığı telefonu sana babasının hayrına mı verecek? Kafadan 16500 TL kurdan vuruyor. 2000 kayıt parası 18500... Bir 8000 de vergi 26500... Adamlar kaça satıyor 21500. Hala konuşuyorsunuz boş boş |
Hans'ın 0,99 birim verdiği oyuna, uygulamaya biz 17.00 lira vereceğiz. Onların 17'ye alabildiğini biz 290'a alabileceğiz. Konuşmamız gereken döviz falanken millet yine Google ve Apple kavgası çıkartmış. Az bile yapıyorlar bize. Aynen Apple bizi düşünmediği için tek suçlu o.
|
xlarge kardeş, belliki takip etmemişsin, adamlar 1 hafta boyunca düşük kurdan sattı, piyasada 23 bin olan telefonu 16 binden verdiler
|
Boş arkadaş öyle atıp tutuyor Hepsiburada Teknosa mediamark vs her yer günlerce Apple resmi sitesinin üstünde fiyat sattı neymiş kura bu kadar sert tepki veren yokmuş Bilmiyor konuşuyor iste ama cehaletini belli ediyor |
Kurun zıpladığı gün öğleden sonra bu adamlar mal satmayı bıraktı, git dediklerini babana anlat.
Kurun zıplamasına bu kadar hızlı tepki veren firma varsa çıksın söylesin.. ben görmedim. Tam çakallık. |
Cevap vermek gibi olmasin ama temel matematik onemli.
Bir urun olsun, 1000 usd. Kur 8 iken 8.000 tl, 13 iken 13.000. Bizim vatandasimiz istiyor ki 8.000’den devam etsin fiyat, zam kesinlikle konusulmasin bile. Kar yuzdesi de konuyla tamamen alakasiz. Allahin suyunun litresini 1-2 liraya satiyorlar, 10000% kardan fazla yapar herhalde. |
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- tod kampanya
- disney 3 ay 45 tl
- shell yağ değişimi
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X