|
Bildirim
aboneliği bırakalı nerdeyse 2 yıl olacak pişman değilim
|
Arkadaşlar artık ergen çocuk değiliz torrent şu bu uğraşalım evde yarım saat bir vaktimiz çay içerken bir bölüm izleyip yatıyoruz zaten.
|
Halen bu tarz şeylere para veren var gerçekten.
|
temel plan = tavuk dürüm döner parası
standart plan = kavaklıdere leyla özel plan = 3 bira parası |
Netflix, steam vs. bunlar TR'de kendi ayağına sıkıyor. Sürümden kazanmak varken kökten kaybediyorlar, garip bir fiyat politikası. |
200 tl ye alıyorum yarısınıda iade ediyor nays 100 e geliyor 200 bile olsa alırım rahatlık kardeşim bu. TV'nin karşısına geçip tek tuşla izleyebilmek rahatlıktır. Malum film sitesine benimde üyeliğim var yok torrent indir usbye at ordan tv'ye tak falan çok zahmetli. Bi cips bi kola alınca 150 tl veriyoruz burda 200 tl yok çok demekte ne biliyim. Ekonomiden bende hiç mutlu değilim ama bu hizmet için bu tutar gayet yeterli bence.
|
Ya kardeşim farklı ip lerden ortak kullanımı engellediniz tamam da yahu aile paketi dışında hiçbir pakette 4k yayın yok ?! Şu an aile paketini tek kullanıyorum. Sonunda eski yıllardaki gibi hdd stoğu yaptıracaksınız !
|
bye bye netflikş
|
Arkadaşlar netflix türkiye kütüphanesi bile o kadar geniş ki izle izle filmler bitmiyor bu arada 'N'olmayan filmler bile inanılmaz fazla 1970 2010 arası film dolu kütüphane. Klasiklerden tutun çerezlik kıyıda köşede kalmışlara kadar. Üstüne N filmleri pompalanıyor her hafta dizisi filmi ayrı. Kalitesi düşük tabi bunların çoğunun orası ayrı. Lakin ekonomi bu haldeyken bir lahmacun 65 70tl en ucuzuyken Netflixin de aylık 1 lahmacun parasına çalışmayacağı aşikar zaten türkiyede. Ben de standart paket kullanıyorum tekim ve 1080p görüntü gayet yetiyor. Ayda 170tl de veremeyecekseniz vermeyin zaten gidin korsan izleyin ama verenlere de akıl vermeyin önce kendi aklınızı kullanıp yönetenlere hesap sorun euro neden 33 oldu dolar 31 e doğru gidiyor diye.. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Netflix, steam vs. bunlar TR'de kendi ayağına sıkıyor. Sürümden kazanmak varken kökten kaybediyorlar, garip bir fiyat politikası. |
|
|
dolby vision içerik için üye olunmalı. yüksek çözünürlülük yada görüntü kalitesini önemsemiyorsanız yasal abonelikten vazgeçebilirsiniz. |
Rezalet. Geçen ay iptal ettim 200 lira olduktan kısa bir süre sonra onun üzerine de zam koymuşlar. Normalde yılda 1 ama hadi bu değişken ekonomide maksimum 6 ayda bir zam olması gerekir iyice esnaf kafasına döndüler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |