|
Bildirim
Fiyatlar yüksek ve böyle olunca insanlar ister istemez korsana yöneliyor. Bunun sorumlusu Netflix'mi? Hayır. Kullanıcı mı? Kısmen.
Zaten asıl sorumluyu hepimiz tanıyoruz. |
Ezan ve bayrak diyorum susuyorum
|
Bu zamdan önceki zamda iptal etmiştim zaten içerik olarak cok birsey yok belli başlı dizi ve filmler var onlarda nette paylaşılıyor zaten böyle giderse kullanıcı kaybetmeye devam eder.
|
Bir gün cafede oturup muhabbet etsen cebinden 50 lira çıkıyor. Bir hamburger olmuş 50 lira.
Adam sigara tiryakisi, bu paralar çok diyor. La iki paket sigara 50 lira ediyor. Ciğerine iki gün zarar vermek için 50 lirayı hiç tatava yapmadan çıkarıp ödüyor. Anlatmak istediğim. Halen daha bu servis için bu fiyatlar iyi durumda. Maaşlara % 50 zam gelen yerde %40 zam yapmışlar. Firmayı savunmuyorum. Yıllık enflasyon %61 e yükselmiş bir ülke burası. Adamlar yine de yerel fiyatlandırma yapıyorlar. Amerika fiyatı standart paket 15.49 $ Türkiye fiyatı standart paket 2.5 $ İşte Türkiye'nin fakirliği bu hallerde. Aylık 2.5 dolar bile pahalı geliyor millete. Not; Bazıları Amazon Video Prime'ın 8 liralık fiyatıyla Netflix'i kötülemiş. Öncelikle Amazon Prime üyeliğim var kitap satın aldığım için. Amazon Video Prime'ın Türkiye kütüphanesi 8 liralık içerik kadardır. Amerika kütüphanesinin çeyreği kadar içerik yok. Ne kadar güzel içerik varsa hiçbiri Türkiye platformunda yok. 8 liraya anca bu kadar diyorlar yani. O yüzden burada fiyat konusunda Amazon Netflix ten iyidir demeyin. |
78 TL = 5.2 dolar ediyor.
Özetle netflix'in suçu var mı? Bence yok. Suçlu kim? Tabiki kılıçdar 😁 |
yetiş ya disney plus, bu fiyatlarla aylık 35tl olacak disney ile rekabet edemez Netflix
|
İçerik iyi olsa gam yemeyeceğim ama ayda bir iki tane film için fazla.
|
Normal karşılıyoruz ama eskisi gibi içerik üretmiyor. Aylardır tavsiyeler aynı. Günü kurtaran yerli yapımlar, yeri göğü kaplayan Koreliler. Diğerlerini bekliyoruz, çabuk olsunlar.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
4 kişi kullanıyoruz... kişi başı 15 liradan 20'lira olmuş. gayet normal fiyat. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 5 Nisan 2022; 10:7:32 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İçeri olarak izleyecek bir benmi birşey bulamıyorum. Tek güzel yanı 4k içerik fazla |
Zaten başkasının hesabını kullanıyorum, çok da tın. 4K izlemek güzel oluyor ama hayatta para vermem böyle dijital içeriklere. Bedavaya rahatlıkla ulaşabildiğim şeyler bunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |