Şimdi Ara

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi

Video akış platformları şu anda hayatımızın önemli bir parçası. Netflix de hem dünyada hem de ülkemizde en çok aboneye sahip platformlardan birisi. Geçtiğimiz saatlerde ise bir süredir beklenen kötü haber geldi.

Netflix'e Zam

Henüz bir açıklama yapılmadı ancak geçtiğimiz saatlerde Netflix abonelik ücretlerine zam geldiği fark edildi. Şu anda sizin aboneliğinize zam gelmemiş olabilir. Bu ayki fatura kesim tarihinizin ardından büyük bir ihtimalle yeni fiyatlandırmaya geçiş yapacaksınız. Yani zamlanmamış fiyat için bu ayın son olduğunu söyleyebiliriz. Üye olmayanlar ise şu andan itibaren zamlı fiyatla üye olabilecek.

Ayrıca Bkz.Popüler Netflix dizisi The Witcher'ın 3. sezon çekimleri başladı

Netflix'in yeni ve eski fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Netflix Fiyatları 2022
    Plan Eski Fiyat Yeni Fiyat
    Temel 26,99 TL 37,99 TL
    Standart 40,99 TL 57,99 TL
    Özel 54,99 TL 77,99 TL

• Bir gün cafede oturup muhabbet etsen cebinden 50 lira çıkıyor. Bir hamburger olmuş 50 lira.

Adam sigara tiryakisi, bu paralar çok diyor. La iki paket sigara 50 lira ediyor. Ciğerine iki gün zarar vermek için 50 lirayı hiç tatava yapmadan çıkarıp ödüyor.

Anlatmak istediğim. Halen daha bu servis için bu fiyatlar iyi durumda.

Maaşlara % 50 zam gelen yerde %40 zam yapmışlar. Firmayı savunmuyorum. Yıllık enflasyon %61 e yükselmiş bir ülke burası.

Adamlar yine de yerel fiyatlandırma yapıyorlar. Amerika fiyatı standart paket 15.49 $

Türkiye fiyatı standart paket 2.5 $

İşte Türkiye'nin fakirliği bu hallerde. Aylık 2.5 dolar bile pahalı geliyor millete.

Not; Bazıları Amazon Video Prime'ın 8 liralık fiyatıyla Netflix'i kötülemiş. Öncelikle Amazon Prime üyeliğim var kitap satın aldığım için. Amazon Video Prime'ın Türkiye kütüphanesi 8 liralık içerik kadardır. Amerika kütüphanesinin çeyreği kadar içerik yok. Ne kadar güzel içerik varsa hiçbiri Türkiye platformunda yok. 8 liraya anca bu kadar diyorlar yani. O yüzden burada fiyat konusunda Amazon Netflix ten iyidir demeyin.
  • Geç bile kaldı.Bakalım amazon ne kadar dayanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kezbanlar ne kadar üzülmüştür şimdi kiyamamm..

• an itibariyle üyeliğimi iptal ettiğim platform ayda bir kaç defadan fazla kullanmıyordum son zamanlarda

• Yaşasın iptv

• rezillik

• İçerik iyi olsa gam yemeyeceğim ama ayda bir iki tane film için fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az bile kalmış sıra amazon primeda. Onuda bi 20 tl bekliyorum

• 4 kişi kullanıyoruz... kişi başı 15 liradan 20'lira olmuş. gayet normal fiyat.

• Bu zamdan önceki zamda iptal etmiştim zaten içerik olarak cok birsey yok belli başlı dizi ve filmler var onlarda nette paylaşılıyor zaten böyle giderse kullanıcı kaybetmeye devam eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet beyler benim kumarım biter hepinize bol şans

• yetiş ya disney plus, bu fiyatlarla aylık 35tl olacak disney ile rekabet edemez Netflix

• Ezan ve bayrak diyorum susuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 5 Nisan 2022; 10:7:32 >
  • Fiyatlar yüksek ve böyle olunca insanlar ister istemez korsana yöneliyor. Bunun sorumlusu Netflix'mi? Hayır. Kullanıcı mı? Kısmen.

Zaten asıl sorumluyu hepimiz tanıyoruz.

• Normal karşılıyoruz ama eskisi gibi içerik üretmiyor. Aylardır tavsiyeler aynı. Günü kurtaran yerli yapımlar, yeri göğü kaplayan Koreliler. Diğerlerini bekliyoruz, çabuk olsunlar.

• Bye netflix

• Amazon video ile devam ederiz bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeri olarak izleyecek bir benmi birşey bulamıyorum. Tek güzel yanı 4k içerik fazla

• Zaten başkasının hesabını kullanıyorum, çok da tın. 4K izlemek güzel oluyor ama hayatta para vermem böyle dijital içeriklere. Bedavaya rahatlıkla ulaşabildiğim şeyler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış güçler yapıyeah fırsatçılar yapıyeah

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.