< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi (3. sayfa)
-
-
Geçen Netflix konusunda Netflix candır gerisi heyecandır demiştim sözümü geri alıyorum. Zaten biz hep can evimizden vuruluyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bye bye Netflix
hoş geldin Disney+ bebek
-
İptal ettim üyeliğimi zaten yıllardır premium kullanmama rağmen hdr vs içerik izleyemiyordum 4k ama filmler 1080p açılıyor. zaten bu zammın önden haberini yaptırmışlardı
-
Kaliteli içerik olsa gözün kapalı verirsin de her geçen gün kalite düşmeye devam ederken fiyatın artması rahatsız ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde senin maaşlı trol olduğunu biliyor muyuz ?
Evettt...
UHD Paket 5.5 Dolara denk geliyor. Bu adamlar vergi veriyor bir de RTUK lisans ücreti veriyor, çok bile ucuz. Ama tabi bu bit değerlerini yükseltmeleri lazım görüntü çöp hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 5 Nisan 2022; 11:15:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine firma savunuculuğu başlamış.
Abd ile kıyaslayanlar var, ülkemizdeki telif giderleri, içerik sayısı, işletme giderleri Abd kadar yüksek değil.
Başka ülkelerin de Türkiye üzerinden hesap alması bizimle ilgili değil, Netflix sistemiyle ilgili. Amazonda bu yok mesela.
Kapatıp dizipalden devam etme vaktidir...
Netflix ucuzsa Amazon prime'ı düşünemiyorum
Haklısın, ismini gizlemeye gerek yok o kişi kesinlikle Joe Biden. Amerika'da Netflix fiyatları zamlanırken bizde indirileceğini ummuyorduk heralde.
Netflix’ten ‘Türkiye’de de olur mu?’ dedirten fiyat artışı.
Netflix, ABD fiyatları için zam yaptı. Yeni dönemde minimum paket 10 dolar olurken, en yüksek paket yaklaşık 20 dolara yükseldi.
15 Ocak 2022
teknoloji haberleri - shiftdelete.netNetflix'ten 'Türkiye'de de olur mu?' dedirten fiyat artışıhttps://shiftdelete.net/netflixten-turkiyede-de-olur-mu-dedirten-fiyat-artisi -
Abim alıyor bir üyelik de bana hediye etti abim aldıkça ben de izliyorum
Torrent hala ücretsiz ve ömür boyu ücretsiz kalacak. Ama insamımız story atmak için yine netflix e devam edecektir :)
Umarım disney ve hbo netflix balonunu tokatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Disney+ bu kadar agresif bir fiyatla ülkeye gireceğini açıklarken zam yapmak gerçekten yürek ister. Neye güveniyorlar bilmiyorum ama çok yanlış bir hamle bence
-
Disney+ gelene kadar zam yemez inşallah.
-
İyi güzel de indir bekle. Flasha at. Başka dizi için gene aynı işlem. Yoksa Alt yazı bul, dublaj ekle. Bu bari rahat oluyor. Açıp kaliteli bi şekilde izleyebiliyorsun. Haa ben izlemiyorum o ayrı. Amazon un fiyatı süper. İçerik zayıf. İnşallah disney fiyat konusunda üzmez.quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVETorrent hala ücretsiz ve ömür boyu ücretsiz kalacak. Ama insamımız story atmak için yine netflix e devam edecektir :)
Umarım disney ve hbo netflix balonunu tokatlar.
Disney Disney demişsiniz de. Disneyin neyi var ki? Hbo deseniz neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen netflix imzalı dont look up filmini izledim . ben böyle boktan şrf siz bayağı film kalitesinde olmayan abuk sabuk daha ilk dakkalarda sıkan bayan aptalca film görmedim .
her netflix ürünü böylesine dejenere amerikan kültürü ve mizah anlayışından türetiliyorsa ben almıyım . bi halt sanırdım netflx i ama daha şimdiden madara oldu benim için
-
Sonra oda artttır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X