Şimdi Ara

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
14.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptal zamani geldi.Sağlam içerik sayisi cok az zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette çoğu içerik var zaten. parası olmayan için sıkıntı yok Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi  parası olana zaten fiyatlar uygun bence.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

En yüksek paket olan 4k hariç hepsi çöp paket. 20$ abdde en vasat işçinin saatlik maaşı hemen hemen.

Tr'de kac kisi saatlik 78tl kazanıyor?

Netflix'in yaptığı zam abd'de pek paket iptal ettirmez, bu forumda bile kac kisi iptal edeceğim demiş? Hangi partiye oy verdiğin nasıl da belli.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Disney plus ta Türkiye ye girdikten 3 ay sonra o zam yapar paramız Gürcistan larisinden bile değersiz Disney gelir gelmez hemen yıllık üyelik yapacağım.

• Bundan doğal bir şey yok.

• TRUPROX kullanıcısına yanıt

Ben xbox abonelindeki gibi alabildiğim kadar yıl peşin almayı planlıyorum.3 yıllık oyun derdim yok mesela Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi Disneye de veririz 3 yıl nasılsa artıyor fiyat hayır bildiğin stokçu oldum ama her anlamda.Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi  Geçen gün spor ayakkabı almam lazım diye eşime söyleniyorum deli git dolaptan kutuları aç önce 3 tane ayakkabın var açılmamış dedi düşünün o kadar stoklamışım . Faturası fişi içinde adidas süperstar-STAN SMİTH ve koşu ayakkabısını 3 nü toplam 577 TL ye almışım 11.02.2019 da.

• matmma M kullanıcısına yanıt

Atma kardeş din kardeşiyiz. Amazon Video Prime üyesiyim. Bana burada Amazon kötületme şimdi. Amazon Türkiye'de sunulmayan içeriklerle iki tane daha ayrı Video Platformu kurulur. Amerika'da sunulan içeriklerin çeyreği bile yok Türkiye tarafında. Amazon'dan sırf kitap satın aldığım için Prime üyeliğim var.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Xboxtaki gibi olay netflix te de oluyor mu?

• Torrent emek hırsızlığıdır. Eğer böyle korsan olarak tüketmeye devam edilirse hali hazırda daha az firma Türkiye ye özel içerik üretecektir. Ayrıca eklemeliyim ki Netflix Türkiye pazarına girmeseydi ve özel içerikler üretmeseydi. Diğer firmalarda bu pazara adım atmazdı. Netflix bir bakıma riskli bir pazara adım attı.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    fiyatlar kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir. Kullanıcı sayısı olarak ülkemizde azımsanamayacak kadar büyük rakamlara ulaştıklarını düşünüyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

yerli içerik olarak netflixe kaç tane doğru düzgün yapım çıktı belki 2 yada 3 vardır hatta tv den kaçtık netflixe aynı çöplükte yapımlarla ile karşılaştık yerli içerik olarak bence o kadar da tv den farkı yok misal aksiyon yerli içeriği yada bilim kurgu korku veya gerilim olarak netflixi doğru düzgün yerli yapım görmedim ben açıkçası varsa yoksa sulu sulu cıvık yerli aşk yapımları var korsana hayır tabiki de benim demek istediğim amerikan yada avrupa klasmanında öyle aman aman netflix yerli içeriği göremedim ben ve bu yeni fiyatı hak etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Nisan 2022; 17:45:30 >
  • Niye bu kadar şaşırdınız ne bekliyordunuz:)

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Kitaplarınızın pek faydası olmamış anlaşılan, pisa verileri baya baya gerçek. Anlayabileceğinizi düşündüğüm için üzgünüm.

Tane tane anlatayım:
    Amazon ile Netflix'i hangi açıdan karşılaştırdığımı anlamanız için alıntıladığınız mesajımı bir kaç kere okumanızı öneriyorum. Hala anlamadıysanız devam ediyorum. Netflix hesapları uluslararasıdır, yani herhangi bir ülkeden aldığınız hesabı o anda başka bir ülkede olsanız dahi satın aldığınız ülkenin değil, bulunduğunuz ülkenin içerikleriyle kullanabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş da bunu belirtmiş ve en ucuz bizim kullandığımızı, başka ülkelerin vpn ile üye olarak bizim üzerimizden hesap satın aldıklarını belirten bir mesaj yazmış. Ben de bu uygulamanın Netflix'i bağladığını ve kendi seçeneği olduğunu, Amazonda böyle bir uluslararası kullanım olmadığını söylemişim. Burada içerik açısından herhangi bir karşılaştırma yer almamaktadır, hesapların kullanımıyla alakalı bir karşılaştırma yapılmaktadır. Zaten ayrı bir paragraf açıp diğer konuya geçmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 5 Nisan 2022; 16:54:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• IPTV, himmm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi burayı tepkileri okumaya gelen sevgili Amazon prime yetkilileri, çalışanları, eğer aklınız da bir zam düşüncesi varsa hayır yapamazsınız diyemem şartlar belli. Yalnız diyebilirim ki 7.90 a şuan sunulan hizmetler 9.90 a da sunulabilir. Mevcut durumdan az da olsa daha kazançlı olursunuz hem de %50 ler %60 lar havada uçuşmaz.

Not: illa zam yapın demiyorum zamsız mevcut fiyat devam ederse cansınız. Diğer büyük milyarlık global firmalara gösterebileceğimiz güzel örneklersiniz gamepass ile beraber.

• Güzel bir maceraydı Netflix. Artık beni aşıyor. İPTAL ediyorum .

Belki herkes bu şekilde davranır ise tepkimiz ile bir sonuç alırız.

Ancak tabi burada bir suçlu aramak yanlış. Burada hata Netflix te değil.

Lakin ödeyecek gücü kalmayan insanlarda da değil.

• 4 lü üyelik 55 liradan 78 liraya çıkmış.

ben ödemiyorum, arkadaş ödüyor ama yine de çok yani. yazık çocuğa.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    ezan bayrak ve victoribarboyu susturamayacaksınız!!

• Disney TR'ye özel şaka gibi fiyatlandırma ile geliyor ve üst pakettir, alt pakettir bilmem ne UHD ayrı gibi dolaplar olmadan. Sen ise fazla kullanıcın var diye içeriklerine göre asla hak etmeyen akıl dışı bir zam yapıyorsun.

Yıllardır açık olan hesabımı bugün kapattım derhal. Şu dakikadan sonra ne kullanmanın, ne övmenin anlamı yok.

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Nisan 2022; 16:57:14 >
  • Disney+ 35 TL'ye geliyor. Bu gidişle Netflix Türkiye'de ciddi müşteri kaybeder. Amazon Prime 8 TL, Disney 35 TL. İkisi birden alınsa Netflix'ten ucuz. 40 lira 480P'ye verilir mi Allah aşkına? Haziran ayında Disney+ alacağım. Amazon Prime zaten var sonrasında bye bye Netflix. Çöp içeriklerinize 80 lira veremem.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.