Şimdi Ara

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
14.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix'in suçu yok tabi ki olabildiğince düşük tutmuşlar, sürekli değersizleşen şey bizim paramız.

Fakat şu anki ekonomik ve siyasi düzeni desteklemeyen bizim de suçumuz yok bu fiyatları verelim, biz kurunun yanında yananlarız.

40 yılın başında bir üşenmeyip iki film-dizi izleyeceğim diye 78tl vermek gereksiz. Sürekli izleyen biri olsam neyse.

• Netflix ne yapsan ülkemizi durumu iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'te bile enflasyon yüzde 40 :)

Gerçi ben hep torrent kullandığım için dert etmiyorum. Bir atasözü der ki internette hiçbir şeye para verilmez.

• hala ülkedeki en ucuz şeyler bu tür abonelik servisleri.

• Mis gibi iptv kullanıyorum netflix,blu tv vb hepsi içerisinde mevcut aynı gün ekleniyor en az 1080 P ile 1920×1080 P arası yayın cam gibi ayrı ayrı her platforma para verirsek zaten elektrik faturasını ödeyemeyip hiç birini izleyemeyiz

• Kullanan var mı hala. Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi 

• Bu paraya ayda bir de olsa sinemaya gidip kaliteli zaman geçirmek daha iyi. Arkadas sanki izlenecek bir sey var gibi hem para ver hem de izlenecek bir sey bulabilme stresine gir

• aman ne üzüldük kapitalizm interneti de haraca bağlayacak yok öyle bi dünya

• 4 kişi kullanıyorduk ama artık elveda zamanı geldi galiba , sebebi netflix pahalı olması dahil aksine ucuz ama önceliğim artık temel besin ihtiyaçlarını bile zor karşıladğı için :/

• Market fiyatlarından ucuz gene yağ daha pahalı memlekette.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir süredir iptal etmeyi düşünüyordum. Fiyat artışına diyecek bir şey yok ancak içerik olarak sıkıntı var bazen koca bir ayda tek film izliyorum sinemadan pahaliya geliyor.
    Bir de burada bedava izlediği için zammı umursamayanlar varmış iyi bari rahatladım.

• hala kullanan var Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi netflix and chill Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi 

• Netflixte olmayan filmleri vs torrentten indirip izliyorum, 1080p görüntü berbat geliyor. 2160p de de netflix ya da amazona göre bir eksiklik var. Eğer küçük ekrandan izleseydim ben de netflixe para vermezdimam büyük ve 4k tvde olmuyor.
    Bir de pcyi aç, indirdiğin diziyi izle, her zaman olmuyor.
    Çocuk kanalı da gayet iyi, sacmasapan reklamlara takılmadan film izliyor çocuklar.
    Her şey acaip pahalı, 80 bir şey değil.

• Zama alıştı millet zaten..

• 58 tl den devamke :)

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 6 Nisan 2022; 0:51:31 >
  • Bence her evde olması gereken bir platform. Ancak ülke şartlarında geçim sıkıntısı o kadar ön planda ki keyfi harcamalara yer yok malesef. Kayınpederler ile ortak kullanıyorduk ancak ödemesini ben yapıyordum sanırım artık kayınpederden yarısını tahsil edeceğim 😂

• Ahlak bozan içerik çok fazla. Bir süre sonra her şey insana sıradan bir şey miş gibi deliyor.

• Bugün 150tl ye 6.98 lt dizel alabildim. 7 litre bile değil. Eve gelirken 2 litresi gitti zaten. Ülkemiz hiperenflasyon içerisine girmiş durumda. Netflix zammı en son konuşulacak şey. Kalitesi sınırlı olan bişeye 57 bile çoktu gerisini zaten siz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten güzel bir içerikleride pek yok. TWD bile sezon bitiyor 1 sene sonra anca yüklüyorlar bana göre varlığıyla yokluğu bir platform.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.