Şimdi Ara

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
14.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamdan sonra papara ile özel paket ayda 4$ 'a geliyor gayet uygun hizmet bence. Büyük boy pizza parası.

Us fiyatı ise 20$

he birim para cart curt diyenler olcak yapcak bişey yok sorumlusu ben değilim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 5 Nisan 2022; 12:14:44 >
  • Sizin gibi ağzı olan herkes konuşur, yazar.

Keşke öyle bir imkanım olsaydı da kendimi kurtarmak için bu kadar çabalamasaydım :D

Bu tartışmayı destekleyecek argümanınız varsa lütfen öne sürün çünkü cevaplarınız, eğer varsa, bittiğinde bende bloklu olan diğer mantıksız cevaplar verenler katagorisine katılacaksınız. Numaranız da 54.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Tabii canım, bizde de doları ve diğer dövizleri fırlatan Joe Biden, bu yüzden bu kadar fahiş fiyatlar ödüyoruz yerel fiyatlandırma olmasına rağmen.

• Wurunkatte kullanıcısına yanıt

beklemene gerek yok aslında, stremio vs kullanabilirsin. altyazıları falan da kendisi buluyor. pcde vlc in vlsub özelliği ile de bulabiliyorsunuz altyazıları. epey ilerledi korsancılık sizin son kullanışınızdan itibaren belli ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün her Türk korsan olacak ...
    Bu ekonomik yapı ve bu pahalılık ile başka şansın yok maalesef.

• Bu ay son sonra iptal ediyorum. Bu devirde bu tür giderler ciddi anlamda yük olmaya başladı. Yazık ne diyeyim.

• Amerika'da Netflix'e zam gelince bize gelmeyeceğini ummak saflık olurdu. Babasının oğlu muyuz bizi niye kayırsın ki Netflix?

• Bu fiyatlardan sonra Disney+'ın şansını arttırdılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

beklemene gerek yok aslında, stremio vs kullanabilirsin. altyazıları falan da kendisi buluyor. pcde vlc in vlsub özelliği ile de bulabiliyorsunuz altyazıları. epey ilerledi korsancılık sizin son kullanışınızdan itibaren belli ki.

Hahaahaa haklısınız :) uzun süredir film dizi izlemiyorum. Stremio amazon fire tv de var da sarmadı. Ne derseniz diyin çok büyük rahatlık netflix. 70 lirayı hakediyor mu bana göre tabiki hayır. 4 kişi paylaşıyoruz. Ödemeyi ben yapıyorum. Banka iadesiyle birlikte benimki ücretsize geliyor.

En son hadi james bond izleyelim dedik. Sitelerde ara donmalar, görüntü kalitesi, tv olmadı bilgisayarı bağladım. 15-20 dk uğraştırdı.

Torrent en iyisi indiriyorsun mükemmel kalite. Ama kim bekleyecek. Kaç tane seeder var. Torrent sitesinde upload/download dengesini kurman lazım vs vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• telefonum rootlu diye zaten kullanamiyorum, pcde de firefox kullandigim icin hdr goruntu alamiyorum ustune kendi uygulamarida zaten tarih oncesi.

haftada 1 bolum felan seinfeld izleyip cikiyorum, ben bu netflixe neden para oduyorum? madem zam yaptilar demek ki benimde uyeligi durdurma vaktim gelmis, zaten izlemiyorum ki. takip ettigim hic bir dizi netflixte yok, ne anladim bu isten.

• Bunlara para verilmez artık. Türkçe dublaj dışında hiçbir artısı yok. Alternatif yöntemlere devamke. Android olan bütün cihazlarda hepsi bir arada rahat rahat kullanmak varken..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oha oha bu nasıl zam. Nerde kaldı yerel fiyatlandırma. 78 lira nedir arkadaş

• Haşırt dı bılekbord

• Amazon prime şaka gibi fiyatla devam derken iyiydi editörler. Ona da zam gelir rahat edersiniz.

• dizipal213 e devam

• Temel üyelik alınabilir diyeceğim ama bu devirde 480p çok sırıtıyor. Papara Cashback ile çok girmez ama yine de psikolojik sınırları zorlamaya başladı bu tarz abonelikler.

• işte bunlar hep dış güçler , sizin para değerinizin erimesi ile alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Şu an amazon videodaki içerik muhtemelen aylar boyunca yeter bir çok insana. Günde 10 saat tv izlemiyorsanız tabi.
    Tv niz 4k ise netflix ve amazon video arasında ki görüntü farkınıda rahatlıkla hissedersiniz. Bu bile başlı başına fark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Nisan 2022; 14:25:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.